Видання New York Times опублікувало макенчіз, рецепт яких розробила лауреат Пулітцерівської премії, авторка книг з кулінарії Джулія Москін. Її страва готується безпосередньо у формі для запікання, вбираючи соковитий сирний соус.
З понад 15 000 рецензій, цей рецепт зберігає рейтинг у п’ять зірок.
Приготування:
1. Розігрійте духовку до 190 C і розмістіть решітку у верхній третині духовки. Використайте половину масла, щоб змастити форму для випічки.
2. У блендері подрібніть кисломолочний сир, молоко та спеції. Залиште чверть тертого чеддера для начинки. У великій мисці змішайте решту чеддер, молочну суміш та сиру пасту. Викладіть все це у підготовлену форму, щільно накрийте фольгою та запікайте 30 хвилин.
3. Після цього обережно перемішайте, посипте сиром, що залишився та додайте залишки вершкового масла. Залиште ще на 30 хвилин, але вже без фольги. Макарони мають підрум’янитись.
Дайте їм охолонути принаймні 15 хвилин перед подачею.
У вівторок, 19 серпня, на перехресті вулиць Ярослава Мудрого та Половицької сталася аварія. Тут зіштовхнулися…
Овен 20 серпня принесе відчуття внутрішньої зібраності та визначеності. Це день, в який все, що…
У Дніпрі нетверезий водій скоїв ДТП і поїхав з місця події. 18 серпня на вулиці…
На Дніпропетровщині поліцейські управління міграційної поліції викрили схему незаконного перетину кордону через опікунство над дитиною-сиротою.…
Міський голова Андрій Білоусов розповів щодо аварії магістрального каналізаційного колектору комунального підприємства Дніпропетровської обласної ради…
У Кам’янському приступили до капітального ремонту наших тротуарів. Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов.…