Зазвичай готують “гнізда” з фаршу в духовці, але можна запекти й на сковороді. На цю страву йде всього півгодини часу.
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування:
1. Фарш змішати з подрібненою цибулею, додати яйце, сіль, перець, усе перемішати. Зробити фрикадельки розміром під макаронне “гніздо”.
2. Спагетті відварити у підсоленій воді до напівготовності. Злити воду. Накрутити на виделку, формуючи гнізда, та викласти на сковорідку з олією. Поверх покласти фрикадельки.
3. Для соусу змішати сметану, томат-пасту і воду, посолити, додати базилік (за бажанням), перемішати. Вилити на сковорідку, готувати під кришкою 20-25 хвилин.
4. Наприкінці готування поспати натертим сиром, рубаним часником і зеленню. Знову накрити кришкою на кілька хвилин – сир має розплавитися.
У суботу, 5 липня, у Кривому Розі вулиці Сергія Колачевського стався трагічний інцидент. Там 61-річний…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "По Нікопольщині агресор застосовував артилерію і безпілотники. Під…
Про ситуацыю в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Зустрічаємо понеділок без надзвичайних подій…
Ветеранів запрошують на участь у Всеукраїнському спортивному заході «Звитяга Нескорених», який відбудеться 19 липня у…
Як правило, такі ситуації даються для того, щоб, умовно кажучи, повернути минуле та виправити помилку. Головне, у цей…
Після викрадення автівки чоловік спочатку сховав її в лісосмузі, а потім перевіз до орендованого гаража…