Гарбузові оладки можна готувати як солоними, так і солодкими. У солодкому варіанті в них можна додати яблука, родзинки, сир або банан. У солону версію можна вмішати цибулю, часник, зелень, солоний сир або бекон. Для оладок бажано брати м’який стиглу гарбуз, щоб він добре просмажився.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Гарбуз нарізати кубиками і відварити в підсоленій воді до м’якості (приблизно 20 хвилин). Остудити і розім’яти гарбуз виделкою.
2. Сир і часник натерти на тертці, петрушку порубати. Додати всі інгредієнти до гарбуза.
3. Вмішати яйце і борошно. Посолити і поперчити, замісити тісто.
4. Обсмажувати оладки на сковороді з гарячою олією 3-5 хвилин.
За розбійний напад на жінку у Кам’янському поліцейські затримали місцевого жителя. Погрожуючи ножем, 45-річний підозрюваний…
Кам'янчан знову запрошують провести вихідні з Music open air. Цього разу на городян очікують одразу…
Поліцейські Нікопольщини затримали двох підозрюваних у незаконному заволодінні транспортним засобом. Зловмисники викрали мототранспорт з підʼїзду…
Відомий американський актор Він Дизель розповів, коли вийде нова фінальна частина легендарного фільму "Форсаж" та…
На вулиці Німецькій у Дніпрі водій вантажівки збив мотоцикліста. Про це передає "Відомо" з посиланням…
Начальник структурного підрозділу одного з державних підприємств налагодив схему розкрадання бюджетних коштів шляхом завищення вартості…