Така намазка з оселедця за смаком і зовні нагадує ікру, але коштує набагато дешевше.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Вершкове масло приберіть у морозилку. Моркву відваріть до готовності (30 хвилин) і остудіть.
2. Рибу краще брати малосольну. Оселедець обробіть, видаліть кістки та наріжте дрібним кубиком. Заморожене масло натріть на великій тертці, плавлений сир і варену моркву – на дрібній.
3. У великій мисці змішайте оселедець, моркву, плавлений сир і масло. За бажанням посоліть і поперчіть суміш. Додайте рубану цибулю або кріп. За бажанням суміш можна зробити однорідною в блендері або м’ясорубці.
Намазка з оселедця і плавленого сиру зберігається в холодильнику не більше 3 днів. Закуску рекомендується подавати з підсмаженим хлібом або з картоплею.
Сьогодні Україна вшановує памʼять жертв політичних репресій та жертв депортації кримськотатарського народу. Про це повідомив…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
Відео з плазуном виклали у телеграм-каналі "Труха. Кам'янське". "Хотіла би надіслати відео про велику кількість…
Конкурс "Євробачення-2025" в Базелі виграв представник Австрії JJ з треком "Wasted Love". Хто посів найвищі…
У суботу, 17 травня, у Дніпрі на Європейській площі сталася аварія. Там дорогу не поділили…
Сьогодні вночі 18 травня, на Дніпропетровщині вогнеборці ліквідували дві пожежі в житловому секторі та врятували…