Інгредієнти:
Приготування:
1. Шпинат подрібнити в блендері або в м’ясорубці, після чого віджати воду руками.
2. З’єднати дріжджі і борошно. Подрібнений шпинат змішати з яйцем, розтопленим вершковим маслом і вершками. Потім з’єднати борошно з дріжджами і шпинатною сумішшю, влити воду, злегка перемішати. Залишити на 10 хвилин.
3. Вимішувати тісто близько 5 хвилин, потім додати сіль і цукор. Вимісити ще пару хвилин, поки тісто не стане м’яким, пружним і однорідного зеленого кольору.
4. Накрити тісто плівкою і рушником, залишити на 15 хвилин. Потім ще раз обімнути тісто і викласти в змащену маслом і сухарями форму. Залишити ще на 30 хвилин.
5. Випікати при 180° 35 хвилин.
У Дніпрі на вулиці Квітки Цісик (колишня Гулі Корольової) сталася ДТП. Про це передає "Відомо" з посиланням…
Овен Вранці на вас чекає незвичайне знайомство, яке може кардинально змінити ваш світогляд. День буде…
У Дніпрі поліцейські завершили досудове розслідування за фактом умисного вбивства 36-річного чоловіка – обвинувальний акт…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі російська армія спрямувала на область безпілотники. 11…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Вночі російська армія спрямувала на область безпілотники. 11…
У Дніпрі на житловому масиві Тополя місцеві мешканці помітили лисицю, яка навідується до годівниць, облаштованих…