Як і скільки варити нут
Час готування нуту залежить від того, чи замочується продукт заздалегідь. Горошини нуту можна залити холодною водою і залишити на 4-12 годин. Це зменшить час готування нуту, а готова крупа буде м’якою і розвареною.
Перед варінням нут промивають холодною водою. Варити крупу рекомендується не в холодній воді, а в окропі – так горошини не втратять форму. Промитий нут викладіть в каструлю і залийте окропом. Вода повинна покривати горох на 2 см.
Посоліть воду і поставте на помірний вогонь. Замочений нут вариться 30-40 хвилин, а якщо крупу не замочували, то час варіння збільшується до 60 хвилин. Якщо під час варіння вода википіла, слід долити ще окропу.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Цибулю нарізати великими півкільцями, помідори – дольками. Помити і дрібно порубати петрушку. Часник видавити через прес. З оливок злити воду.
2. Викласти в салатник нут, помідори, оливки, часник і петрушку. Акуратно перемішати. Заправити салат оливковою олією, посолити і поперчити.
Трагічну новину повідомив мер Андрій Білоусов. " 3 липня в бою поблизу населеного пункту Петропавлівка…
Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології прогнозується метеорологічне явище. У найближчу годину зі збереженням до кінця…
Українські артисти Надя Дорофєєва та Позитив, які раніше виступали разом у складі гурту "Время и Стекло", захопили довгоочікуваним…
У Кам’янському відбувся один з найяскравіших матчів чемпіонату міста з футболу серед промислових підприємств та…
На кар’єрі в селі Новомиколаївка внаслідок стрілянини травмовано двоє осіб. Про це повідомляють у поліції…
Про перевірку роботи комунальних служб доповів мер Андрій Білоусов. "Провів робочу нараду з генеральним директором…