Інгредієнти:
Приготування:
1. Хліб замочіть у молоці. Філе та хліб пропустіть через м’ясорубку.
2. Додайте у фарш яйце, сіль, спеції та вершкове масло (для соковитості). Перемішайте до однорідності та поставте в холодильник на 15 хвилин.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Відкрили після капітального ремонту оновлені їдальні у Ліцеї…
Семеро CEO Групи Метінвест увійшли до списку найкращих керівників Група Метінвест стала лідером рейтингу 202…
24 грудня вітали з ювілеєм Кам‘янську школу мистецтв №2, якій виповнилося 55 років. З перших…
Трагічну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов. "20 грудня в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім.…
Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 25 грудня по 01 січня 2024 року.…
Ханука ("свято вогнів") є важливим єврейським святом, що триває вісім днів. У 2024 році вона…