Відомий український кулінар Євген Клопотенко розповідає, як варити холодець “драглі” зі свинини та курки так, щоб уже за кілька годин його скуштувати.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Розігріти духовку до 180 градусів, загорнути кожну голівку часнику у фольгу, викласти у форму і відправити в духовку на 30 хвилин (часник має стати дуже м’яким).
2. Очистити свинину від плівок і жиру, перекласти в каструлю, туди ж додати курячі ніжки і влити воду. Довести до кипіння на великому вогні, зняти піну, додати лавровий лист і перець горошком.
3. Зменшити вогонь, варити 1 годину, потім курячі ніжки прибрати, а свинину продовжувати готувати ще 30 хвилин. Перевірити м’ясо, розрізавши його ножем – якщо м’яке і розпадається на волокна, значить, готове, а якщо ні, то варити ще.
4. Оскільки цей холодець із желатином, то потрібно висипати його в тарілку, влити воду і залишити на 15 хвилин.
5. Часник дістати з духовки, очистити від лушпиння і перетерти через сито.
6. М’ясний бульйон процідити, додати часник, сіль і желатин, перемішати. Розділити м’ясо на волокна, викласти в ємності, залити бульйоном, залишити в кімнаті до охолодження. Після цього перемістити в холодильник на 4-12 годин.
На території Жовтоводської та П’ятихатської міських територіальних громад за рахунок обласного бюджету ремонтують автомобільну дорогу…
Українські співаки Макс Барських та Артем Пивоваров неочікувано заспівали в дуеті. Артисти в рамках авторського проєкту Пивоварова "Твої вірші,…
Про чергову допомогу віськовим повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Продовжуємо діяти задля підтримки нашого війська.…
У Кривому Розі місцеві мешканці помітили найдорожчий серійний кросовер у світі Rolls-Royce Cullinan вартістю понад…
У Кривому Розі кілька десятків людей, включно і з головами ОСББ, ранком зібралися на мітинг…
29 листопада о 09:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці…