Інгредієнти:
Приготування:
1. Шпинат подрібнити в блендері або в м’ясорубці, після чого віджати воду руками.
2. З’єднати дріжджі і борошно. Подрібнений шпинат змішати з яйцем, розтопленим вершковим маслом і вершками. Потім з’єднати борошно з дріжджами і шпинатною сумішшю, влити воду, злегка перемішати. Залишити на 10 хвилин.
3. Вимішувати тісто близько 5 хвилин, потім додати сіль і цукор. Вимісити ще пару хвилин, поки тісто не стане м’яким, пружним і однорідного зеленого кольору.
4. Накрити тісто плівкою і рушником, залишити на 15 хвилин. Потім ще раз обімнути тісто і викласти в змащену маслом і сухарями форму. Залишити ще на 30 хвилин.
5. Випікати при 180° 35 хвилин.
22 жовтня, зранку на вулиці Спасівській (до декомунізації - Спаській) в Саксаганському районі Кривого Рогу…
У Києві відбулася презентація путівника «Шлях ветерана», який насамперед покликаний спростити процес звільнення з військової…
На камери відеоспостереження компанії Дніпронет потрапила аварія, яка сталася сьогодні, 22 жовтня, вдень. У центрі…
Програма заходів у закладах культури Кам’янського з 23 по 30 жовтня. Музей історії міста Кам’янське,…
Про це розповіла Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини…
Про це волонтерка розповіла на своїй сторінці в Facebook. "У Єдності-сила! Свою волонтерську діяльність я розпочала…