Така намазка з оселедця за смаком і зовні нагадує ікру, але коштує набагато дешевше.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Вершкове масло приберіть у морозилку. Моркву відваріть до готовності (30 хвилин) і остудіть.
2. Рибу краще брати малосольну. Оселедець обробіть, видаліть кістки та наріжте дрібним кубиком. Заморожене масло натріть на великій тертці, плавлений сир і варену моркву – на дрібній.
3. У великій мисці змішайте оселедець, моркву, плавлений сир і масло. За бажанням посоліть і поперчіть суміш. Додайте рубану цибулю або кріп. За бажанням суміш можна зробити однорідною в блендері або м’ясорубці.
Намазка з оселедця і плавленого сиру зберігається в холодильнику не більше 3 днів. Закуску рекомендується подавати з підсмаженим хлібом або з картоплею.
У найскладніші часи підприємства Метінвесту – сталева опора економіки України. Цьогоріч за підсумками дев’яти місяців…
Деталі повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Розпочали підготовку проєкту з реконструкції та будівництва зупинкових комплексів…
З нагоди Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом представники громадської організації «Бджола» та медичні фахівці…
14 та 15 листопада у Дніпрі проходив Чемпіонат Дніпропетровської області з художньої гімнастики. У змаганнях…
Історії людей, які змінюють життя навколо себе, народжуються з мрії. Саме так сталося з пані…
Фронтмен українського рок-гурту SKAI Олег Собчук опинився в лікарні після різкого погіршення самопочуття. Так, музиканту діагностували передінфарктний стан,…