Зазвичай готують “гнізда” з фаршу в духовці, але можна запекти й на сковороді. На цю страву йде всього півгодини часу.
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування:
1. Фарш змішати з подрібненою цибулею, додати яйце, сіль, перець, усе перемішати. Зробити фрикадельки розміром під макаронне “гніздо”.
2. Спагетті відварити у підсоленій воді до напівготовності. Злити воду. Накрутити на виделку, формуючи гнізда, та викласти на сковорідку з олією. Поверх покласти фрикадельки.
3. Для соусу змішати сметану, томат-пасту і воду, посолити, додати базилік (за бажанням), перемішати. Вилити на сковорідку, готувати під кришкою 20-25 хвилин.
4. Наприкінці готування поспати натертим сиром, рубаним часником і зеленню. Знову накрити кришкою на кілька хвилин – сир має розплавитися.
У середу, 27 листопада, у Кривому Розі чоловік з ножем через паркан увірвався до будівлі…
Українська співачка з болівійським корінням Мішель Андраде потішила прихильників новинкою. Так, виконавиця презентувала нову запальну композицію, яка…
27 листопада відбулася робоча нарада в департаменті ЖКГ стосовно підготовки до зимового періоду і снігопадів.…
Правоохоронці викрили всіх учасників злочинного угруповання, серед яких був «смотрящий» однієї з виправних колоній Кривого…
З нового року швидка допомога працюватиме за новими правилами. Що змінитися? • Бригади швидкої допомоги…
Кам'янське ВКГ КП ДОР "Аульський водовід" повідомляє: "для проведення аварійно-відновлювальних робіт за адресою вул.Приміська,59, обмежено…