Зазвичай готують “гнізда” з фаршу в духовці, але можна запекти й на сковороді. На цю страву йде всього півгодини часу.
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування:
1. Фарш змішати з подрібненою цибулею, додати яйце, сіль, перець, усе перемішати. Зробити фрикадельки розміром під макаронне “гніздо”.
2. Спагетті відварити у підсоленій воді до напівготовності. Злити воду. Накрутити на виделку, формуючи гнізда, та викласти на сковорідку з олією. Поверх покласти фрикадельки.
3. Для соусу змішати сметану, томат-пасту і воду, посолити, додати базилік (за бажанням), перемішати. Вилити на сковорідку, готувати під кришкою 20-25 хвилин.
4. Наприкінці готування поспати натертим сиром, рубаним часником і зеленню. Знову накрити кришкою на кілька хвилин – сир має розплавитися.
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
У п’ятницю, 1 листопада, в Кам’янському на базі СК “Прометей” відбувся фестиваль з футзалу серед…
Про це повідомив мер міста Андрій Білуосов. "31 грудня 2024 року в бою поблизу Успеніна…
Ввечері у суботу, 1 листопада, у Дніпрі на Мануйлівському проспекті автомобіль насмерть збив людину. Про…
З 27 по 31 жовтня в місті Вінниця відбулися Чемпіонат України серед юнаків та Кубок…
Під час конфлікту жінка завдала потерпілому смертельного ножового поранення. Повідомлення про злочин надійшло до поліції…