Categories: Це цікаво

Від режисера “Кріда” і “Чорної пантери”: вийшов трейлер “Грішників” з Майклом Б. Джорданом (відео)

Кінокомпанія Warner Bros. Pictures показала перший трейлер надприродного фільму жахів “Грішники” (Sinners) від режисера франшиз “Крід” та “Чорна пантера” Раяна Куґлера.

Події цього напруженого фільму відбуваються в Луїзіані 1930-х років. Брати-близнюки повертаються до свого рідного міста, щоб залишити непросте життя позаду. Однак почати все спочатку не вдається, бо у рідному домі на них чекає ще більше зло.

Стрічку відносять до поширеного американського жанру “південна готика”, основними мотивами якої є мотиви гріха, родинного прокляття, руйнування родинних цінностей, відчуження, божевілля, шаленства та насильства. На відміну від традиційного готичного роману, в якому основною метою є створення відповідної атмосфери нагнітання жаху, для південної готики характерний підвищений інтерес до релігії, а також залучення до розповіді елементів південного фольклору і звернення до соціальних проблем (расизм, злидні, насильство).

Головну роль у фільмі зіграв американський актор Майкл Б. Джордан, який також був центральною зіркою франшизи “Крід” та втілив образ Еріка Кіллмонґера у “Чорній пантері”. Крім того, актор виконував головну роль у фільмі “Станція Фрутвейл” – режисерському дебюті Куґлера. Власне, Джордан грав в усіх п’яти повнометражних фільмах в кар’єрі режисера.

Крім того, у фільмі задіяні Гейлі Стейнфелд (“Бамблбі”, “Справжня мужність”, серіал “Соколине око”), Джек О’Коннелл (“Нескорений”, “Феррарі”, серіал “Північні води”), Вунмі Мосаку (“Дедпул і Росомаха”, серіали “Локі”, “Країна Лавкрафт”), Джеймі Ловсон (“Королева-воїн”), Омар Бенсон Міллер (“Правдива брехня”) та інші.

Як повідомила прес-служба кінодистриб’ютора Kinomania Film Distribution, в український прокат фільм “Грішники” вийде 6 березня 2025 року.

Олена

Recent Posts

Юних кам’янчан запрошують до парку на святковий квест

Центр позашкільної роботи та дитячої творчості Кам'янського запрошує всіх маленьких кам'янчан на квест до Дня…

14 хв. ago

Померла зірка фільмів “Гаррі Поттер” Меггі Сміт

Зірка фільмів "Гаррі Поттер", популярна англійська акторка Меггі Сміт померла. Знаменитості не стало сьогодні, 27 вересня. Меггі…

13 години ago

У Кам’янському похолодає: синоптик попередив про різку зміну погоди

Вже на вихідних, 28 та 29 вересня, в Україні очікується різка зміна погоди. В західних областях опуститься…

13 години ago

Тривають пошуки зниклих у Кривому Розі: з-під завалів дістали ще два тіла

У Кривому Розі 27 вересня триває рятувально-пошукова операція. Зранку ворог вдарив ракетою по управлінню поліції.…

13 години ago

Jerry Heil заспівала в дуеті з Юлією Саніною і підкорила Мережу (відео)

Українські співачки Jerry Heil та Юлія Саніна неочікувано заспівали в дуеті. Ідея створити композицію зародилася ще рік тому. Як…

14 години ago

Відомий волонтер, голова БО «Благодійний Фонд «Ми з Кам‘янського» приєднався до ПП «Бджола»

Про це активіст Валерій Пархомчук повідомив на своїй сторінці у соцмережах. "Вирішив приєднатися до команди…

14 години ago