Інгредієнти:
1. Моркву і буряк натерти на тертці, часник дрібно порубати, цибулю дрібно нарізати, перець нарізати середнім кубиком.
2. Часник і цибулю покласти в каструлю з товстим дном, тушкувати 4 хвилини, додати моркву і протушкувати ще 3 хвилини, потім покласти перець, буряк.
3. Натерти томат на тертці, поки в руках не залишиться шкірка – її можна викинути. Томатну масу влити до решти овочів, додати сіль і цукор і тушкувати 30 хвилин.
4. Дрібно порубати до овочів кріп і влити оцет. Тушкувати ще 5 хвилин.
Як готувати борщ із заправки
У бульйон із м’ясом покладіть картоплю та покришіть капусту. Варіть до м’якості картоплі. За 5 хвилин до готовності додайте в борщ заправку і добре перемішайте.
Співачка родом з Кам'янського Віра Брежнєва, яка раніше натякала на новий роман, засвітилася в компанії загадкового чоловіка. Так,…
Підлітки навчилися орієнтуватися у віртуальному просторі, фільтрувати великі потоки інформації та дізналися, як отримувати з…
Ознайомлення з виробництвом на практиці, комунікація з досвідченими фахівцями, розширення професійних знань та яскраві враження…
Нещодавно Верховна Рада схвалила законопроект №9665, який посилює відповідальність - збільшує штрафи - за незаконний…
Searchlight Pictures представила трейлер музичного байопіку Повна невідомість, присвяченого легендарному рок-музиканту Бобу Ділану. Головну роль…
Деякі продукти харчування допомагають очищати організм від токсинів. Саме збалансована дієта підтримує природні процеси детоксикації…