Кабачкова піца з куркою, шинкою або будь-якою іншою начинкою стане у вас улюбленою сімейною вечерею. Пропонуємо корисну варіацію страви на сковороді.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Кабачки натріть на крупній тертці, посоліть і залиште на 5-10 хвилин, щоб вони виділили сік. Відіжміть масу руками і злийте всю рідину.
2. Додайте до кабачків яйця, борошно і розпушувач, перемішайте до однорідності. Тісто має бути густим, як на оладки. Можливо, знадобиться більше борошна, ніж зазначено в рецепті.
3. Якщо після замішування тіста кабачки виділили багато води і тісто стало занадто рідким, то можна додати пару ложок манки і залишити для набухання.
4. Потім підготуйте начинку для піци кабачкової: тонко наріжте ковбасу і помідори, натріть сир. Начинку можна міняти на свій розсуд.
5. Нагрійте сковорідку з олією, викладіть кабачкове тісто і розрівняйте. Випікайте корж на мінімальному вогні приблизно 5-7 хвилин, поки низ не зарум’яниться.
6. Обережно переверніть тісто. На готову сторону викладіть ковбасу, помідори і тертий сир. Накрийте кришкою і готуйте піцу, поки сир не розплавиться.
Домашнє насильство – не норма: поліцейський Кам`янського провів лекцію для здобувачів вищої освіти. «Будь-хто може…
У п’ятницю, 18 жовтня, у Дніпрі сталася ДТП на перехресті вулиць Михайла Грушевського та Шевченка.…
Кам’янська федерація кіокушин-кан карате запрошує партнерів і друзів на ювілейний Кубок «20 років кіокушин-кан карате-до…
Вже незабаром, 28 жовтня, о 20:00 на "1+1 Україна" відбудеться прем'єра нового серіалу "Реванш". Це…
Цього тижня бригади служби колії КП "Транспорт" проводили у Кам'янському планові ремонтні роботи по проспекту…
Про чергову допомогу військовим розповів міський голова Андрій Білоусов. "Разом із активістами ГО «Бджола» та…