Багатьох кулінарів лякає ромова баба – рецепт здається дуже складним. Насправді цей десерт можуть приготувати навіть новачки, хоча інгредієнтів у ньому дійсно багато. Ми пропонуємо приготувати швидкий бездріжджовий варіант цієї солодкої випічки.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Яйця з сіллю збийте вінчиком до появи пишної піни. Додайте цукор і теплу воду. Потроху вмішуйте борошно і замісіть густе тісто.
2. Форму для випічки змастіть маслом і наповніть тістом. Запікайте бабу в мікрохвильовці 5-8 хвилин за повної потужності.
3. Дайте випічці охолонути, потім занурте в суміш вишневого соку і рому. Перед подачею полийте ромові баби – помадка готується з розтопленого на водяній бані шоколаду.
Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради 3 грудня у місті проведено роботи з демонтажу…
30 листопада в місті Полтава відбувся відкритий чемпіонат Полтавської області з козацького двобою, який зібрав…
В Амур-Нижньодніпровському районі нападник побив потерпілого та заволодів його майном. Від отриманих травм через декілька…
Правоохоронці роз’яснили громадянам їх права та обов’язки, інформували про види насильства, та як реагувати й…
До 100-річчя з дня народження Шарля Азнавура! Від злиденних вулиць Парижа до світових сцен — неймовірна…
Майже три місяці роботи над бюджетом Дніпропетровщини 2025 року – позаду. За прогнозом, він складе…