Інгредієнти:
Приготування:
1. У великій мисці змішайте сухі інгредієнти – борошно, соду, сіль і ложку цукру. Вбийте яйце, влийте теплий кефір. Замісіть м’яке та однорідне тісто спочатку ложкою, а потім руками. Накрийте миску з тістом рушником і залиште на 15 хвилин.
2. Вишні промийте та очистіть від кісточок, перемішайте з крохмалем. Готове тісто розділіть на однакові шматочки і кожен тонко розкачайте. У центр кожного коржа викладіть кілька ягід і посипте цукром. Защипніть пиріжки та скріпіть краї.
3. На сковороді розігрійте соняшникову олію. Коли вона розжариться, викладіть вироби швом донизу. Смажте по 5-7 хвилин із кожного боку. Готові пиріжки з вишнею на пательні викладіть на паперові серветки, щоб увібрався зайвий жир.
Підбито підсумки класичної програми Чемпіонату України з шашок-100. Переможцями стали: серед чоловіків – майстер спорту…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Ніч у Кам’янському минула без тривог та надзвичайних…
Про це повідомив в.о голови ОВа Владислав Гайваненко. "Від вечора на Дніпропетровщині було тихо. Без…
20 грудня, о 08:48, у п’ятиповерховому житловому будинку, розташованому на вулиці Проектній у Марганці, виникла…
У суботу, 20 грудня, у Дніпрі на вулиці Незламній (раніше Петрозаводська) сталася ДТП. Там зіткнулись…
На спортивному заході побував міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні у Кам’янському проводимо відкритий новорічний турнір…