Як і скільки варити нут
Час готування нуту залежить від того, чи замочується продукт заздалегідь. Горошини нуту можна залити холодною водою і залишити на 4-12 годин. Це зменшить час готування нуту, а готова крупа буде м’якою і розвареною.
Перед варінням нут промивають холодною водою. Варити крупу рекомендується не в холодній воді, а в окропі – так горошини не втратять форму. Промитий нут викладіть в каструлю і залийте окропом. Вода повинна покривати горох на 2 см.
Посоліть воду і поставте на помірний вогонь. Замочений нут вариться 30-40 хвилин, а якщо крупу не замочували, то час варіння збільшується до 60 хвилин. Якщо під час варіння вода википіла, слід долити ще окропу.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Цибулю нарізати великими півкільцями, помідори – дольками. Помити і дрібно порубати петрушку. Часник видавити через прес. З оливок злити воду.
2. Викласти в салатник нут, помідори, оливки, часник і петрушку. Акуратно перемішати. Заправити салат оливковою олією, посолити і поперчити.
З 14 по 18 травня в місті Рівне відбувся Чемпіонат України з ММА, який зібрав…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Протягом цієї ночі на території…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Цієї ночі захисники неба знищили над Дніпропетровщиною 4…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру 37-річному чоловіку за збут наркотичних речовин. У наркозбувача вилучили сліп-пакети…
Овен Ранок 23 травня принесе несподіване знайомство, яке змусить по-новому поглянути на звичні речі. Цього…
У Дніпрі дівчина намагалася стрибнути з Нового мосту, щоб вкоротити собі віку. Про це повідомляє Телеканал…