Інгредієнти:
Приготування:
1. Рідину із сардини злити, рибу перекласти в глибоку ємність. Розім’яти виделкою, туди ж додати манну крупу, дрібно нарізану цибулю, яйця і майонез. Ретельно перемішати, потім всипати дрібку солі та дрібку соди, ще раз перемішати.
2. Накрити кришкою або плівкою, залишити на 15-20 хвилин, щоб манка набухла.
3. Потім розігріти сковорідку з рослинною олією і викласти котлети. Обсмажувати з кожного боку по 5 хвилин.
4. Усі котлети розмістити в сковорідці, налити 3-4 ст. л. води й тушкувати ще 5 хвилин під кришкою.
18 жовтня відбудеться пленарне засідання 60-ї сесії Кам’янської міської ради VIII скликання. Із проєктом порядку денного можна ознайомитись за посиланням.…
Благодійні акції з візитами до спеціальних дитячих установ міста стають вже доброю традицією для молодіжної…
У понеділок 7 жовтня о 20:00 на телеканалі "СТБ" відбудеться прем'єра 8-серійної мелодрами "Впізнай мене". Серіал…
Дніпропетровщина отримала від міжнародних партнерів три спеціалізовані автомобілі. Допомогу профінансували уряди Канади і Данії за…
Пішов з життя колишній заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко. Він помер у кареті швидкої…
У серпні споживча інфляція пришвидшилася до 7,5% у річному вимірі. Один з чинників - пришвидшення продовольчої інфляції внаслідок скорочення…