Інгредієнти:
Приготування:
1. Цибулю наріжте великими півкільцями та обсмажте на сковороді з олією 1-2 хвилини.
2. Курку наріжте кубиком і додайте до овоча, смажте ще 5 хвилин.
3. Помийте та наріжте пластинками гриби, викладіть у сковорідку та готуйте все разом 7 хвилин.
4. До обсмажених продуктів додайте тертий сир, рубану зелень і сметану. Посоліть і поперчіть за смаком.
5. Викладіть начинку в кошики. Випікайте жульєн у тарталетках 15 хвилин за 180°.
У Кам’янському минулими вихідними відбулися матчі чемпіонату міста з футзалу сезону 2025-2026 серед виробничих підприємств…
Незважаючи на війну, Дніпропетровщина залишається одним із лідерів за кількістю нових закладів громадського харчування. У…
В понеділок, 17 листопада 2025 року, у зв’язку з впливом бойових дій у регіоні, тимчасово…
У суботу, 15 листопада, на Набережній Заводській у Дніпрі сталась аварія. Тут зіштовхнулися Mazda та…
Про успіхи спортсменів розповів в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "Перші нагороди представників Дніпропетровщини на Дефлімпійських…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Протягом цієї ночі на території…