Кабачкова піца з куркою, шинкою або будь-якою іншою начинкою стане у вас улюбленою сімейною вечерею. Пропонуємо корисну варіацію страви на сковороді.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Кабачки натріть на крупній тертці, посоліть і залиште на 5-10 хвилин, щоб вони виділили сік. Відіжміть масу руками і злийте всю рідину.
2. Додайте до кабачків яйця, борошно і розпушувач, перемішайте до однорідності. Тісто має бути густим, як на оладки. Можливо, знадобиться більше борошна, ніж зазначено в рецепті.
3. Якщо після замішування тіста кабачки виділили багато води і тісто стало занадто рідким, то можна додати пару ложок манки і залишити для набухання.
4. Потім підготуйте начинку для піци кабачкової: тонко наріжте ковбасу і помідори, натріть сир. Начинку можна міняти на свій розсуд.
5. Нагрійте сковорідку з олією, викладіть кабачкове тісто і розрівняйте. Випікайте корж на мінімальному вогні приблизно 5-7 хвилин, поки низ не зарум’яниться.
6. Обережно переверніть тісто. На готову сторону викладіть ковбасу, помідори і тертий сир. Накрийте кришкою і готуйте піцу, поки сир не розплавиться.
Міський голова Андрій Білоусов розповів щодо аварії магістрального каналізаційного колектору комунального підприємства Дніпропетровської обласної ради…
У Кам’янському приступили до капітального ремонту наших тротуарів. Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов.…
З 1 вересня на Дніпропетровщині діти з особливими освітніми потребами матимуть більше можливостей для розвитку…
На Дніпропетровщині поліцейські скерували до суду обвинувальний акт щодо чоловіка за незаконне зберігання зброї та…
Поліцейські Кривого Рогу затримали підозрюваного у злочині. Він Забив до смерті чоловіка. Конфлікт між пацієнтами…
Про це розповіла Лариса Биданцева, керівник Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини…