Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Солоні гарбузові оладки

Гарбуз – чудова основа для сезонних осінніх оладок. Яскравий помаранчевий колір і гарбузовий аромат страви завоює будь-який шлунок.

Гарбузові оладки можна готувати як солоними, так і солодкими. У солодкому варіанті в них можна додати яблука, родзинки, сир або банан. У солону версію можна вмішати цибулю, часник, зелень, солоний сир або бекон. Для оладок бажано брати м’який стиглу гарбуз, щоб він добре просмажився.

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 500 г
  • Сир – 70 г
  • Часник – 1 зубчик.
  • Петрушка – 7 гілочок.
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 4 ст. л.
  • Сіль, перець за смаком.
  • Соняшникова олія – 4 ст. л.

Приготування:

1. Гарбуз нарізати кубиками і відварити в підсоленій воді до м’якості (приблизно 20 хвилин). Остудити і розім’яти гарбуз виделкою.

2. Сир і часник натерти на тертці, петрушку порубати. Додати всі інгредієнти до гарбуза.

3. Вмішати яйце і борошно. Посолити і поперчити, замісити тісто.

4. Обсмажувати оладки на сковороді з гарячою олією 3-5 хвилин.

Олена

Recent Posts

Жорстока різанина під Дніпром

Поліцейські м. Синельникове затримали нападника, який вирішив конфлікт ножем. До поліції надійшло повідомлення про ножове…

28 хв. ago

Музей історії Кам’янського взяв участь у виставковому проєкті «Спочатку було Слово»

Музей історії міста Кам’янське взяв участь у виставковому проєкті «Спочатку було Слово», який стартував у…

57 хв. ago

Леді Гага з’явиться у продовженні фільму “Диявол носить Прада”

Леді Гага з'явиться у довгоочікуваному продовженні фільму "Диявол носить Прада". Попри шалене завантаження, співачка знайшла місце…

1 годину ago

Плавці Кам’янського – призери турніру “Осінній старт” у Полтаві

12 жовтня у плавальному басейні «Акваарена» в Полтаві відбулися змагання з плавання «Осінній старт». У…

2 години ago

Кам’янчанин виборов путівку на Чемпіонат світу з кікбоксингу

11 жовтня у Німеччині (Bad-Salzung) наш земляк та вихованець Кам'янської федерації кіокушин-кан карате Тімур Колішевський…

2 години ago

Рецепт дня: Заморожена заправка-п’ятихвилинка для борщу

Осінь - ідеальний сезон для підготовки консервації. Смачні та прості заготовки на зиму зручні тим,…

3 години ago