Ми розповіли, як готується вишукана курка у шампанському, яка підкорить усіх гостей.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Розріжте філе вздовж на тонкі широкі шматки. Гриби наріжте пластинками, цибулю – дрібним кубиком.
2. Посипте курку сіллю й улюбленими спеціями та обсмажте на соняшниковій олії по 3-5 хвилин з кожного боку.
3. У тій самій сковороді розтопіть вершкове масло, викладіть цибулю і гриби. Смажте 5 хвилин. Потім влийте шампанське, посоліть і поперчіть і готуйте на середньому вогні 10 хвилин без кришки.
4. Влийте в сковороду вершки та готуйте ще 3 хвилини. Викладіть м’ясо в соус і тушкуйте під кришкою 15 хвилин на маленькому вогні.
У Кривому Розі 28-річний чоловік жорстоко побив 4-річного сина своєї співмешканки. Медичної допомоги дитина не…
За даними українського гідрометеорологічного центру, 05 липня вночі в Дніпропетровській області грози, подекуди град (діаметром…
Про чергову допомогу військовим повідомив мер Андрій Білоусов. "На терміновий запит наших Захисників від громадської…
У Кривому Розі на Об'їзній дорозі вантажний автомобіль, який перевозив продукти, перекинувся на бік та…
У Кам'янському районі поліцейські викрили місцевого мешканця, який вирощував коноплі. На території приватного домоволодіння 56-річний…
Кінокомпанія Amazon MGM Studios показала перший трейлер науково-фантастичного фільму "Проєкт "Аве Марія" (Project Hail Mary),…