Видання New York Times опублікувало макенчіз, рецепт яких розробила лауреат Пулітцерівської премії, авторка книг з кулінарії Джулія Москін. Її страва готується безпосередньо у формі для запікання, вбираючи соковитий сирний соус.
З понад 15 000 рецензій, цей рецепт зберігає рейтинг у п’ять зірок.
Приготування:
1. Розігрійте духовку до 190 C і розмістіть решітку у верхній третині духовки. Використайте половину масла, щоб змастити форму для випічки.
2. У блендері подрібніть кисломолочний сир, молоко та спеції. Залиште чверть тертого чеддера для начинки. У великій мисці змішайте решту чеддер, молочну суміш та сиру пасту. Викладіть все це у підготовлену форму, щільно накрийте фольгою та запікайте 30 хвилин.
3. Після цього обережно перемішайте, посипте сиром, що залишився та додайте залишки вершкового масла. Залиште ще на 30 хвилин, але вже без фольги. Макарони мають підрум’янитись.
Дайте їм охолонути принаймні 15 хвилин перед подачею.
Працівники кримінальної поліції Дніпра розшукали та затримали 19-річного підозрюваного за пограбування жінки. Нападник підбіг до…
Українська акторка Ада Роговцева потрапила до лікарні. Новину повідомила донька 87-річної артистки Катерина Степанкова у своєму Facebook. Вона написала,…
22 листопада в південнокорейському Сеулі стартує Кубок Світу ICU. У змаганнях фристайл дуетів Україну в…
14 листопада КП "Благоустрій" разом з поліцією, департаментом житлово-комунального господарства та будівництва міської ради, зооактивісткою…
Патронат над дитиною - це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя…
Олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх пояснила, чому погодилася на ранній шлюб, та заговорила про…