Такий сирний суп із грибами чудово підійде тим, хто не їсть птицю або м’ясо, зате не проти поласувати ситною першою стравою.
Інгредієнти:
1. Налити в каструлю воду, закип’ятити її, викласти очищену і нарізану кубиками картоплю.
2. Гриби вимити, обсмажити на вершковому маслі до готовності, перекласти в каструлю.
3. Зробити засмажку з цибулі та моркви, по готовності також додати її в суп. Часник пропустити через прес, приправити ним страву.
4. Натерти плавлений сир, кинути його до решти продуктів, перемішати до розчинення. Наприкінці викласти в каструлю подрібнений кріп, лавровий лист, посолити, поперчити і зняти страву з вогню.
У суді почався розгляд справи про холоднокровну розправу з відомим на Дніпропетровщині бізнесменом, ексдепутатом та…
На Дніпропетровщині з початку року зафіксували 23 випадки захворювання на кір. Більшість – у Дніпрі.…
6 жовтня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 7…
Бригада і техніка працюють на Лівобережжі. Зокрема, нові бетонні доріжки облаштовують на першому мікрорайоні. Подробиці…
З 6 жовтня починається прийом громадських проєктів для участі в Конкурсі «Бюджет участі. МІСТО» 2026…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.09.2025 по 03.10.2025 було…