Сьогодні ми розповімо, як приготувати найпопулярнішу осінню страву – суп-пюре з гарбуза. А щоб він став ще ситнішим, додамо туди куряче м”ясо. Вийде неймовірна смакота.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Куряче філе вимити та нарізати шматочками. Викласти його в каструлю, залити водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зняти піну і варити 25-30 хвилин.
2. Картоплю, моркву і гарбуз очистити, нарізати кубиками. Цибулю нарізати крупним кубиком.
3. Масло розтопити на сковороді, обсмажити цибулю 3 хвилини. Додати моркву, смажити ще 5 хвилин. Прибрати овочі зі сковороди.
4. Білий хліб нарізати шматочками і злегка обсмажити без олії.
5. Бульйон процідити, а потім повернути назад у каструлю. Додати гарбуз і картоплю, посолити, варити 10 хвилин. Покласти в каструлю моркву і цибулю, варити до м’якості картоплі.
6. Перебити масу блендером, твердий сир натерти на тертці, часник подрібнити і додати все це в суп. Поперчити, вичавити сік лимона (1 ст.л). Помішуючи, варити суп ще 5 хвилин.
Подавати гарбузовий суп із куркою, додавши грінки та посипавши подрібненою зеленню. За бажанням можна додавати сметану.
Легендарний барабанщик гурту "АВВА" Роджер Палм помер. Музикант пішов з життя ще у суботу 21 вересня. Сумну…
18-19 вересня 2024 року у місті Варшава (Польща) відбулася зустріч мережі муніципальних партнерств із Німеччиною…
За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури викрито і повідомлено про підозру організатору і трьом учасникам…
АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» інформує: у зв'язку з виконанням профілактичних робіт відбудеться тимчасове припинення електропостачання…
24 вересня відбудеться позачергове засідання 58-ї сесії Кам’янської міської ради VIII скликання. Онлайн-трансляції засідання сесії Кам’янської…
Співачка Віра Брежнєва, яка нещодавно знялася напівоголеною на коні, випустила гарячий кліп на українську пісню "Зупини".…