Сьогодні ми розповімо, як приготувати найпопулярнішу осінню страву – суп-пюре з гарбуза. А щоб він став ще ситнішим, додамо туди куряче м”ясо. Вийде неймовірна смакота.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Куряче філе вимити та нарізати шматочками. Викласти його в каструлю, залити водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зняти піну і варити 25-30 хвилин.
2. Картоплю, моркву і гарбуз очистити, нарізати кубиками. Цибулю нарізати крупним кубиком.
3. Масло розтопити на сковороді, обсмажити цибулю 3 хвилини. Додати моркву, смажити ще 5 хвилин. Прибрати овочі зі сковороди.
4. Білий хліб нарізати шматочками і злегка обсмажити без олії.
5. Бульйон процідити, а потім повернути назад у каструлю. Додати гарбуз і картоплю, посолити, варити 10 хвилин. Покласти в каструлю моркву і цибулю, варити до м’якості картоплі.
6. Перебити масу блендером, твердий сир натерти на тертці, часник подрібнити і додати все це в суп. Поперчити, вичавити сік лимона (1 ст.л). Помішуючи, варити суп ще 5 хвилин.
Подавати гарбузовий суп із куркою, додавши грінки та посипавши подрібненою зеленню. За бажанням можна додавати сметану.
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. На місці виникла пожежа, наслідки уточнюються.
Слідчі поліції Дніпра завершили досудове розслідування щодо 17-річного хлопця, який ошукав жінку та оформив на…
На Житомирщині правоохоронці викрили спробу незаконного перетину держкордону. Прикордонники зупинили 21-річного водія та його клієнтів,…
30 червня у Дніпрі в Малому залі Філармонії відбулася церемонія нагородження переможців XXX Фестивалю-конкурсу на…
Національний банк України встановив офіційний курс валют на вівторок, 1 липня. Так, порівняно з попереднім днем вартість долара…
Злочин стався 17 березня в селі Мала Петриківка. Встановлено, що під час конфлікту між двома…