Ми пропонуємо приготувати дуже смачну м’ясну страву на святковий стіл, неодноразово перевірену кулінарами. Курка під шубкою точно вийде вдало.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Курку наріжте на широкі й тонкі частини, відбийте молотком з обох боків.
2. Приготуйте маринад – змішайте дрібно рубану зелень, подрібнений часник і 2 ложки олії. Додайте за смаком спеції та трави, змастіть відбивні з усіх боків і залиште полежати.
4. У жароміцну форму для випікання викладіть філе. Зверху розкладіть кружечки помідорів і грибну начинку. Потім рясно посипте тертим сиром і випікайте в розігрітій до 180° 30-40 хвилин.
Додавання кондиціонера чи ополіскувача під час прання рушників може накопичуватися в їхніх волокнах, знижуючи здатність…
15 листопада Софіївська федерація гирьового спорту ( президент Віктор Круглик) провела в Софіївці три відкритих…
Не всі знаки Зодіаку легко наважуються на серйозні зміни у стосунках. Астрологи виділили три знаки,…
У Кам’янському минулими вихідними відбулися матчі чемпіонату міста з футзалу сезону 2025-2026 серед виробничих підприємств…
Незважаючи на війну, Дніпропетровщина залишається одним із лідерів за кількістю нових закладів громадського харчування. У…
В понеділок, 17 листопада 2025 року, у зв’язку з впливом бойових дій у регіоні, тимчасово…