Цей десерт виходить насиченим, з хрусткими горіхами та теплим ароматом спецій.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Розігрійте духовку до 180°C і змастіть форму маслом або олією. Збийте яйця з цукром до блідої та пишної маси. Влийте молоко та олію, продовжуйте збивати до однорідності.
2. Поступово додайте сухі інгредієнти: просіяне борошно, розпушувач і ванільний цукор. Коли суміш стане однорідною, додайте горіхи, моркву та корицю. Обережно перемішайте лопаткою, щоб інгредієнти рівномірно змішалися.
3. Вилийте тісто у форму та випікайте 25-30 хвилин при 180°С. Дайте охолонути у формі протягом кількох хвилин, а потім діставайте. Коли десерт повністю охолоне, посипте верх цукровою пудрою або покрийте глазур’ю з вершкового сиру.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. У Камʼянському зростає дуже розумна і талановита молодь.…
За доказами слідчих поліції суд виніс обвинувальний вирок двом братам, які вбили водія таксі. За…
21 листопада о 18:00 на Новій сцені Театру імені Лесі Українки дивіться комедію “Афера по-українськи”…
Зняв понад 40 тис. гривень з викраденої картки: слідчі Нікопольщини повідомили про підозру зловмиснику. 33-річний чоловік…
Акторка та модель Меган Фокс повідомила про вагітність. Вона опублікувала відверте фото, де позувала з…
З 8 по 10 листопада у місті Вінниця відбувся Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики Nokayt…