Ми розповімо, як приготувати салат “Соняшник” із чіпсами – рецепт, який вважається традиційним. Продукти можна прибирати і замінювати на свій розсуд.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Перед приготуванням заздалегідь відваріть до готовності курку (30 хвилин) і яйця (10 хвилин), залиште остигати. Наріжте м’ясо дрібним кубиком, а на тертці натріть сир і яйця (білок і жовток окремо). Маслини наріжте вздовж половинками.
2. Гриби промийте та наріжте дрібними пластинами, цибулю – кубиком. Смажте гриби разом із цибулею на гарячій сковороді з олією приблизно 5 хвилин. Допускається приготування салату “Соняшник” із грибами маринованими замість смажених. Тоді цей крок можна пропустити.
3. Викладайте салат “Соняшник” шарами, змащеними майонезом:
4. На останній шар викладіть половинки маслин, як імітацію соняшникового насіння. Готовий салат “Соняшник” із куркою залиште просочитися в холодильнику 2-3 години.
Просто перед подачею на стіл прикрасьте боки страви великими чіпсами. Не потрібно робити це заздалегідь, інакше чіпси розмокнуть.
У суді почався розгляд справи про холоднокровну розправу з відомим на Дніпропетровщині бізнесменом, ексдепутатом та…
На Дніпропетровщині з початку року зафіксували 23 випадки захворювання на кір. Більшість – у Дніпрі.…
6 жовтня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 7…
Бригада і техніка працюють на Лівобережжі. Зокрема, нові бетонні доріжки облаштовують на першому мікрорайоні. Подробиці…
З 6 жовтня починається прийом громадських проєктів для участі в Конкурсі «Бюджет участі. МІСТО» 2026…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.09.2025 по 03.10.2025 було…