Відомий український кулінар Євген Клопотенко розповідає, як варити холодець “драглі” зі свинини та курки так, щоб уже за кілька годин його скуштувати.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Розігріти духовку до 180 градусів, загорнути кожну голівку часнику у фольгу, викласти у форму і відправити в духовку на 30 хвилин (часник має стати дуже м’яким).
2. Очистити свинину від плівок і жиру, перекласти в каструлю, туди ж додати курячі ніжки і влити воду. Довести до кипіння на великому вогні, зняти піну, додати лавровий лист і перець горошком.
3. Зменшити вогонь, варити 1 годину, потім курячі ніжки прибрати, а свинину продовжувати готувати ще 30 хвилин. Перевірити м’ясо, розрізавши його ножем – якщо м’яке і розпадається на волокна, значить, готове, а якщо ні, то варити ще.
4. Оскільки цей холодець із желатином, то потрібно висипати його в тарілку, влити воду і залишити на 15 хвилин.
5. Часник дістати з духовки, очистити від лушпиння і перетерти через сито.
6. М’ясний бульйон процідити, додати часник, сіль і желатин, перемішати. Розділити м’ясо на волокна, викласти в ємності, залити бульйоном, залишити в кімнаті до охолодження. Після цього перемістити в холодильник на 4-12 годин.
Мер Кам'янського разом із начальником Кам’янської районної військової адміністрації Олегом Гапічем відвідали один із навчальних…
Поліцейські Синельниківського районного управління затримали зловмисника який через ревнощі позбавив життя односельця. Під час сумісного…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Продовжуємо покращувати стан укриттів у наших навчальних закладах.…
У Дніпрі судитимуть місцевого мешканця за побиття та шахрайство: дізнавачі завершили досудове розслідування та скерували…
Зібрана кров поповнить запаси банку крові та допоможе врятувати не одне життя. 19 та 20…
13 травня о 13:26 до центральної обласної диспетчерської служби надійшло повідомлення про зниклу жінку в селі…