Ми пропонуємо приготувати дуже смачну м’ясну страву на святковий стіл, неодноразово перевірену кулінарами. Курка під шубкою точно вийде вдало.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Курку наріжте на широкі й тонкі частини, відбийте молотком з обох боків.
2. Приготуйте маринад – змішайте дрібно рубану зелень, подрібнений часник і 2 ложки олії. Додайте за смаком спеції та трави, змастіть відбивні з усіх боків і залиште полежати.
4. У жароміцну форму для випікання викладіть філе. Зверху розкладіть кружечки помідорів і грибну начинку. Потім рясно посипте тертим сиром і випікайте в розігрітій до 180° 30-40 хвилин.
У районі Кудашівки Криворізького району сталося масштабне загоряння пшениці. Про це передає "Відомо" з посиланням…
За розбійний напад на жінку у Кам’янському поліцейські затримали місцевого жителя. Погрожуючи ножем, 45-річний підозрюваний…
Кам'янчан знову запрошують провести вихідні з Music open air. Цього разу на городян очікують одразу…
Поліцейські Нікопольщини затримали двох підозрюваних у незаконному заволодінні транспортним засобом. Зловмисники викрали мототранспорт з підʼїзду…
Відомий американський актор Він Дизель розповів, коли вийде нова фінальна частина легендарного фільму "Форсаж" та…
На вулиці Німецькій у Дніпрі водій вантажівки збив мотоцикліста. Про це передає "Відомо" з посиланням…