Інгредієнти:
Дріжджі можна замінити содою, а вершкове масло – олією.
Приготування:
1. Яйце, кефір і вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника. Для пишності бажано, щоб усі інгредієнти були однієї температури.
2. Вершкове масло розтопіть у мікрохвильовці, змішайте з кефіром. Всипте цукор, сіль, дріжджі та 2 ложки борошна. Перемішайте до однорідності та залиште опару настоятися на 5-10 хвилин. Якщо готуєте страву на соді, то відразу переходьте до наступної дії.
3. Поки настоюється опара, натріть сир на тертці та наріжте ковбасу кубиком.
4. У миску з кефіром вмішайте начинку та решту борошна. За бажанням додайте зелену цибулю або іншу зелень. Замісіть густе липке тісто.
5. На сковороді розігрійте соняшникову олію. Викладайте тісто ложкою і готуйте ліниві пиріжки на кефірі з ковбасою приблизно по 5 хвилин з кожного боку. Під час приготування зробіть вогонь помірним і накрийте сковороду кришкою, щоб вироби не були сирими всередині.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Разом із керівником благодійного фонду «Осоння України» Олександром…
Про це повідомляє КП КМР «Транспорт». 17.04. з 08:30 до 16:00 у зв'язку зі спилом…
Група застосує диференційований підхід до перегляду заробітних плат: посадові оклади залежно від категорії працівників зростуть…
Програма заходів у закладах культури Кам’янського з 16 по 23 квітня. Музей історії міста Кам’янське…
Про це повідомив Микола Лукашук, голова Дніпропетровської обласної ради. "У Дніпрі — трагічний випадок: від…
У вівторок, 15 квітня, у Дніпрі на залізничному вокзалу сталася бійка між двома чоловіками у…