Ми розповімо, як приготувати салат “Соняшник” із чіпсами – рецепт, який вважається традиційним. Продукти можна прибирати і замінювати на свій розсуд.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Перед приготуванням заздалегідь відваріть до готовності курку (30 хвилин) і яйця (10 хвилин), залиште остигати. Наріжте м’ясо дрібним кубиком, а на тертці натріть сир і яйця (білок і жовток окремо). Маслини наріжте вздовж половинками.
2. Гриби промийте та наріжте дрібними пластинами, цибулю – кубиком. Смажте гриби разом із цибулею на гарячій сковороді з олією приблизно 5 хвилин. Допускається приготування салату “Соняшник” із грибами маринованими замість смажених. Тоді цей крок можна пропустити.
3. Викладайте салат “Соняшник” шарами, змащеними майонезом:
4. На останній шар викладіть половинки маслин, як імітацію соняшникового насіння. Готовий салат “Соняшник” із куркою залиште просочитися в холодильнику 2-3 години.
Просто перед подачею на стіл прикрасьте боки страви великими чіпсами. Не потрібно робити це заздалегідь, інакше чіпси розмокнуть.
Трагічну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов. "14 травня в бою поблизу населеного пункту Виїмка…
Українська співачка родом з Кам'янського Віра Брежнєва вперше за тривалий час розповіла про своїх дітей і…
18 травня відсвяткував 75-річний ювілей почесний громадянин нашого міста, видатний скульптор Хачатрян Гарнік Ашотович. За…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Приступили до другого етапу будівництва меморіального комплексу на…
17-18 травня в місті Дніпро відбувся чемпіонат Дніпропетровської області з веслування на байдарках і каное…
Весна принесла із собою не тільки тепло, а й велику кількість свіжих овочів. На тлі…