Така намазка з оселедця за смаком і зовні нагадує ікру, але коштує набагато дешевше.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Вершкове масло приберіть у морозилку. Моркву відваріть до готовності (30 хвилин) і остудіть.
2. Рибу краще брати малосольну. Оселедець обробіть, видаліть кістки та наріжте дрібним кубиком. Заморожене масло натріть на великій тертці, плавлений сир і варену моркву – на дрібній.
3. У великій мисці змішайте оселедець, моркву, плавлений сир і масло. За бажанням посоліть і поперчіть суміш. Додайте рубану цибулю або кріп. За бажанням суміш можна зробити однорідною в блендері або м’ясорубці.
Намазка з оселедця і плавленого сиру зберігається в холодильнику не більше 3 днів. Закуску рекомендується подавати з підсмаженим хлібом або з картоплею.
У Нікополі водієві, який збив дитину на пішохідному переході, повідомили про підозру. 12-річну дівчинку після…
1–2 жовтня у м. Кривий Ріг відбувся чемпіонат області зі стрибків на акробатичній доріжці. У…
3 жовтня на території Козацької церкви Святої Покрови у Кам'янському відбудеться святковий захід під назвою…
Павлоградські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який спричинив ДТП, внаслідок якого загинув пасажир. Після аварії…
Кінокомпанія 20th Century зробила несподівану заяву для всіх любителів легендарної родини Сімпсонів. Зокрема, Гомер, Мардж, Барт, Ліза та…
1 жовтня у Кам’янському міському ветеранському просторі пройшов шостий спортивно-патріотичний захід «Незламний народ незламної країни!»,…