Інгредієнти:
1. Моркву і буряк натерти на тертці, часник дрібно порубати, цибулю дрібно нарізати, перець нарізати середнім кубиком.
2. Часник і цибулю покласти в каструлю з товстим дном, тушкувати 4 хвилини, додати моркву і протушкувати ще 3 хвилини, потім покласти перець, буряк.
3. Натерти томат на тертці, поки в руках не залишиться шкірка – її можна викинути. Томатну масу влити до решти овочів, додати сіль і цукор і тушкувати 30 хвилин.
4. Дрібно порубати до овочів кріп і влити оцет. Тушкувати ще 5 хвилин.
Як готувати борщ із заправки
У бульйон із м’ясом покладіть картоплю та покришіть капусту. Варіть до м’якості картоплі. За 5 хвилин до готовності додайте в борщ заправку і добре перемішайте.
6 жовтня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 7…
Бригада і техніка працюють на Лівобережжі. Зокрема, нові бетонні доріжки облаштовують на першому мікрорайоні. Подробиці…
З 6 жовтня починається прийом громадських проєктів для участі в Конкурсі «Бюджет участі. МІСТО» 2026…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.09.2025 по 03.10.2025 було…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ворог атакував чотири райони області. На Дніпро агресор…
Про ситуацію в місті повідомив мер Андрій Білоусов. "Місто зустрічає новий день без надзвичайних подій.…