Інгредієнти:
Приготування:
1. Усі овочі промийте та обсушіть на друшляку. Баклажани наріжте кубиком, солодкий перець – соломкою, часник пропустіть через прес. Цибулю розріжте навпіл і окремо наріжте половинки півкільцями.
2. Змішайте баклажан, перці, часник і половину цибулини. Запечіть овочі в духовці (25 хвилин за 180°) або посмажте 10 хвилин на розігрітій сковорідці з олією. Також можна приготувати їх на грилі. Готовність перевіряйте за цибулею – вона має перестати хрустіти.
3. Викладіть готові овочі в салатник. Додайте нарізані кубиком помідори та фету, а також свіжу цибулю. Подрібніть ножем базилік (або іншу зелень) і посипте салат із баклажанами та перцем.
4. Для заправки змішайте олію, лимонний сік, сіль і перець за смаком. За бажанням можна також додати соєвий соус.
Готовий салат із баклажанами та фетою рекомендується подавати в теплому вигляді, хоча й після охолодження він залишається смачним.
У Тернівському районі Кривого Рогу пʼяний чоловік впав у відкритий каналізаційний люк. Про це передає "Відомо" з…
49-річного мешканця Дніпра викрили у незаконному зберіганні та збуті вогнепальної зброї, виготовленої кустарним способом. Під…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі та під ранок оборонці неба збили над…
Про ситуацію в місті повідомив мер Андрій Білоусов. "Вночі у нашому місті минулося без надзвичайних…
Дрібні — навіть дуже важливі — справи краще відкласти на потім, цього дня на їхній успіх розраховувати не доводиться. Також,…
Подробиці розповів директор дитячо-юнацької футбольної школи «Надія» Едуард Коряк. "Незважаючи на канікули дітей та відпустки…