Багатьох кулінарів лякає ромова баба – рецепт здається дуже складним. Насправді цей десерт можуть приготувати навіть новачки, хоча інгредієнтів у ньому дійсно багато. Ми пропонуємо приготувати швидкий бездріжджовий варіант цієї солодкої випічки.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Яйця з сіллю збийте вінчиком до появи пишної піни. Додайте цукор і теплу воду. Потроху вмішуйте борошно і замісіть густе тісто.
2. Форму для випічки змастіть маслом і наповніть тістом. Запікайте бабу в мікрохвильовці 5-8 хвилин за повної потужності.
3. Дайте випічці охолонути, потім занурте в суміш вишневого соку і рому. Перед подачею полийте ромові баби – помадка готується з розтопленого на водяній бані шоколаду.
13 травня о 13:26 до центральної обласної диспетчерської служби надійшло повідомлення про зниклу жінку в селі…
Трагічну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов. "14 травня в бою поблизу населеного пункту Виїмка…
Українська співачка родом з Кам'янського Віра Брежнєва вперше за тривалий час розповіла про своїх дітей і…
18 травня відсвяткував 75-річний ювілей почесний громадянин нашого міста, видатний скульптор Хачатрян Гарнік Ашотович. За…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Приступили до другого етапу будівництва меморіального комплексу на…
17-18 травня в місті Дніпро відбувся чемпіонат Дніпропетровської області з веслування на байдарках і каное…