Інгредієнти:
Приготування:
1. Усі овочі промийте та обсушіть на друшляку. Баклажани наріжте кубиком, солодкий перець – соломкою, часник пропустіть через прес. Цибулю розріжте навпіл і окремо наріжте половинки півкільцями.
2. Змішайте баклажан, перці, часник і половину цибулини. Запечіть овочі в духовці (25 хвилин за 180°) або посмажте 10 хвилин на розігрітій сковорідці з олією. Також можна приготувати їх на грилі. Готовність перевіряйте за цибулею – вона має перестати хрустіти.
3. Викладіть готові овочі в салатник. Додайте нарізані кубиком помідори та фету, а також свіжу цибулю. Подрібніть ножем базилік (або іншу зелень) і посипте салат із баклажанами та перцем.
4. Для заправки змішайте олію, лимонний сік, сіль і перець за смаком. За бажанням можна також додати соєвий соус.
Готовий салат із баклажанами та фетою рекомендується подавати в теплому вигляді, хоча й після охолодження він залишається смачним.
Міський голова Андрій Білоусов зустрівся із важковаговиками та обговорив майбутні змагання. "Зустрівся з представниками Федерації…
Вдень 19 грудня у Дніпрі сталася ДТП. Про це повідомляє Телеканал D1. На перехресті вулиць…
Вже втретє Молодіжна рада Камʼянської міської територіальної громади подарувала місту особливу подію – мюзикл «Різдвяні…
На зупинці громадського транспорту "ЗІЛ" у Камʼянському 19 грудня, близько 12:00, виявили бездиханне тіло людини,…
Пройшло пленарне засідання останньої цього року, 26-ї сесії Кам’янської районної ради VIII скликання, яку провів…
Контррозвідка Служби безпеки затримала на Дніпропетровщині ще одного російського агента. Зловмисник відстежував кількість та види…