Додавання в десерт кисломолочного продукту перетворює звичайні запечені яблука на справжній гастрономічний шедевр.
Інгредієнти:
1. Яблука вимити, ножем зрізати верхівку і вирізати серцевину. Також прибрати за допомогою ножа м’якоть, щоб у вас вийшли горщики з фруктів.
2. Всередину цих саморобних ємностей викласти сир. Зверху полити медом, посипати кунжутом.
3. Форму для запікання змастити вершковим маслом, розмістити всередині яблука. Запікати фрукти 15-20 хвилин за 200 градусів.
Напередодні Нового року міський голова Андрій Білоусов разом із своїми підлеглими здійснив об’їзд міста з…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "З прийдешніми новорічними та різдвяними святами привітали дітей-сиріт…
У суботу та неділю, 28 та 29 грудня, в СК "Прометей" відбудуться вирішальні матчі Кубку…
До великого і різноманітного святкового репертуару театру ім. Лесі Українки додалася ще одна яскрава подія…
2 січня 2025 року у прокат вийде еротична драма "Еммануель". Так-так, рімейк того самого фільму,…
У Павлограді розшукують 40-річного Івана Григоровича Чалого. Востаннє його бачили 14 грудня, о 12:30, в…