Categories: Це цікаво

Надя Дорофєєва заспівала зворушливу колискову і довела нею до сліз (відео)

Українська співачка Надя Дорофєєва не припиняє наполегливо працювати і тішить прихильників новинками.

Цього разу виконавиця представила чуттєву пісню-колискову. Композиція отримала назву “Колискова 2022”. Трек артистка почала створювати ще 2022 року, а завершила влітку 2024-го, після обстрілу “Охматдиту”, який сколихнув всередині емоції початку великої війни. Колискову артистка присвятила всім українським жінкам-матерям.

Кадр з нового кліпу Наді Дорофєєвої

“Вважаю зараз важливим дати від себе саме таку пісню, яка увібрала весь мій біль і рефлексію. Для мене українські мами – це найсильніші жінки всесвіту, які щодня переживають за життя своїх дітей, піклуються про них і роблять все задля того, щоб їхні діти жили добре в будь-яких умовах. У кожну епоху мами співали дітям колискові. Сьогодні, у нашій країні, вони співають, щоб заглушити звуки сирен і гармат…”, – говорить артистка.

Також Надя Дорофєєва вже представила кліп на пісню. У відео в жанрі горор глядачі ніби потрапляють у моторошний сон матері, яка рятує свою дитину від загрози – темряви, що поглинає все навколо. Прийом повторення, використаний у кліпі, прагне передати відчуття повторюваності сучасної реальності, коли здається, що ми застрягли у нескінченній петлі війни, немов у замкненому колі, з якого неможливо вирватися.

“Колискова 2022” увійшла до першого повноформатного альбому Наді Дорофєєвої, в якому вона розповіла про свої різні стани, емоції та почуття. Загалом, платівка складається з 12 треків, 11 з яких співачка створила з чоловіком Мішею Кацуріним. Всі композиції написані в різних умовах – поміж повітряними тривогами, обстрілами та блекаутами, вдома, за кордоном, на різних студіях.

“Цей альбом – моя віддушина, а написання пісень – те, що рятувало мене від нашого страшного сьогодення. Весь цей час, вперше за своє доросле життя, я по-справжньому поринула у музику, яка мене вивільнила. Тут зібрані дуже різні мої емоції, різні стани…Я дозволила собі приймати себе різною, довіряти собі, бути собою, неідеальною. Дозволила собі нарешті відкрити душу і просто говорити через свої пісні”, – поділилася зірка.

Надя Дорофєєва
Олена

Recent Posts

Померла зірка фільмів “Гаррі Поттер” Меггі Сміт

Зірка фільмів "Гаррі Поттер", популярна англійська акторка Меггі Сміт померла. Знаменитості не стало сьогодні, 27 вересня. Меггі…

9 хв. ago

У Кам’янському похолодає: синоптик попередив про різку зміну погоди

Вже на вихідних, 28 та 29 вересня, в Україні очікується різка зміна погоди. В західних областях опуститься…

36 хв. ago

Тривають пошуки зниклих у Кривому Розі: з-під завалів дістали ще два тіла

У Кривому Розі 27 вересня триває рятувально-пошукова операція. Зранку ворог вдарив ракетою по управлінню поліції.…

46 хв. ago

Jerry Heil заспівала в дуеті з Юлією Саніною і підкорила Мережу (відео)

Українські співачки Jerry Heil та Юлія Саніна неочікувано заспівали в дуеті. Ідея створити композицію зародилася ще рік тому. Як…

1 годину ago

Відомий волонтер, голова БО «Благодійний Фонд «Ми з Кам‘янського» приєднався до ПП «Бджола»

Про це активіст Валерій Пархомчук повідомив на своїй сторінці у соцмережах. "Вирішив приєднатися до команди…

2 години ago

На базі Центру життєстійкості Кам’янського пройшли заняття з громадської та екологічної безпеки

На базі центру життєстійкості "Місце сили. Кам'янське" у співпраці з поліцією, ДСНС та департаментом екології…

2 години ago