На Дніпропетровщині чоловік намагався дати хабаря поліцейським

Аби не потрапити за ґрати за крадіжку велосипеда, підозрюваний запропонував поліцейським хабар. Тепер його судитимуть ще за однією статтею Кримінального кодексу України.

26 вересня, під час несення служби, на подвір’ї одного з домоволодінь поліцейські побачили велосипед, який декілька днів тому викрали від одного з будинків у смт Васильківка Синельниківського району. Як з’ясувалось, за даною адресою мешкає чоловік, причетний до злочину. Побачивши правоохоронців порушник зрозумів, що йому не вдасться уникнути відповідальності й запропонував поліцейським хабар у сумі 5 тисяч гривень.

Правоохоронці попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди, але це його не зупинило. Підозрюваний підійшов до службової автівки поліції та поклав на сидіння гроші. Для документування правопорушення, інспектори сектору реагування патрульної поліції викликали на місце події слідчо-оперативну групу відділення поліції № 1 Синельниківського районного управління поліції. Факт надання неправомірної вигоди правоохоронці зафіксували, гроші вилучили.

27 слідчим за погодженням з Синельниківською окружною прокуратурою чоловіку повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Триває слідство.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *