Ми пропонуємо приготувати дуже смачну м’ясну страву на святковий стіл, неодноразово перевірену кулінарами. Курка під шубкою точно вийде вдало.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Курку наріжте на широкі й тонкі частини, відбийте молотком з обох боків.
2. Приготуйте маринад – змішайте дрібно рубану зелень, подрібнений часник і 2 ложки олії. Додайте за смаком спеції та трави, змастіть відбивні з усіх боків і залиште полежати.
4. У жароміцну форму для випікання викладіть філе. Зверху розкладіть кружечки помідорів і грибну начинку. Потім рясно посипте тертим сиром і випікайте в розігрітій до 180° 30-40 хвилин.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "5 років тому ми відкрили у Кам’янському Центр…
Поліцейські Кривого Рогу виявили у містянина підроблений документ. Чоловік вклеїв фотографію у чужий паспорт та…
Дніпровський апеляційний суд залишив свій вирок про довічне ув'язнення військовослужбовця, який розстріляв своїх колег, від…
Правоохоронці розповіли учням про домашнє насильство, перелічили його види та роз’яснили, що робити та куди…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Напевне, найконструктивніша та найвідвертіша зустріч з ветеранами. Зі…
Команда "VIP Тернопіль" та гурт "ВІА Кіп'яток" насмішили фанів гумористичним кліпом до нової пісні "Майонез".…