Ми розповімо, як приготувати салат “Соняшник” із чіпсами – рецепт, який вважається традиційним. Продукти можна прибирати і замінювати на свій розсуд.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Перед приготуванням заздалегідь відваріть до готовності курку (30 хвилин) і яйця (10 хвилин), залиште остигати. Наріжте м’ясо дрібним кубиком, а на тертці натріть сир і яйця (білок і жовток окремо). Маслини наріжте вздовж половинками.
2. Гриби промийте та наріжте дрібними пластинами, цибулю – кубиком. Смажте гриби разом із цибулею на гарячій сковороді з олією приблизно 5 хвилин. Допускається приготування салату “Соняшник” із грибами маринованими замість смажених. Тоді цей крок можна пропустити.
3. Викладайте салат “Соняшник” шарами, змащеними майонезом:
4. На останній шар викладіть половинки маслин, як імітацію соняшникового насіння. Готовий салат “Соняшник” із куркою залиште просочитися в холодильнику 2-3 години.
Просто перед подачею на стіл прикрасьте боки страви великими чіпсами. Не потрібно робити це заздалегідь, інакше чіпси розмокнуть.
Про це повідомляє Кам'янське ВКГ КП ДОР "Аульський водовід". Для проведення аварійно-відновлювальних робіт за адресою…
Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 27 листопада по 4 грудня 2024 року.…
Український артист Михайло Хома, який раніше був більш відомий як Дзідзьо, заспівав у Ватикані духовний гімн України.…
28 листопада 2024 року у Кам'янській філії Дніпропетровського ОЦЗ відбудеться ярмарок вакансій на замовлення роботодавця…
У Театрі ім. Лесі Українки активно готуються до новорічного сезону. Вже відбулися репетиції дитячих казок,…
У Павлограді поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві брата. У день злочину між чоловіками виникла сварка,…