Як і скільки варити нут
Час готування нуту залежить від того, чи замочується продукт заздалегідь. Горошини нуту можна залити холодною водою і залишити на 4-12 годин. Це зменшить час готування нуту, а готова крупа буде м’якою і розвареною.
Перед варінням нут промивають холодною водою. Варити крупу рекомендується не в холодній воді, а в окропі – так горошини не втратять форму. Промитий нут викладіть в каструлю і залийте окропом. Вода повинна покривати горох на 2 см.
Посоліть воду і поставте на помірний вогонь. Замочений нут вариться 30-40 хвилин, а якщо крупу не замочували, то час варіння збільшується до 60 хвилин. Якщо під час варіння вода википіла, слід долити ще окропу.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Цибулю нарізати великими півкільцями, помідори – дольками. Помити і дрібно порубати петрушку. Часник видавити через прес. З оливок злити воду.
2. Викласти в салатник нут, помідори, оливки, часник і петрушку. Акуратно перемішати. Заправити салат оливковою олією, посолити і поперчити.
Вранці у суботу, 20 вересня, у Кам’янському ділянку центрального скверу, де десятиліттями стояли занедбані споруди,…
19 вересня в Музеї історії міста Кам’янське відбулася презентація фотовиставки “Кам’янське. Крізь об’єктив часу і…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Протягом цієї ночі на території міста надзвичайних подій…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ввечері ворог атакував шахедами Криворіжжя – сам Кривий…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру двом чоловікам за отримання наркотиків шахрайським шляхом. Підозрювані вводили в…
У суботу, 20 вересня, у Дніпрі біля ринку "Озерка" сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох…