Інгредієнти:
Приготування:
1. Масло заздалегідь вийняти з холодильника на пару годин, щоб воно стало м’яким. Якщо на це немає часу, можна розм’якшити масло в мікрохвильовці за кілька секунд.
2. Наріжте м’яке масло кубиками, змішайте зі звичайним і ванільним цукром, щіпкою солі і одним яйцем. Друге яйце знадобиться для змазування печива.
3. Борошно просіяти кілька разів і всипати в тісто. Перемішувати тісто на мінімальному обороті міксера приблизно 15 секунд. Вийде пісочна крихта.
4. Замісити крихту в однорідне тісто. Не потрібно місити довго, інакше тісто затвердіє. Як тільки тісто стане однорідним – загорніть його в плівку і залиште в холодильнику 30 хвилин.
5. Арахіс підсмажити на сухій сковороді, якщо він не смажений. Потім подрібнити горіхи. Зробити це можна так: викладіть горіхи в пакет і кілька разів проведіть по пакету качалкою.
6. Присипте стіл борошном, щоб тісто не прилипло. Пісочне тісто тонко розкачайте і виріжте кільця. Зручно робити це за допомогою склянки і пробки від пляшки. Змастити кільця збитим яйцем і посипати горіхами. Викласти на деко з папером для випічки.
7. Поставити пісочні кільця в розігріту до 180° духовку. Випікайте печиво приблизно 20-15 хвилин. Кільця повинні бути не рум’яними, а блідими. Не перетримайте їх, інакше пісочне тісто стане твердим.
У світі онлайн гемблінгу промокоди — це не просто маркетинговий хід. Вони стали повноцінною частиною…
У Луцьку з 18 по 22 серпня відбувся тенісний турнір “Незалежні хлопці” (категорія 1) серед…
У Новокодацькому районі чоловік, пошкодивши решітку на вікні, проник до квартири, однак втекти не встиг…
До найбільших державних свят – Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності, провели у Кам'янському…
2 серпня відбувся ІІ міжнародний конкурс мистецтв «Яскраві та талановиті», що проходив у Києві. Учасницею конкурсу…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру неповнолітньому за крадіжку мобільного телефону. 17-річний підліток під час конфлікту з…