Сьогодні ми розповімо, як приготувати найпопулярнішу осінню страву – суп-пюре з гарбуза. А щоб він став ще ситнішим, додамо туди куряче м”ясо. Вийде неймовірна смакота.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Куряче філе вимити та нарізати шматочками. Викласти його в каструлю, залити водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зняти піну і варити 25-30 хвилин.
2. Картоплю, моркву і гарбуз очистити, нарізати кубиками. Цибулю нарізати крупним кубиком.
3. Масло розтопити на сковороді, обсмажити цибулю 3 хвилини. Додати моркву, смажити ще 5 хвилин. Прибрати овочі зі сковороди.
4. Білий хліб нарізати шматочками і злегка обсмажити без олії.
5. Бульйон процідити, а потім повернути назад у каструлю. Додати гарбуз і картоплю, посолити, варити 10 хвилин. Покласти в каструлю моркву і цибулю, варити до м’якості картоплі.
6. Перебити масу блендером, твердий сир натерти на тертці, часник подрібнити і додати все це в суп. Поперчити, вичавити сік лимона (1 ст.л). Помішуючи, варити суп ще 5 хвилин.
Подавати гарбузовий суп із куркою, додавши грінки та посипавши подрібненою зеленню. За бажанням можна додавати сметану.
Контррозвідка Служби безпеки України затримала 20-річну мешканку Синельниківського району, яка збирала координати для підготовки ракетно-бомбових,…
У селі Роздільнянського району прикордонники зупинили Peugeot, який їхав в бік кордону з Молдовою. У…
У 2025 році в Україні зафіксували 35 471 борг по заробітній платі. Дніпропетровська область посіла…
Кінокомпанія A24 випустила перший трейлер спортивної трагікомедії "Марті Найкращий" (Marty Supreme), головну роль в якій виконав…
У Хмельницькому з 10 по 18 серпня проходив чемпіонат України з боксу серед юнаків та…
Літо - ідеальна пора, щоб заготовити на зиму улюблені ягоди. З настанням холодів баночка смачного…