Для гомбовців:
Для посипання:
Приготування:
1. Змішати в мисці до однорідності сир, яйця, сіль, цукор і манку. Якщо хочете, щоб в тісті не відчувалися крупиці сиру, можна перебити тісто блендером. Поставте тісто в холодильник на 40 хвилин.
2. Для приготування посипки натерти черству булку на тертці. У сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити крихти до золотистого кольору. Посипати цукром і корицею.
3. Поставити на великий вогонь каструлю з водою.
4. Тісто на гомбовці розділити на 12 частин. Розкачати в коржик і покласти всередину кожного гомбовця сливу без кісточки або інші фрукти. Додати в начинку трохи цукру і заліпити начинку тістом. Надати гомбовцям круглу форму.
5. Над каструлею з киплячою водою поставити друшляк і викласти гомбовці. Варити на пару 5-7 хвилин. Полити маслом зі смаженими сухарями і поставити до столу.
15 років позбавлення волі за умисне вбивство двох людей – на Дніпропетровщині суд виніс вирок…
Днями у місті завершилась перевірка підготовки закладів освіти до нового навчального року. Про це повідомила…
21 серпня, до Дня незалежності України, у широкий прокат вийде пригодницький історичний екшн "Троє". Представлено фінальний трейлер…
З нагоди Всесвітнього дня безпритульних тварин активісти ГО «Бджола» завітали до міського притулку, аби підтримати…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру 34-річній жінці за крадіжку грошей з картки містянина. Підозрювана незаконно…
Громадська організація «Бджола» провела благодійний футбольний марафон «Герої в серці — м’яч у грі», який…