У Камʼянському стартував “Кубок Прометея” з волейболу

У пʼятницю, 27 серпня, в Камʼянському стартував Відкритий “Кубок Прометея” з волейболу серед дівчат 2008 року народження і молодше.

На змагання приїхали 8 колективів з різних куточків нашої країни. Це спортсменки з Одеси, Запоріжжя, Миколаєва, Полтави, Первомайська, Царичанки та Магдалинівки. Наше місто представляють дві команди (2008 та 2009 р. н.) – вихованки тренера-викладача Віталія Серьогіна з “ДЮСШ №2”.

На урочистому параді відкриття учасників та глядачів привітали начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, директор СК “Прометей” Андрій Дроговоз, президент ГО “Федерація волейболу Кам’янського” Тетяна Борис, директор “ДЮСШ №2” Лариса Чередник, а також головний суддя турніру Микола Кацюба.

“Радий вітати на цьому чудовому заході тренерів, суддів, вболівальників та усіх спортсменок, які завітали до нашого міста. Велика вдячність організаторам – “Федерації волейболу Кам’янського”, дитячо-юнацькій спортивній школі №2 та спортивному комбінату “Прометей”. За дорученням міського голови Андрія Білоусова дозвольте побажати вам успіхів та наснаги. Головне, аби всі учасники отримали насолоду від ігор, спілкування між собою та здобутих результатів! Вічна пам’ять усім захисникам, завдяки яким ми можемо жити під вільним українським небом, а наші діти – навчатися, тренуватися та змагатися. Віримо у перемогу! Слава Україні!”,- наголосив Анатолій Івашина.
Президент ГО “Федерація волейболу Кам’янського” Тетяна Борис розповіла, що цей турнір проходить у нашому місті втретє поспіль та продовжує набирати обертів.

“З кожним роком кількість команд та волейболісток, які приїжджають до нас, зростає, і ми вже охопили майже всі регіони країни. Цього разу ми розділили учасниць на дві підгрупи, по п’ять команд у кожній, які змагатимуться за коловою системою. У підсумку, в стикових матчах визначатимуться призери, – розповіла Тетяна Борис. – Наразі наші вихованки з “ДЮСШ №2” активно готуються до чемпіонату України “Дитяча Ліга”. Для того, щоб кожна гравчиня змогла продемонструвати свою майстерність і готовність до змагань, тренер прийняв рішення, що на турнірі візьмуть участь два колективи, з яких, зрештою, буде сформована збірна. Віримо в те, що вони зможуть показати себе на високому рівні та гідно представити наше місто на чемпіонаті!”
Зазначимо, що переможці та призери “Кубка Прометея” стануть відомі у неділю, 29 вересня. Вони будуть відзначені медалями та кубками.

Margaret

Recent Posts

На Дніпропетровщині чоловік намагався дати хабаря поліцейським

Аби не потрапити за ґрати за крадіжку велосипеда, підозрюваний запропонував поліцейським хабар. Тепер його судитимуть…

11 хв. ago

На Дніпропетровщині зіштовхнулися два Renault

ДТП сталося у суботу, 28 вересня, на вулиці Спаській у Кривому Розі.  Про це повідомляє "Відомо" з…

1 годину ago

У Дніпрі чоловік на очах у дитини скоїв крадіжку на майданчику кафе

У Дніпрі посеред вулиці перехожий з дитиною поцупив стілець. Детальніше про іцидент розповість "Дніпро Оперативний".…

2 години ago

На Дніпропетровщині спалахнув дах житлового будинку

28 вересня, о 13:16, у приватному житловому секторі на вулиці Молодіжній у Павлограді, виникла пожежа.…

3 години ago

“Каштани для ЗСУ”: кам’янчан закликають долучитися до акції

Дитячий екологічний центр Кам'янського запрошує всіх бажаючих долучитися до акції зі збору каштанів "КАШТАНИ ДЛЯ…

3 години ago

Ворог чотори рази обстрілював Дніпропетровщину

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ввечері та вночі росіяни чотири рази били по…

3 години ago