З тунця часто готують святкові салати з яйцем, овочами, листям салату і фруктами. Ми пропонуємо приготувати незвичайний і ситний салат із тунцем і макаронами по-середземноморськи.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Тунець розділити з олією в окремі миски за допомогою сита. М’якоть тунця розділити виделкою на середні шматочки.
2. Пасту зварити за інструкцією, не доваривши 1 хвилину, остудити, злегка скропити олією з тунця.
3. Помідор нарізати часточками, змішати з кукурудзою і пастою.
4. Для заправки з’єднати дрібно подрібнений часник, олію з банки з тунцем, кріп, зерна гірчиці, сіль і перець.
5. Змішати всі підготовлені продукти, заправити заправкою, зверху викласти цілі маслини.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. У Камʼянському зростає дуже розумна і талановита молодь.…
За доказами слідчих поліції суд виніс обвинувальний вирок двом братам, які вбили водія таксі. За…
21 листопада о 18:00 на Новій сцені Театру імені Лесі Українки дивіться комедію “Афера по-українськи”…
Зняв понад 40 тис. гривень з викраденої картки: слідчі Нікопольщини повідомили про підозру зловмиснику. 33-річний чоловік…
Акторка та модель Меган Фокс повідомила про вагітність. Вона опублікувала відверте фото, де позувала з…
З 8 по 10 листопада у місті Вінниця відбувся Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики Nokayt…