Інгредієнти:
Приготування:
1. Шпинат подрібнити в блендері або в м’ясорубці, після чого віджати воду руками.
2. З’єднати дріжджі і борошно. Подрібнений шпинат змішати з яйцем, розтопленим вершковим маслом і вершками. Потім з’єднати борошно з дріжджами і шпинатною сумішшю, влити воду, злегка перемішати. Залишити на 10 хвилин.
3. Вимішувати тісто близько 5 хвилин, потім додати сіль і цукор. Вимісити ще пару хвилин, поки тісто не стане м’яким, пружним і однорідного зеленого кольору.
4. Накрити тісто плівкою і рушником, залишити на 15 хвилин. Потім ще раз обімнути тісто і викласти в змащену маслом і сухарями форму. Залишити ще на 30 хвилин.
5. Випікати при 180° 35 хвилин.
Трагедія сталася на проспекті Олександра Поля. Там 19-річна дівчина вистрибнула з вікна 21-го поверху будинку.…
У Дніпрі 21 листопада із самого ранку вирує негода. Сильний вітер спричинив руйнування у декількох…
Овен Вдалий і насичений день. Використайте цей час, щоб просунутися у складних справах або відновити…
Криворізькі поліцейські розшукують 16-річного Сергія Дубнярського. 21 листопада до поліції надійшло повідомлення про те, що…
21 листопада, о 09:59, на вулиці Кооперативна у Нікополі, дерево впало на легковий автомобіль з…
У Дніпрі патрульні затримали ймовірного викрадача авто. Вдень 20 листопада стало відомо про викрадення автомобіля…