Інгредієнти:
Приготування:
1. Шпинат подрібнити в блендері або в м’ясорубці, після чого віджати воду руками.
2. З’єднати дріжджі і борошно. Подрібнений шпинат змішати з яйцем, розтопленим вершковим маслом і вершками. Потім з’єднати борошно з дріжджами і шпинатною сумішшю, влити воду, злегка перемішати. Залишити на 10 хвилин.
3. Вимішувати тісто близько 5 хвилин, потім додати сіль і цукор. Вимісити ще пару хвилин, поки тісто не стане м’яким, пружним і однорідного зеленого кольору.
4. Накрити тісто плівкою і рушником, залишити на 15 хвилин. Потім ще раз обімнути тісто і викласти в змащену маслом і сухарями форму. Залишити ще на 30 хвилин.
5. Випікати при 180° 35 хвилин.
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Сьогодні разом із депутатом міської ради Олександром Лукашовим,…
Аварія за участі двоколісного сталася у Кам'янському, на перехресті просп. Т. Шевченка та просп. Відродження,…
Місто Кам'янське відзначило свою 275-ту річницю, і найкращим подарунком містянам до цієї знаменної події традиційно…
Монети номіналом 10 копійок поступово вилучатимуться з готівкового обігу уже від 1 жовтня 2025 року. Про це передає пресслужба НБУ. Нацбанк…
Вийшов трейлер напруженого трилера "Служниця" (The Housemaid), знятого на основі однойменного роману-бестселера американської авторки та…
На вулиці Тополиній у Дніпрі невідомі хулігани розстріляли припарковані легкові автомобілі, передає "Відомо" з посиланням…