Інгредієнти:
1. Моркву і буряк натерти на тертці, часник дрібно порубати, цибулю дрібно нарізати, перець нарізати середнім кубиком.
2. Часник і цибулю покласти в каструлю з товстим дном, тушкувати 4 хвилини, додати моркву і протушкувати ще 3 хвилини, потім покласти перець, буряк.
3. Натерти томат на тертці, поки в руках не залишиться шкірка – її можна викинути. Томатну масу влити до решти овочів, додати сіль і цукор і тушкувати 30 хвилин.
4. Дрібно порубати до овочів кріп і влити оцет. Тушкувати ще 5 хвилин.
Як готувати борщ із заправки
У бульйон із м’ясом покладіть картоплю та покришіть капусту. Варіть до м’якості картоплі. За 5 хвилин до готовності додайте в борщ заправку і добре перемішайте.
У понеділок, 19 травня, у Кам'янському стався курйозний інцидент. Там рятували чоловіка, який заліз на…
Днями 65-річна жінка на станції у Пʼятихатках вирішила перейти колію перед товарним потягом. Про це…
З 14 по 16 травня на базі дитячо-юнацької спортивної школи №1 відбувся відкритий чемпіонат з…
16–17 травня відбувся відкритий чемпіонат Дніпропетровської області з гандболу серед дівчат 2011 та 2013 років…
Увечері 17 травня поблизу села Курилівка Кам'янського району сталася страшна аварія: лобове зіткнення двох автомобілів.…
У Марганці медики "екстренки" врятували життя жінки з гострим коронарним синдромом, яка опинилася у стані…