Інгредієнти:
Приготування:
1. Масло заздалегідь вийняти з холодильника на пару годин, щоб воно стало м’яким. Якщо на це немає часу, можна розм’якшити масло в мікрохвильовці за кілька секунд.
2. Наріжте м’яке масло кубиками, змішайте зі звичайним і ванільним цукром, щіпкою солі і одним яйцем. Друге яйце знадобиться для змазування печива.
3. Борошно просіяти кілька разів і всипати в тісто. Перемішувати тісто на мінімальному обороті міксера приблизно 15 секунд. Вийде пісочна крихта.
4. Замісити крихту в однорідне тісто. Не потрібно місити довго, інакше тісто затвердіє. Як тільки тісто стане однорідним – загорніть його в плівку і залиште в холодильнику 30 хвилин.
5. Арахіс підсмажити на сухій сковороді, якщо він не смажений. Потім подрібнити горіхи. Зробити це можна так: викладіть горіхи в пакет і кілька разів проведіть по пакету качалкою.
6. Присипте стіл борошном, щоб тісто не прилипло. Пісочне тісто тонко розкачайте і виріжте кільця. Зручно робити це за допомогою склянки і пробки від пляшки. Змастити кільця збитим яйцем і посипати горіхами. Викласти на деко з папером для випічки.
7. Поставити пісочні кільця в розігріту до 180° духовку. Випікайте печиво приблизно 20-15 хвилин. Кільця повинні бути не рум’яними, а блідими. Не перетримайте їх, інакше пісочне тісто стане твердим.
У Нікопольському районі поліцейські затримали чоловіка за вимагання грошей у матері. Підозрюваний погрожував жінці пошкодженням…
Вранці 18 грудня, в околицях Новоолександрівки Дніпровського району водій автівки не впорався з керуванням на…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Місто зустрічає ранок без надзвичайних подій. За повідомленням…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі ворог атакував ракетами Кривий Ріг. Головне, що…
13 грудня у селищі міського типу Межова, що в Синельниківському районі, сталася трагедія. На залізничній…
Овен Проводьте більше часу з близькими, це зміцнить зв'язок із ними. У вас буде можливість…