Зазвичай готують “гнізда” з фаршу в духовці, але можна запекти й на сковороді. На цю страву йде всього півгодини часу.
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування:
1. Фарш змішати з подрібненою цибулею, додати яйце, сіль, перець, усе перемішати. Зробити фрикадельки розміром під макаронне “гніздо”.
2. Спагетті відварити у підсоленій воді до напівготовності. Злити воду. Накрутити на виделку, формуючи гнізда, та викласти на сковорідку з олією. Поверх покласти фрикадельки.
3. Для соусу змішати сметану, томат-пасту і воду, посолити, додати базилік (за бажанням), перемішати. Вилити на сковорідку, готувати під кришкою 20-25 хвилин.
4. Наприкінці готування поспати натертим сиром, рубаним часником і зеленню. Знову накрити кришкою на кілька хвилин – сир має розплавитися.
На фестивалі побував мер Андрій Білоусов. "Різдвяний вертеп, колядки, щедрівки та традиційні віншування — у…
У Шевченківському районі чоловік проник до салону припаркованого транспортного засобу та умисно підпалив його, після…
На це питання дав відповідь Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. "Наприкінці року зазвичай підбивають…
У Дніпрі біля ТРК помітили автомобіль BMW, прикрашений гірляндами. Фотографію "святкової" машини поширили міські Telegram-канали,…
Ввечері 25 грудня у Центрально-Міському районі Кривого Рогу в одному з приватних будинків знайшли бездиханне…
Напередодні різдвяних та новорічних свят Група Метінвест подарувала ветеранам Каметсталі та їхнім родинам теплий вечір…