Інгредієнти:
Приготування:
1. Очищену картоплю натерти на овочерізці дрібною соломкою і залити окропом на 5 хвилин. Злити воду, додати дрібно порізаний або пропущений через прес часник, додати спеції для корейської моркви і перемішати.
Важливо: якщо в складі спецій є сіль, то окремо сіль додавати не потрібно.
2. Добре розігріваємо олію і додаємо її у сиру картоплю, слідом соєвий соус і оцет, добре перемішуємо і ставимо на 4 години в холодильник.
Рекомендуємо періодично перемішувати, оскільки заправка буде стікати на дно посуду. Салат з картоплею соломкою по-корейськи підійде до будь-якого гарніру або м’ясного, рибного блюда.
Мариновану капусту можна робити і влітку, і взимку - овоч продається в магазинах практично цілий…
Центр соціальної підтримки ветеранів війни м. Кам'янське запрошує родини з дітьми віком 5-12 років з…
Подробиці Андрій Білоусов розповів у своєму телеграм-каналі. "У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечникова відбувся…
Розпорядження про звільнення голови Кам’янської районної державної адміністрації Олега Гапіча підписав Президент України Володимир Зеленський.…
Український гурт «АНТИТІЛА» презентував нову пісню «Відколи» та чуттєву відеороботу, створену на основі уповільнених метафоричних сцен. Композиція…
Тема генетично-модифікованої їжі знову повертається у топ новин. Поки парламентарі сперечаються щодо законодавчого регулювання, споживачі…