Інгредієнти:
1. Ароматний суп із хребтів лосося готується дуже просто – спершу потрібно підготувати хребет. Промити його, прибрати хвіст і плавники, видалити шкіру, на якій є луска. Розрізати на кілька шматочків, викласти в каструлю і залити холодною водою. Поставити на вогонь, довести до кипіння, потім перемішати, накрити кришкою і варити на малому вогні 40 хвилин, не забуваючи знімати піну.
2. Після закінчення цього часу дістати хребти з каструлі, викласти їх на тарілку. Процідити через марлю бульйон, знову поставити його на плиту.
3. Почистити картоплю, цибулю, моркву. Картоплю і цибулю нарізати кубиками, моркву натерти. Усі овочі викласти в бульйон, варити 15 хвилин.
4. Із хребта зняти м’якоть, додати в каструлю до решти інгредієнтів. Туди ж покласти лавровий лист, перець духмяний і горошком. Посолити, поперчити, накрити кришкою, варити ще 15 хвилин.
Готову страву подавати до столу, прикрасивши зеленню.
Про чергову допомогу військовим повідомив мер Андрій Білоусов. "Спільно з ГО «Бджола» та Благодійним фондом…
У понеділок, 23 грудня, у Кривому Розі на 173 кварталі біля аптеки чоловік сильно побав…
21 грудня Всеукраїнська Ліга фігурного катання на роликових ковзанах провела 2 етап Кубка ВЛФКРК з…
У понеділок, 23 грудня, у Дніпрі, на проспекті Науки, в районі «Нагорки», сталася смертельна аварія.…
20 грудня організатори Національного відбору на "Євробачення-2025" оголосили імена дев'яти артистів, які потрапили до його фіналу. Так,…
У кількох областях України оголосили про скасування дії графіків відключень. Вводяться аварійні відключення світла. Графіки…