Гарбузові оладки можна готувати як солоними, так і солодкими. У солодкому варіанті в них можна додати яблука, родзинки, сир або банан. У солону версію можна вмішати цибулю, часник, зелень, солоний сир або бекон. Для оладок бажано брати м’який стиглу гарбуз, щоб він добре просмажився.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Гарбуз нарізати кубиками і відварити в підсоленій воді до м’якості (приблизно 20 хвилин). Остудити і розім’яти гарбуз виделкою.
2. Сир і часник натерти на тертці, петрушку порубати. Додати всі інгредієнти до гарбуза.
3. Вмішати яйце і борошно. Посолити і поперчити, замісити тісто.
4. Обсмажувати оладки на сковороді з гарячою олією 3-5 хвилин.
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 21.11.2025 по 28.11.2025 було…
Про епідемічну ситуацію на Дніпропетровщині доповів голова обласної ради Микола Лукашук. "В області поступово зростає…
Комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики офіційно визнав діяльність мережі магазинів…
Кінокомпанія A24 показала трейлер епічного психологічного трилера "Мати Марія" (Mother Mary), головну роль у якому…
Ввечері 7 грудня на вулиці Передовій у Дніпрі сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода, передає "Відомо" з…
17 грудня о 17:00 Нова сцена театру ім. Лесі Українки перетвориться на місце, де оживають…