Гарбузові оладки можна готувати як солоними, так і солодкими. У солодкому варіанті в них можна додати яблука, родзинки, сир або банан. У солону версію можна вмішати цибулю, часник, зелень, солоний сир або бекон. Для оладок бажано брати м’який стиглу гарбуз, щоб він добре просмажився.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Гарбуз нарізати кубиками і відварити в підсоленій воді до м’якості (приблизно 20 хвилин). Остудити і розім’яти гарбуз виделкою.
2. Сир і часник натерти на тертці, петрушку порубати. Додати всі інгредієнти до гарбуза.
3. Вмішати яйце і борошно. Посолити і поперчити, замісити тісто.
4. Обсмажувати оладки на сковороді з гарячою олією 3-5 хвилин.
У Дніпрі під час комендантської години виявили двох нетверезих водіїв. Один із них керував авто…
Сьогодні Україна вшановує памʼять жертв політичних репресій та жертв депортації кримськотатарського народу. Про це повідомив…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
Відео з плазуном виклали у телеграм-каналі "Труха. Кам'янське". "Хотіла би надіслати відео про велику кількість…
Конкурс "Євробачення-2025" в Базелі виграв представник Австрії JJ з треком "Wasted Love". Хто посів найвищі…
У суботу, 17 травня, у Дніпрі на Європейській площі сталася аварія. Там дорогу не поділили…