Для гомбовців:
Для посипання:
Приготування:
1. Змішати в мисці до однорідності сир, яйця, сіль, цукор і манку. Якщо хочете, щоб в тісті не відчувалися крупиці сиру, можна перебити тісто блендером. Поставте тісто в холодильник на 40 хвилин.
2. Для приготування посипки натерти черству булку на тертці. У сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити крихти до золотистого кольору. Посипати цукром і корицею.
3. Поставити на великий вогонь каструлю з водою.
4. Тісто на гомбовці розділити на 12 частин. Розкачати в коржик і покласти всередину кожного гомбовця сливу без кісточки або інші фрукти. Додати в начинку трохи цукру і заліпити начинку тістом. Надати гомбовцям круглу форму.
5. Над каструлею з киплячою водою поставити друшляк і викласти гомбовці. Варити на пару 5-7 хвилин. Полити маслом зі смаженими сухарями і поставити до столу.
У чемпіонаті Кам’янського з футболу серед промислових підприємств та аматорських колективів 3 липня відбувся захопливий…
Для всіх прихильників культової американської комедійної драми "Диявол носить Prada" студія 20th Century Studios оголосила приємну новину.…
Прокурори Дніпропетровщини передали до суду справу злочинної організації, що займалась збутом метамфетаміну. Прокурори Криворізької північної…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ворог поцілив БпЛА по Кривому Рогу. Виникла пожежа.…
Днями фонди музею історії та культури єврейської громади Кам’янського-Дніпродзержинська – «Еврейська душа» поповнились новими документами,…
З робочим візитом на Дніпропетровщині міністерка у справах ветеранів України Наталія Калмикова. Разом з очільником…