Інгредієнти:
1. Ароматний суп із хребтів лосося готується дуже просто – спершу потрібно підготувати хребет. Промити його, прибрати хвіст і плавники, видалити шкіру, на якій є луска. Розрізати на кілька шматочків, викласти в каструлю і залити холодною водою. Поставити на вогонь, довести до кипіння, потім перемішати, накрити кришкою і варити на малому вогні 40 хвилин, не забуваючи знімати піну.
2. Після закінчення цього часу дістати хребти з каструлі, викласти їх на тарілку. Процідити через марлю бульйон, знову поставити його на плиту.
3. Почистити картоплю, цибулю, моркву. Картоплю і цибулю нарізати кубиками, моркву натерти. Усі овочі викласти в бульйон, варити 15 хвилин.
4. Із хребта зняти м’якоть, додати в каструлю до решти інгредієнтів. Туди ж покласти лавровий лист, перець духмяний і горошком. Посолити, поперчити, накрити кришкою, варити ще 15 хвилин.
Готову страву подавати до столу, прикрасивши зеленню.
З роками зовнішність змінюється, але деякі знаки Зодіаку, навпаки, розкривають свою справжню привабливість у зрілому…
У середу, 20 серпня, на Запорізькому шосе сталась аварія. В районі перехрестя з вулицею Високовольтною…
15 серпня у Дніпрі встановили рекорд України. У магазині “Сільпо”, який знаходиться на вулиці Незалежності,…
АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» інформує: у зв'язку з виконанням профілактичних робіт відбудеться тимчасове припинення електропостачання…
На Дніпропетровщині поліцейські затримали військового на вимаганні від підлеглих хабарів за приховування фактів самовільного залишення…
У ніч проти вівторка, 19 серпня, у Кривому Розі на 129-му кварталі згорів легковий автомобіль.…