Інгредієнти:
Приготування:
1. Масло заздалегідь вийняти з холодильника на пару годин, щоб воно стало м’яким. Якщо на це немає часу, можна розм’якшити масло в мікрохвильовці за кілька секунд.
2. Наріжте м’яке масло кубиками, змішайте зі звичайним і ванільним цукром, щіпкою солі і одним яйцем. Друге яйце знадобиться для змазування печива.
3. Борошно просіяти кілька разів і всипати в тісто. Перемішувати тісто на мінімальному обороті міксера приблизно 15 секунд. Вийде пісочна крихта.
4. Замісити крихту в однорідне тісто. Не потрібно місити довго, інакше тісто затвердіє. Як тільки тісто стане однорідним – загорніть його в плівку і залиште в холодильнику 30 хвилин.
5. Арахіс підсмажити на сухій сковороді, якщо він не смажений. Потім подрібнити горіхи. Зробити це можна так: викладіть горіхи в пакет і кілька разів проведіть по пакету качалкою.
6. Присипте стіл борошном, щоб тісто не прилипло. Пісочне тісто тонко розкачайте і виріжте кільця. Зручно робити це за допомогою склянки і пробки від пляшки. Змастити кільця збитим яйцем і посипати горіхами. Викласти на деко з папером для випічки.
7. Поставити пісочні кільця в розігріту до 180° духовку. Випікайте печиво приблизно 20-15 хвилин. Кільця повинні бути не рум’яними, а блідими. Не перетримайте їх, інакше пісочне тісто стане твердим.
Сьогодні, 2 квітня, в адмінбудівлі ДЮФШ "Надія" відбулось жеребкування "Кубку відкриття футбольного сезону" (пулька по…
У містян правоохоронці вилучили марихуану та метамфетамін. 5 березня дізнавачі Кам`янського районного управління поліції провели…
В Україні стало прохолодно. Втім, температура повітря опуститься ще. Ба більше - може повернутися навіть мокрий сніг.…
У квітні 2024 року на базі Центру надання адміністративних послуг м.Кам’янського розпочав свою роботу Центр…
1 травня у прокат вийде сімейне комедійне фентезі "Чарівний годинник". Одну з головних ролей уу…
Сигнали будуть лунати там, де безпосередньо є загроза застосування ворогом зброї. Про це повідомив голова…