Інгредієнти:
Приготування:
1. Усі овочі промийте та обсушіть на друшляку. Баклажани наріжте кубиком, солодкий перець – соломкою, часник пропустіть через прес. Цибулю розріжте навпіл і окремо наріжте половинки півкільцями.
2. Змішайте баклажан, перці, часник і половину цибулини. Запечіть овочі в духовці (25 хвилин за 180°) або посмажте 10 хвилин на розігрітій сковорідці з олією. Також можна приготувати їх на грилі. Готовність перевіряйте за цибулею – вона має перестати хрустіти.
3. Викладіть готові овочі в салатник. Додайте нарізані кубиком помідори та фету, а також свіжу цибулю. Подрібніть ножем базилік (або іншу зелень) і посипте салат із баклажанами та перцем.
4. Для заправки змішайте олію, лимонний сік, сіль і перець за смаком. За бажанням можна також додати соєвий соус.
Готовий салат із баклажанами та фетою рекомендується подавати в теплому вигляді, хоча й після охолодження він залишається смачним.
Відома українська блогерка-мільйонниця Юлія Верба показала, який вигляд має її фігура одразу після пологів. У своєму Telegram…
Президент України Володимир Зеленський нагородив нашого земляка, жовтоводця Артема Колінька орденом «За заслуги» III ступеня…
Кам`янське районне управління поліції запрошує кандидатів взяти участь у конкурсному відборі на посаду інспектора служби…
З 20 по 22 вересня в місті Дніпро відбувся Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики “Олімпійські…
В Україні повернули технічний огляд внутрішньобудинкових газових мереж та газового обладнання. В Україні облгази припинили…
Lionsgate опублікував офіційний трейлер інді-фільму "Маленькі речі, як ці" (Small Things Like These), який вийде…