Для початку розглянемо, як готується штрудель за стандартним рецептом із замісом тіста. У тому, яке тісто на штрудель береться для оригінального рецепта, немає нічого особливого. Воно має бути тонким, еластичним і легким у використанні.
Штрудель готувати не дуже складно, оскільки він не вимагає незвичайних інгредієнтів. Тісто для десерту просте, а начинка не розорить вас у магазині.
1. Розчиніть сіль у воді. Для приготування тіста змішайте борошно, яйце та солону воду. Ретельно вимішайте, додайте олію. Після цього тісто має “відпочити” 30 хвилин.
2. У цей час поставте духовку розігріватися до 180 градусів.
3. Яблука поріжте дрібним кубиком, а курагу подрібніть на довільні шматочки. Змішайте разом сухофрукти з яблуками, цукром і корицею.
4. Присипте робочу поверхню борошном і тонко розкачайте тісто. Викладіть на нього начинку й акуратно загорніть штрудель.
5. Деко вистеліть пергаментом і змастіть маслом. На нього покладіть сформований рулет. Випікайте десерт 30-40 хвилин до золотистого кольору.
Комунальне підприємство "Добробут" надало оновлений перелік укриттів у Кам'янському, актуальний на 1 жовтня 2025 року.…
Жовтень 2025 року не подарує нам усім надію на зміни на краще, на успіхи в…
У Кам’янському академічному музично-драматичному театрі ім. Лесі Українки 2 жовтня відзначили День працівників освіти святковими…
У четвер, 2 жовтня, у Камʼянському на базі ДЮСШ №4 пройшов Кубок міста з художньої…
Дізнавачі Дніпра повідомили про підозру 33-річному шахраю. На вул.Янтарній чоловік, перебуваючи в оселі знайомого, ошукав…
Поліція Кривого Рогу відкрила кримінальні провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень двом військовим. Обох чоловіків…