Як і скільки варити нут
Час готування нуту залежить від того, чи замочується продукт заздалегідь. Горошини нуту можна залити холодною водою і залишити на 4-12 годин. Це зменшить час готування нуту, а готова крупа буде м’якою і розвареною.
Перед варінням нут промивають холодною водою. Варити крупу рекомендується не в холодній воді, а в окропі – так горошини не втратять форму. Промитий нут викладіть в каструлю і залийте окропом. Вода повинна покривати горох на 2 см.
Посоліть воду і поставте на помірний вогонь. Замочений нут вариться 30-40 хвилин, а якщо крупу не замочували, то час варіння збільшується до 60 хвилин. Якщо під час варіння вода википіла, слід долити ще окропу.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Цибулю нарізати великими півкільцями, помідори – дольками. Помити і дрібно порубати петрушку. Часник видавити через прес. З оливок злити воду.
2. Викласти в салатник нут, помідори, оливки, часник і петрушку. Акуратно перемішати. Заправити салат оливковою олією, посолити і поперчити.
Сьогодні, 9 листопада відбудуться тимчасові зміни у русі деяких приміських поїздів. Як повідомили у прес-службі…
Поліцейські Нікопольщини скерували до суду обвинувальний акт стосовно 31-річної жінки. 11 жовтня під час санкціонованого…
31 жовтня відбувся IV Всеукраїнський героїко-патріотичний мистецький конкурс “Нескорена. Незламна. Нездоланна”, організований у місті-герої Херсоні.…
За пограбування жінки поліцейські Дніпра затримали 44-річного чоловіка. Під час конфлікту з жінкою підозрюваний вирвав…
КП КМР «Транспорт» повідомляє: …
Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: Вночі та вранці 9 листопада у м. Дніпро та…