Такий сирний суп із грибами чудово підійде тим, хто не їсть птицю або м’ясо, зате не проти поласувати ситною першою стравою.
Інгредієнти:
1. Налити в каструлю воду, закип’ятити її, викласти очищену і нарізану кубиками картоплю.
2. Гриби вимити, обсмажити на вершковому маслі до готовності, перекласти в каструлю.
3. Зробити засмажку з цибулі та моркви, по готовності також додати її в суп. Часник пропустити через прес, приправити ним страву.
4. Натерти плавлений сир, кинути його до решти продуктів, перемішати до розчинення. Наприкінці викласти в каструлю подрібнений кріп, лавровий лист, посолити, поперчити і зняти страву з вогню.
Камʼянчанка Світлана Гоцик – чотириразова чемпіонка світу зі змішаних єдиноборств (ММА) – після початку повномасштабного…
Про це розповіла Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини…
Департамент фінансів Кам’янської міської ради повідомляє, що на офіційному вебсайті Кам’янської міської ради http://kam.gov.ua/ в…
Трагічну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "16 грудня в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. І.І.Мечникова…
Колишній чоловік співачки-зрадниці Анни Сєдокової – латвійський баскетболіст Яніс Тімма – скоїв самогубство в Москві. Як повідомляють російські пропагандисти,…
19 грудня у Кам`янській філії Дніпропетровського ОЦЗ відбудеться презентація послуг з професійного навчання, у т.ч…