Ми розповіли, як готується вишукана курка у шампанському, яка підкорить усіх гостей.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Розріжте філе вздовж на тонкі широкі шматки. Гриби наріжте пластинками, цибулю – дрібним кубиком.
2. Посипте курку сіллю й улюбленими спеціями та обсмажте на соняшниковій олії по 3-5 хвилин з кожного боку.
3. У тій самій сковороді розтопіть вершкове масло, викладіть цибулю і гриби. Смажте 5 хвилин. Потім влийте шампанське, посоліть і поперчіть і готуйте на середньому вогні 10 хвилин без кришки.
4. Влийте в сковороду вершки та готуйте ще 3 хвилини. Викладіть м’ясо в соус і тушкуйте під кришкою 15 хвилин на маленькому вогні.
Біля ТК “Озерний” перехожі побачили чоловіка з ножовим пораненням та викликали “швидку”. З’ясувалось, що побились…
У Кривому Розі поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 36-річному чоловіку. Під час…
Управління молоді та спорту Кам’янської міської ради запрошує активну молодь віком від 14 до 35…
Цьому романтичному трилеру дуже пасує легкий хелловінський настрій. Бо там перемішалися таємні помисли й містифікації, кохання…
26 жовтня о 16:00 на базі Камʼянського фахового музичного коледжу імені Мирослава Скорика відбудеться концерт-презентація…
Як повідомлялося раніше, цього тижня дорожня служба розпочала ремонт тротуару на вулиці Героїв Рятувальників (Москворецькій).…