Інгредієнти:
Дріжджі можна замінити содою, а вершкове масло – олією.
Приготування:
1. Яйце, кефір і вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника. Для пишності бажано, щоб усі інгредієнти були однієї температури.
2. Вершкове масло розтопіть у мікрохвильовці, змішайте з кефіром. Всипте цукор, сіль, дріжджі та 2 ложки борошна. Перемішайте до однорідності та залиште опару настоятися на 5-10 хвилин. Якщо готуєте страву на соді, то відразу переходьте до наступної дії.
3. Поки настоюється опара, натріть сир на тертці та наріжте ковбасу кубиком.
4. У миску з кефіром вмішайте начинку та решту борошна. За бажанням додайте зелену цибулю або іншу зелень. Замісіть густе липке тісто.
5. На сковороді розігрійте соняшникову олію. Викладайте тісто ложкою і готуйте ліниві пиріжки на кефірі з ковбасою приблизно по 5 хвилин з кожного боку. Під час приготування зробіть вогонь помірним і накрийте сковороду кришкою, щоб вироби не були сирими всередині.
Працівників енергетичної сфери привітав мер Андрій Білоусов. "22 грудня Україна відзначає День енергетика — професійне…
У Дніпрі на Набережній Заводській сталась аварія. Там автомобіль BMW врізався у відбійник. ДТП зафільмував…
19 грудня патрульні зупинили у Центральному районі автомобіль ВАЗ. Транспортний засіб не мав бампера. В…
Минулого тижня Дніпропетровська область увійшла до "весільного топу" України, посівши друге місце після Києва. За…
Різдвяні дні мають магічну здатність відкривати в людях світло — те, яке народжується з музики…
Мешканка одного із сіл Дніпропетровської області понад півтора року прибирала у квартирі жительки обласного центру.…