Додавання в десерт кисломолочного продукту перетворює звичайні запечені яблука на справжній гастрономічний шедевр.
Інгредієнти:
1. Яблука вимити, ножем зрізати верхівку і вирізати серцевину. Також прибрати за допомогою ножа м’якоть, щоб у вас вийшли горщики з фруктів.
2. Всередину цих саморобних ємностей викласти сир. Зверху полити медом, посипати кунжутом.
3. Форму для запікання змастити вершковим маслом, розмістити всередині яблука. Запікати фрукти 15-20 хвилин за 200 градусів.
Прокурори Дніпропетровщини передали до суду справу злочинної організації, що займалась збутом метамфетаміну. Прокурори Криворізької північної…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ворог поцілив БпЛА по Кривому Рогу. Виникла пожежа.…
Днями фонди музею історії та культури єврейської громади Кам’янського-Дніпродзержинська – «Еврейська душа» поповнились новими документами,…
З робочим візитом на Дніпропетровщині міністерка у справах ветеранів України Наталія Калмикова. Разом з очільником…
ГО «Культурна Ліга Сходу» з гордістю презентує ще одну інституцію, яка входить до її партнерської…
Поліцейські Нікопольщини оперативно розшукали двох підлітків, які заблукали в лісі. На території Мозолевської громади правоохоронці…