Інгредієнти:
Приготування:
1. Усі овочі промийте та обсушіть на друшляку. Баклажани наріжте кубиком, солодкий перець – соломкою, часник пропустіть через прес. Цибулю розріжте навпіл і окремо наріжте половинки півкільцями.
2. Змішайте баклажан, перці, часник і половину цибулини. Запечіть овочі в духовці (25 хвилин за 180°) або посмажте 10 хвилин на розігрітій сковорідці з олією. Також можна приготувати їх на грилі. Готовність перевіряйте за цибулею – вона має перестати хрустіти.
3. Викладіть готові овочі в салатник. Додайте нарізані кубиком помідори та фету, а також свіжу цибулю. Подрібніть ножем базилік (або іншу зелень) і посипте салат із баклажанами та перцем.
4. Для заправки змішайте олію, лимонний сік, сіль і перець за смаком. За бажанням можна також додати соєвий соус.
Готовий салат із баклажанами та фетою рекомендується подавати в теплому вигляді, хоча й після охолодження він залишається смачним.
Трагічну новину повідомив мер міста Андрій Білоусов. 23 листопада, перебуваючи на тривалому лікуванні після отриманого…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
У місті Дніпро 16 листопада вихованці кам'янської ДЮСШ №2 взяли участь у Кубку Дніпропетровської області з…
23 листопада на базі СК “Прометей” відбувся видовищний відкритий Кубок міста з кіокушин карате. У…
У Дніпрі в ході поліцейської спецоперації затримано 38-річного чоловіка, який погрожував правоохоронцям гранатою. В ході…
23 листопада, о 16:24, на вулиці Миру села Сурсько-Михайлівка Солонянської селищної територіальної громади Дніпровського району,…