З тунця часто готують святкові салати з яйцем, овочами, листям салату і фруктами. Ми пропонуємо приготувати незвичайний і ситний салат із тунцем і макаронами по-середземноморськи.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Тунець розділити з олією в окремі миски за допомогою сита. М’якоть тунця розділити виделкою на середні шматочки.
2. Пасту зварити за інструкцією, не доваривши 1 хвилину, остудити, злегка скропити олією з тунця.
3. Помідор нарізати часточками, змішати з кукурудзою і пастою.
4. Для заправки з’єднати дрібно подрібнений часник, олію з банки з тунцем, кріп, зерна гірчиці, сіль і перець.
5. Змішати всі підготовлені продукти, заправити заправкою, зверху викласти цілі маслини.
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Триває оновлення медичної інфраструктури нашого міста. Масштабний проєкт…
Сумну новину повідомила директор Департаменту освіти Наталія Рева. "Сумна звістка сколихнула освітянську спільноту міста. 22…
На Юності у Кривому Розі 21 липня жінка перебігала дорогу у невстановленому місці без "зебри"…
Надя Дорофєєва виступила на Business & Charity Gala Dinner у Лондоні. Захід відбувся напередодні бою Олександра Усика та Даніеля…
На проспекті Слобожанському у Дніпрі вранці 22 липня сталася серйозна аварія, передає "Відомо" з посиланням…
Відомий живописець Валерій Сосна став автором найбільшого прапора України. Він написав свою роботу олійними фарбами…