Інгредієнти:
Приготування:
1. Усі овочі промийте та обсушіть на друшляку. Баклажани наріжте кубиком, солодкий перець – соломкою, часник пропустіть через прес. Цибулю розріжте навпіл і окремо наріжте половинки півкільцями.
2. Змішайте баклажан, перці, часник і половину цибулини. Запечіть овочі в духовці (25 хвилин за 180°) або посмажте 10 хвилин на розігрітій сковорідці з олією. Також можна приготувати їх на грилі. Готовність перевіряйте за цибулею – вона має перестати хрустіти.
3. Викладіть готові овочі в салатник. Додайте нарізані кубиком помідори та фету, а також свіжу цибулю. Подрібніть ножем базилік (або іншу зелень) і посипте салат із баклажанами та перцем.
4. Для заправки змішайте олію, лимонний сік, сіль і перець за смаком. За бажанням можна також додати соєвий соус.
Готовий салат із баклажанами та фетою рекомендується подавати в теплому вигляді, хоча й після охолодження він залишається смачним.
Пауерліфтерки з Кам'янського беруть участь на чемпіонаті світу з класичного жиму лежачи та екіпірувального жиму…
У Дніпрі розшукують вандалів, які за один день пошкодили два нових тролейбуси та зупинку громадського…
Рідні розшукують Тетяну Чернову. Жінці 40 років, вона працювала архітекторкою. Допис з пошуком опублікували на…
У 2021 році у Дніпрі у провулку Євгена Коновальця на будівлі з’явилося графіті, мурал із зображенням…
З 1 червня зміниться графік курсування поїздів між Дніпром і Харковом. Регіональні рейси № 824/823…
17 травня на базі басейну «МіКомп» відбувся відкритий Кубок міста Кам’янське з плавання. У змаганнях…