Інгредієнти:
Дріжджі можна замінити содою, а вершкове масло – олією.
Приготування:
1. Яйце, кефір і вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника. Для пишності бажано, щоб усі інгредієнти були однієї температури.
2. Вершкове масло розтопіть у мікрохвильовці, змішайте з кефіром. Всипте цукор, сіль, дріжджі та 2 ложки борошна. Перемішайте до однорідності та залиште опару настоятися на 5-10 хвилин. Якщо готуєте страву на соді, то відразу переходьте до наступної дії.
3. Поки настоюється опара, натріть сир на тертці та наріжте ковбасу кубиком.
4. У миску з кефіром вмішайте начинку та решту борошна. За бажанням додайте зелену цибулю або іншу зелень. Замісіть густе липке тісто.
5. На сковороді розігрійте соняшникову олію. Викладайте тісто ложкою і готуйте ліниві пиріжки на кефірі з ковбасою приблизно по 5 хвилин з кожного боку. Під час приготування зробіть вогонь помірним і накрийте сковороду кришкою, щоб вироби не були сирими всередині.
В Україні щорічно проводиться Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»). Учасниками гри є учнівська молодь…
У місті триває оновлення мережі пожежних гідрантів, з початку року кількість оновлених гідрантів становить близько…
У будинку на вул. Металургів, 2 (під’їзд №2) триває внутрішній ремонт. Малярі КП "Добробут" старанно…
Ґвалтування та сексуальне насильство щодо малолітніх дітей – до 15 років ув’язнення засуджено жителя м.…
Городян привітав мер Андрій Білоусов. "Шановні камʼянчани! Сьогодні у світі відзначається День донора крові. Це…
Молодіжна рада Камʼянської міської територіальної громади мала честь організувати крутий семінар для Молодіжних рад нашого…