З тунця часто готують святкові салати з яйцем, овочами, листям салату і фруктами. Ми пропонуємо приготувати незвичайний і ситний салат із тунцем і макаронами по-середземноморськи.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Тунець розділити з олією в окремі миски за допомогою сита. М’якоть тунця розділити виделкою на середні шматочки.
2. Пасту зварити за інструкцією, не доваривши 1 хвилину, остудити, злегка скропити олією з тунця.
3. Помідор нарізати часточками, змішати з кукурудзою і пастою.
4. Для заправки з’єднати дрібно подрібнений часник, олію з банки з тунцем, кріп, зерна гірчиці, сіль і перець.
5. Змішати всі підготовлені продукти, заправити заправкою, зверху викласти цілі маслини.
Слідчі Дніпра скерували до суду справу відносно серійного крадія. Судитимуть зловмисника, який з весни цього року…
У державному ПриватБанку заявили, що наразі у застосунку є складнощі при створенні платежів, оновленні виписки…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Оборонці неба знищили на Дніпропетровщині 7 безпілотників, повідомили…
Про ситуацію в місті повідомив мер Андрій Білоусов. "Ніч у Кам’янському минула тихо – без…
Правоохоронці встановили, що 47-річний підозрюваний облаштував на подвір’ї плантацію, де вирощував 710 кущів конопель. Чоловік…
У Нікопольському районі під час ремонту сільгосптехніки стався нещасний випадок: 60-річного чоловіка притиснуло власним комбайном. За…