Гарбузові оладки можна готувати як солоними, так і солодкими. У солодкому варіанті в них можна додати яблука, родзинки, сир або банан. У солону версію можна вмішати цибулю, часник, зелень, солоний сир або бекон. Для оладок бажано брати м’який стиглу гарбуз, щоб він добре просмажився.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Гарбуз нарізати кубиками і відварити в підсоленій воді до м’якості (приблизно 20 хвилин). Остудити і розім’яти гарбуз виделкою.
2. Сир і часник натерти на тертці, петрушку порубати. Додати всі інгредієнти до гарбуза.
3. Вмішати яйце і борошно. Посолити і поперчити, замісити тісто.
4. Обсмажувати оладки на сковороді з гарячою олією 3-5 хвилин.
Поліцейські м. Синельникове затримали нападника, який вирішив конфлікт ножем. До поліції надійшло повідомлення про ножове…
Музей історії міста Кам’янське взяв участь у виставковому проєкті «Спочатку було Слово», який стартував у…
Леді Гага з'явиться у довгоочікуваному продовженні фільму "Диявол носить Прада". Попри шалене завантаження, співачка знайшла місце…
12 жовтня у плавальному басейні «Акваарена» в Полтаві відбулися змагання з плавання «Осінній старт». У…
11 жовтня у Німеччині (Bad-Salzung) наш земляк та вихованець Кам'янської федерації кіокушин-кан карате Тімур Колішевський…
Осінь - ідеальний сезон для підготовки консервації. Смачні та прості заготовки на зиму зручні тим,…