Видання New York Times опублікувало макенчіз, рецепт яких розробила лауреат Пулітцерівської премії, авторка книг з кулінарії Джулія Москін. Її страва готується безпосередньо у формі для запікання, вбираючи соковитий сирний соус.
З понад 15 000 рецензій, цей рецепт зберігає рейтинг у п’ять зірок.
Приготування:
1. Розігрійте духовку до 190 C і розмістіть решітку у верхній третині духовки. Використайте половину масла, щоб змастити форму для випічки.
2. У блендері подрібніть кисломолочний сир, молоко та спеції. Залиште чверть тертого чеддера для начинки. У великій мисці змішайте решту чеддер, молочну суміш та сиру пасту. Викладіть все це у підготовлену форму, щільно накрийте фольгою та запікайте 30 хвилин.
3. Після цього обережно перемішайте, посипте сиром, що залишився та додайте залишки вершкового масла. Залиште ще на 30 хвилин, але вже без фольги. Макарони мають підрум’янитись.
Дайте їм охолонути принаймні 15 хвилин перед подачею.
У суді почався розгляд справи про холоднокровну розправу з відомим на Дніпропетровщині бізнесменом, ексдепутатом та…
На Дніпропетровщині з початку року зафіксували 23 випадки захворювання на кір. Більшість – у Дніпрі.…
6 жовтня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 7…
Бригада і техніка працюють на Лівобережжі. Зокрема, нові бетонні доріжки облаштовують на першому мікрорайоні. Подробиці…
З 6 жовтня починається прийом громадських проєктів для участі в Конкурсі «Бюджет участі. МІСТО» 2026…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.09.2025 по 03.10.2025 було…