Ми пропонуємо приготувати дуже смачну м’ясну страву на святковий стіл, неодноразово перевірену кулінарами. Курка під шубкою точно вийде вдало.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Курку наріжте на широкі й тонкі частини, відбийте молотком з обох боків.
2. Приготуйте маринад – змішайте дрібно рубану зелень, подрібнений часник і 2 ложки олії. Додайте за смаком спеції та трави, змастіть відбивні з усіх боків і залиште полежати.
4. У жароміцну форму для випікання викладіть філе. Зверху розкладіть кружечки помідорів і грибну начинку. Потім рясно посипте тертим сиром і випікайте в розігрітій до 180° 30-40 хвилин.
У Нікополі водієві, який збив дитину на пішохідному переході, повідомили про підозру. 12-річну дівчинку після…
1–2 жовтня у м. Кривий Ріг відбувся чемпіонат області зі стрибків на акробатичній доріжці. У…
3 жовтня на території Козацької церкви Святої Покрови у Кам'янському відбудеться святковий захід під назвою…
Павлоградські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який спричинив ДТП, внаслідок якого загинув пасажир. Після аварії…
Кінокомпанія 20th Century зробила несподівану заяву для всіх любителів легендарної родини Сімпсонів. Зокрема, Гомер, Мардж, Барт, Ліза та…
1 жовтня у Кам’янському міському ветеранському просторі пройшов шостий спортивно-патріотичний захід «Незламний народ незламної країни!»,…