З тунця часто готують святкові салати з яйцем, овочами, листям салату і фруктами. Ми пропонуємо приготувати незвичайний і ситний салат із тунцем і макаронами по-середземноморськи.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Тунець розділити з олією в окремі миски за допомогою сита. М’якоть тунця розділити виделкою на середні шматочки.
2. Пасту зварити за інструкцією, не доваривши 1 хвилину, остудити, злегка скропити олією з тунця.
3. Помідор нарізати часточками, змішати з кукурудзою і пастою.
4. Для заправки з’єднати дрібно подрібнений часник, олію з банки з тунцем, кріп, зерна гірчиці, сіль і перець.
5. Змішати всі підготовлені продукти, заправити заправкою, зверху викласти цілі маслини.
Трагічну новину повідомив мер міста Андрій Білоусов. "14 грудня в бою поблизу населеного пункту Родинське…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
Кам’янський театр знову здивував глядачів сміливим творчим рішенням, представивши прем’єрну виставу за культовим романом італійського…
19 грудня у Кам’янському на базі ДЮСШ №4 (директор — Олександр Кірпа) відбувся Відкритий чемпіонат міста зі стрибків…
У суботу, 20 грудня, у трамваї №15 раптово померла людина. Даний факт підтвердили журналістам ІА…
Поліція Дніпра розшукує 14-річного Герасимова Давида. 20 грудня хлопець пішов з комунального закладу в Індустріальному…