Така намазка з оселедця за смаком і зовні нагадує ікру, але коштує набагато дешевше.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Вершкове масло приберіть у морозилку. Моркву відваріть до готовності (30 хвилин) і остудіть.
2. Рибу краще брати малосольну. Оселедець обробіть, видаліть кістки та наріжте дрібним кубиком. Заморожене масло натріть на великій тертці, плавлений сир і варену моркву – на дрібній.
3. У великій мисці змішайте оселедець, моркву, плавлений сир і масло. За бажанням посоліть і поперчіть суміш. Додайте рубану цибулю або кріп. За бажанням суміш можна зробити однорідною в блендері або м’ясорубці.
Намазка з оселедця і плавленого сиру зберігається в холодильнику не більше 3 днів. Закуску рекомендується подавати з підсмаженим хлібом або з картоплею.
Про це розповів голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі та вранці агресор бив по Нікопольщині. З…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Ворог не припиняє атакувати мирні…
Двое рецидивістів з Дніпра вірвалися до 70-річної жительки Чугуєва, зв'язали її і забрали гроші на…
З'ясувалося, що один із фігурантів причетний до крадіжок у П'ятихатках, інший - у Вільногірську. Про…
У вівторок, 8 жовтня,33-річна мешканка Кривого Рогу заявила про зґвалтування своєї доньки. За словами жінки,…
На відкритті спортивного заходу побував міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні у Кам’янському стартував ІІІ Всеукраїнський…