Такий сирний суп із грибами чудово підійде тим, хто не їсть птицю або м’ясо, зате не проти поласувати ситною першою стравою.
Інгредієнти:
1. Налити в каструлю воду, закип’ятити її, викласти очищену і нарізану кубиками картоплю.
2. Гриби вимити, обсмажити на вершковому маслі до готовності, перекласти в каструлю.
3. Зробити засмажку з цибулі та моркви, по готовності також додати її в суп. Часник пропустити через прес, приправити ним страву.
4. Натерти плавлений сир, кинути його до решти продуктів, перемішати до розчинення. Наприкінці викласти в каструлю подрібнений кріп, лавровий лист, посолити, поперчити і зняти страву з вогню.
На питання, що стосуються перерахунку пенсійних виплат для пенсіонерів, які продовжують працювати, відповідає заступник начальника…
У Дніпрі стався черговий випадок автомобіля військового. Про це передає "Відомо" з посиланням на телеграм-канал ХДніпро. Цього…
Про це розповів начальник Кам’янської районної військової адміністрації Олег Гапіч, який долучився онлайн до чергового…
Гранітну плиту, що розташована наприкінці вулиці Медична (неподалік від залізничної колії) повалили на землю, та…
У середу, 9 квітня, у Кривому Розі на проспекті Металургів сталася ДТП. Там дорогу не…
З 1 по 5 квітня в с.м.т. Воловець Закарпатської області відбувся Чемпіонат України з армреслінгу…