Видання New York Times опублікувало макенчіз, рецепт яких розробила лауреат Пулітцерівської премії, авторка книг з кулінарії Джулія Москін. Її страва готується безпосередньо у формі для запікання, вбираючи соковитий сирний соус.
З понад 15 000 рецензій, цей рецепт зберігає рейтинг у п’ять зірок.
Приготування:
1. Розігрійте духовку до 190 C і розмістіть решітку у верхній третині духовки. Використайте половину масла, щоб змастити форму для випічки.
2. У блендері подрібніть кисломолочний сир, молоко та спеції. Залиште чверть тертого чеддера для начинки. У великій мисці змішайте решту чеддер, молочну суміш та сиру пасту. Викладіть все це у підготовлену форму, щільно накрийте фольгою та запікайте 30 хвилин.
3. Після цього обережно перемішайте, посипте сиром, що залишився та додайте залишки вершкового масла. Залиште ще на 30 хвилин, але вже без фольги. Макарони мають підрум’янитись.
Дайте їм охолонути принаймні 15 хвилин перед подачею.
У Дніпрі слідчі повідомили 45-річній жінці про підозру за зберігання боєприпасів без дозволу. У ході…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.06.2025 по03.07.2025 було проведено…
Подробиці розповіла Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.…
Поліція Дніпра встановлює особу загиблого пішохода, а також свідків та очевидців смертельної дорожньо-транспортної пригоди. 27…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "За інформацією ПвК, оборонці неба збили над Дніпропетровщиною…
На одній з шахт Кривого Рогу трагічно загинув працівник. Про це повідомили у пресслужбі Криворізького залізорудного комбіату.…