Гарбузові оладки можна готувати як солоними, так і солодкими. У солодкому варіанті в них можна додати яблука, родзинки, сир або банан. У солону версію можна вмішати цибулю, часник, зелень, солоний сир або бекон. Для оладок бажано брати м’який стиглу гарбуз, щоб він добре просмажився.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Гарбуз нарізати кубиками і відварити в підсоленій воді до м’якості (приблизно 20 хвилин). Остудити і розім’яти гарбуз виделкою.
2. Сир і часник натерти на тертці, петрушку порубати. Додати всі інгредієнти до гарбуза.
3. Вмішати яйце і борошно. Посолити і поперчити, замісити тісто.
4. Обсмажувати оладки на сковороді з гарячою олією 3-5 хвилин.
13 та 14 грудня у місті Дніпро відбувся чемпіонат Дніпропетровської області з легкої атлетики серед…
У вівторок, 17 грудня, у Дніпрі на проспекті Слобожанський сталася ДТП. Навпроти АЗС UPG зіткнулись…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Ніч у місті минула без…
Про це повідомляє голова ОВА Сергій Лисак. "До пізнього вечора агресор бив по Нікопольщині. Застосовував…
Овен День досить напружений. Поспішати не варто, інакше ви наробите помилок, і це додасть проблем.…
У Дніпрі прокуратура повернула у державну власність майно університету вартістю понад 27,5 мільйонів гривень. Про…