Багатьох кулінарів лякає ромова баба – рецепт здається дуже складним. Насправді цей десерт можуть приготувати навіть новачки, хоча інгредієнтів у ньому дійсно багато. Ми пропонуємо приготувати швидкий бездріжджовий варіант цієї солодкої випічки.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Яйця з сіллю збийте вінчиком до появи пишної піни. Додайте цукор і теплу воду. Потроху вмішуйте борошно і замісіть густе тісто.
2. Форму для випічки змастіть маслом і наповніть тістом. Запікайте бабу в мікрохвильовці 5-8 хвилин за повної потужності.
3. Дайте випічці охолонути, потім занурте в суміш вишневого соку і рому. Перед подачею полийте ромові баби – помадка готується з розтопленого на водяній бані шоколаду.
Міський голова Андрій Білоусов розповів щодо аварії магістрального каналізаційного колектору комунального підприємства Дніпропетровської обласної ради…
У Кам’янському приступили до капітального ремонту наших тротуарів. Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов.…
З 1 вересня на Дніпропетровщині діти з особливими освітніми потребами матимуть більше можливостей для розвитку…
На Дніпропетровщині поліцейські скерували до суду обвинувальний акт щодо чоловіка за незаконне зберігання зброї та…
Поліцейські Кривого Рогу затримали підозрюваного у злочині. Він Забив до смерті чоловіка. Конфлікт між пацієнтами…
Про це розповіла Лариса Биданцева, керівник Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини…