Ми розповіли, як готується вишукана курка у шампанському, яка підкорить усіх гостей.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Розріжте філе вздовж на тонкі широкі шматки. Гриби наріжте пластинками, цибулю – дрібним кубиком.
2. Посипте курку сіллю й улюбленими спеціями та обсмажте на соняшниковій олії по 3-5 хвилин з кожного боку.
3. У тій самій сковороді розтопіть вершкове масло, викладіть цибулю і гриби. Смажте 5 хвилин. Потім влийте шампанське, посоліть і поперчіть і готуйте на середньому вогні 10 хвилин без кришки.
4. Влийте в сковороду вершки та готуйте ще 3 хвилини. Викладіть м’ясо в соус і тушкуйте під кришкою 15 хвилин на маленькому вогні.
У місті Кам’янському за підтримки представництва Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) в Україні, департаментом соціальної та…
Американську акторку та модель Меган Фокс і її нареченого, репера Machine Gun Kelly запідозрили у розриві стосунків. Це відбулося…
Програма заходів у закладах культури Кам’янського з 11 грудня по 18 грудня. Музей історії міста…
10 грудня в Музеї історії міста Кям’янське пройшла церемонія нагородження переможців I та II етапу…
21 листопада 2024 року в Києві відбувся III Всеукраїнський конкурс мистецтв “Українська мрія”. Ця подія,…
У соцмережах поширилось відео, де поліцейські на вулиці затримали чоловіка. За цим фактом керівництвом главку…