Видання New York Times опублікувало макенчіз, рецепт яких розробила лауреат Пулітцерівської премії, авторка книг з кулінарії Джулія Москін. Її страва готується безпосередньо у формі для запікання, вбираючи соковитий сирний соус.
З понад 15 000 рецензій, цей рецепт зберігає рейтинг у п’ять зірок.
Приготування:
1. Розігрійте духовку до 190 C і розмістіть решітку у верхній третині духовки. Використайте половину масла, щоб змастити форму для випічки.
2. У блендері подрібніть кисломолочний сир, молоко та спеції. Залиште чверть тертого чеддера для начинки. У великій мисці змішайте решту чеддер, молочну суміш та сиру пасту. Викладіть все це у підготовлену форму, щільно накрийте фольгою та запікайте 30 хвилин.
3. Після цього обережно перемішайте, посипте сиром, що залишився та додайте залишки вершкового масла. Залиште ще на 30 хвилин, але вже без фольги. Макарони мають підрум’янитись.
Дайте їм охолонути принаймні 15 хвилин перед подачею.
Вчені пов'язують популярний молочний продукт з полиць супермаркетів із потенційним прискоренням процесів старіння. Який це…
Зникла безвісти архітекторка з Дніпра. Колеги просять допомоги. Тетяна Чернова, 40-річна архітекторка, випускниця ПГАСА. Востаннє…
21 травня о 09:00 відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 45 питань.…
Астрологи попереджають: найближчим часом представники трьох знаків Зодіаку зіткнуться з непростим вибором, який може кардинально…
Пауерліфтерки з Кам'янського беруть участь на чемпіонаті світу з класичного жиму лежачи та екіпірувального жиму…
У Дніпрі розшукують вандалів, які за один день пошкодили два нових тролейбуси та зупинку громадського…