Інгредієнти:
Приготування:
1. Шпинат подрібнити в блендері або в м’ясорубці, після чого віджати воду руками.
2. З’єднати дріжджі і борошно. Подрібнений шпинат змішати з яйцем, розтопленим вершковим маслом і вершками. Потім з’єднати борошно з дріжджами і шпинатною сумішшю, влити воду, злегка перемішати. Залишити на 10 хвилин.
3. Вимішувати тісто близько 5 хвилин, потім додати сіль і цукор. Вимісити ще пару хвилин, поки тісто не стане м’яким, пружним і однорідного зеленого кольору.
4. Накрити тісто плівкою і рушником, залишити на 15 хвилин. Потім ще раз обімнути тісто і викласти в змащену маслом і сухарями форму. Залишити ще на 30 хвилин.
5. Випікати при 180° 35 хвилин.
Сьогодні від громадської організації «Бджола» передали нашим хлопцям з Кам’янського, які виконують бойові завдання на…
Згідно показників автоматизованої системи екологічного моніторингу за період 28.10.2025-30.10.2025. 1.Перевищення максимально разових ГДК та ОБРВ:…
10 FPV дронів від освітян Камʼянського передали для одного з підрозділів 93 бригади « Холодний…
147 окрема артилерійська бригада 7 корпусу швидкого реагування Десантно-штурмових військ ЗСУ та Кам'янський фаховий коледж…
Добігає кінця перший рік від моменту презентації першого фентезі-всесвіту про українську силу — "Хроніки Сили".…
Поліцейські служби освітньої безпеки Кам’янського продовжують підвищувати свій професійний рівень, аби краще розуміти потреби громадян…