Для гомбовців:
Для посипання:
Приготування:
1. Змішати в мисці до однорідності сир, яйця, сіль, цукор і манку. Якщо хочете, щоб в тісті не відчувалися крупиці сиру, можна перебити тісто блендером. Поставте тісто в холодильник на 40 хвилин.
2. Для приготування посипки натерти черству булку на тертці. У сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити крихти до золотистого кольору. Посипати цукром і корицею.
3. Поставити на великий вогонь каструлю з водою.
4. Тісто на гомбовці розділити на 12 частин. Розкачати в коржик і покласти всередину кожного гомбовця сливу без кісточки або інші фрукти. Додати в начинку трохи цукру і заліпити начинку тістом. Надати гомбовцям круглу форму.
5. Над каструлею з киплячою водою поставити друшляк і викласти гомбовці. Варити на пару 5-7 хвилин. Полити маслом зі смаженими сухарями і поставити до столу.
Вже у суботу, 19 жовтня, в СК "Прометей" розпочнеться Чемпіонат міста з футзалу серед промислових…
У Львові на хардових кортах тенісного клубу LEOSPORT завершився четвертий та останній відбірковий турнір Svitolina&Stakhovskyi…
Президент України Володимир Зеленський у середу, 16 жовтня, виступив у Верховній Раді з промовою. Зокрема,…
Нут - це корисна і ситна бобова культура, яка за смаком нагадує одночасно горох, лісовий…
Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара став єдиним в області, хто потрапив до міжнародного рейтингу…
Оля Полякова запрем'єрила нову пісню. Вона називається "Жінка з цікавим минулим" і в її основу…