Як і скільки варити нут
Час готування нуту залежить від того, чи замочується продукт заздалегідь. Горошини нуту можна залити холодною водою і залишити на 4-12 годин. Це зменшить час готування нуту, а готова крупа буде м’якою і розвареною.
Перед варінням нут промивають холодною водою. Варити крупу рекомендується не в холодній воді, а в окропі – так горошини не втратять форму. Промитий нут викладіть в каструлю і залийте окропом. Вода повинна покривати горох на 2 см.
Посоліть воду і поставте на помірний вогонь. Замочений нут вариться 30-40 хвилин, а якщо крупу не замочували, то час варіння збільшується до 60 хвилин. Якщо під час варіння вода википіла, слід долити ще окропу.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Цибулю нарізати великими півкільцями, помідори – дольками. Помити і дрібно порубати петрушку. Часник видавити через прес. З оливок злити воду.
2. Викласти в салатник нут, помідори, оливки, часник і петрушку. Акуратно перемішати. Заправити салат оливковою олією, посолити і поперчити.
Нещодавно переглядав свій сімейний альбом і знайшов у ньому своє стареньке фото з дитсадка. Робили…
Вже у суботу, 19 жовтня, в СК "Прометей" розпочнеться Чемпіонат міста з футзалу серед промислових…
У Львові на хардових кортах тенісного клубу LEOSPORT завершився четвертий та останній відбірковий турнір Svitolina&Stakhovskyi…
Президент України Володимир Зеленський у середу, 16 жовтня, виступив у Верховній Раді з промовою. Зокрема,…
Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара став єдиним в області, хто потрапив до міжнародного рейтингу…
Оля Полякова запрем'єрила нову пісню. Вона називається "Жінка з цікавим минулим" і в її основу…