Така намазка з оселедця за смаком і зовні нагадує ікру, але коштує набагато дешевше.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Вершкове масло приберіть у морозилку. Моркву відваріть до готовності (30 хвилин) і остудіть.
2. Рибу краще брати малосольну. Оселедець обробіть, видаліть кістки та наріжте дрібним кубиком. Заморожене масло натріть на великій тертці, плавлений сир і варену моркву – на дрібній.
3. У великій мисці змішайте оселедець, моркву, плавлений сир і масло. За бажанням посоліть і поперчіть суміш. Додайте рубану цибулю або кріп. За бажанням суміш можна зробити однорідною в блендері або м’ясорубці.
Намазка з оселедця і плавленого сиру зберігається в холодильнику не більше 3 днів. Закуску рекомендується подавати з підсмаженим хлібом або з картоплею.
49-річного мешканця Дніпра викрили у незаконному зберіганні та збуті вогнепальної зброї, виготовленої кустарним способом. Під…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі та під ранок оборонці неба збили над…
Про ситуацію в місті повідомив мер Андрій Білоусов. "Вночі у нашому місті минулося без надзвичайних…
Дрібні — навіть дуже важливі — справи краще відкласти на потім, цього дня на їхній успіх розраховувати не доводиться. Також,…
Подробиці розповів директор дитячо-юнацької футбольної школи «Надія» Едуард Коряк. "Незважаючи на канікули дітей та відпустки…
У районі Кудашівки Криворізького району сталося масштабне загоряння пшениці. Про це передає "Відомо" з посиланням…