Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
За бажанням у начинку можна додати гриби, цибулю, томати чи будь-які інші овочі. Перед додаванням у пиріг їх потрібно обсмажити.
Приготування:
1. Курку відваріть і остудіть. Духовку заздалегідь поставте розігріватися до 180º.
2. Для тіста збийте яйця зі сметаною (кефіром), цукром, дрібкою солі та олією. Поступово всипте борошно з розпушувачем і перемішуйте вінчиком, щоб не було грудочок.
3. Для начинки курку наріжте невеликим кубиком, а сир натріть на крупній тертці. Додайте дрібно рубану зелень. Посоліть і поперчіть за смаком, всипте сухий часник або будь-які інші улюблені овочі. Також додайте в начинку дві ложки сметани, щоб вона була соковитою. Якщо готуєте заливний пиріг із куркою та цибулею, то цибулю наріжте півкільцями й обсмажте до золотистого кольору, а потім додайте до начинки.
4. Форму для запікання змастіть зсередини олією. Вилийте на дно половину тіста. Потім викладіть начинку і зверху полийте рештою тіста. Запікайте страву 40-50 хвилин за 180°. Готовий заливний пиріг із куркою на сметані подавайте в гарячому вигляді.
Про чергову допомогу розповів міський голова Андрій Білоусов. "У рамках програми «Допомога фронту» разом із…
На сьогодні кількість внутрішньо переміщених осіб у Дніпропетровській області продовжує зростати. Про це повідомляє голова…
Трагічну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "24 вересня в лікарні від отриманих поблизу населеного пункту Піщане…
На Дніпропетровщині учасників злочинної групи судитимуть за організацію незаконної схеми виїзду за кордон військовозобов’язаних. Фігуранти…
Наказом командувача Української добровольчої армії Дмитра Яроша нагороджено почесною відзнакою УДА «Крила добровольців» директорку департаменту…
Про чергову допомогу розповіли у ГО "Бджола". "Звернулась родина військового Данила, нашого камʼянчанина. Відреагували одразу.…