Інгредієнти:
За бажанням у пиріг можна додати горіхи, сухофрукти, яблука, банани.
1. Духовку заздалегідь розігрійте до 180°. У великій мисці змішайте цукор, ванільний цукор, сіль, мак.
2. З лимона зніміть цедру і натріть на дрібній тертці, додайте до решти інгредієнтів. Борошно просійте разом із содою, змішайте з іншими сухими інгредієнтами.
3. Окремо збийте яйця з теплим молоком. Додайте лимонний сік за смаком. Поступово вливайте суміш до сухої основи та замісіть тісто.
4. Форму для випічки (діаметр 20 см) змастіть вершковим маслом і посипте манкою, щоб лимон не пригорів. Влийте тісто і випікайте маківник 45 хвилин за 180°. Готовність перевіряйте зубочисткою.
За бажанням посипте готовий пиріг цукровою пудрою або полийте розтопленим шоколадом.
Про чергову допомогу розповів міський голова Андрій Білоусов. "У рамках програми «Допомога фронту» разом із…
На сьогодні кількість внутрішньо переміщених осіб у Дніпропетровській області продовжує зростати. Про це повідомляє голова…
Трагічну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "24 вересня в лікарні від отриманих поблизу населеного пункту Піщане…
На Дніпропетровщині учасників злочинної групи судитимуть за організацію незаконної схеми виїзду за кордон військовозобов’язаних. Фігуранти…
Наказом командувача Української добровольчої армії Дмитра Яроша нагороджено почесною відзнакою УДА «Крила добровольців» директорку департаменту…
Про чергову допомогу розповіли у ГО "Бджола". "Звернулась родина військового Данила, нашого камʼянчанина. Відреагували одразу.…