Ми пропонуємо приготувати дуже смачну м’ясну страву на святковий стіл, неодноразово перевірену кулінарами. Курка під шубкою точно вийде вдало.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Курку наріжте на широкі й тонкі частини, відбийте молотком з обох боків.
2. Приготуйте маринад – змішайте дрібно рубану зелень, подрібнений часник і 2 ложки олії. Додайте за смаком спеції та трави, змастіть відбивні з усіх боків і залиште полежати.
4. У жароміцну форму для випікання викладіть філе. Зверху розкладіть кружечки помідорів і грибну начинку. Потім рясно посипте тертим сиром і випікайте в розігрітій до 180° 30-40 хвилин.
Сьогодні Україна вшановує памʼять жертв політичних репресій та жертв депортації кримськотатарського народу. Про це повідомив…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
Відео з плазуном виклали у телеграм-каналі "Труха. Кам'янське". "Хотіла би надіслати відео про велику кількість…
Конкурс "Євробачення-2025" в Базелі виграв представник Австрії JJ з треком "Wasted Love". Хто посів найвищі…
У суботу, 17 травня, у Дніпрі на Європейській площі сталася аварія. Там дорогу не поділили…
Сьогодні вночі 18 травня, на Дніпропетровщині вогнеборці ліквідували дві пожежі в житловому секторі та врятували…