З тунця часто готують святкові салати з яйцем, овочами, листям салату і фруктами. Ми пропонуємо приготувати незвичайний і ситний салат із тунцем і макаронами по-середземноморськи.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Тунець розділити з олією в окремі миски за допомогою сита. М’якоть тунця розділити виделкою на середні шматочки.
2. Пасту зварити за інструкцією, не доваривши 1 хвилину, остудити, злегка скропити олією з тунця.
3. Помідор нарізати часточками, змішати з кукурудзою і пастою.
4. Для заправки з’єднати дрібно подрібнений часник, олію з банки з тунцем, кріп, зерна гірчиці, сіль і перець.
5. Змішати всі підготовлені продукти, заправити заправкою, зверху викласти цілі маслини.
У вівторок, 4 листопада, у Дніпрі на вулиці Шинній автомобіль збив велосипедиста. Про це повідомляє…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Вдень і вночі наші захисники…
Про це повідомив в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "FPV-дронами та артилерією ворог продовжував бити по…
У вівторок, 4 листопада, у Дніпрі на перехресті вулиць Херсонскої та Володимира Антоновича. Сталася ДТП…
4 жовтня вдень на вулиці Садовій села Зоря Божедарівської селищної територіальної громади Кам'янського району, сталася…
♈ Овен Сьогодні на перший план виходять питання особистих ресурсів та цінностей. Ви можете гостро…