Для початку розглянемо, як готується штрудель за стандартним рецептом із замісом тіста. У тому, яке тісто на штрудель береться для оригінального рецепта, немає нічого особливого. Воно має бути тонким, еластичним і легким у використанні.
Штрудель готувати не дуже складно, оскільки він не вимагає незвичайних інгредієнтів. Тісто для десерту просте, а начинка не розорить вас у магазині.
1. Розчиніть сіль у воді. Для приготування тіста змішайте борошно, яйце та солону воду. Ретельно вимішайте, додайте олію. Після цього тісто має “відпочити” 30 хвилин.
2. У цей час поставте духовку розігріватися до 180 градусів.
3. Яблука поріжте дрібним кубиком, а курагу подрібніть на довільні шматочки. Змішайте разом сухофрукти з яблуками, цукром і корицею.
4. Присипте робочу поверхню борошном і тонко розкачайте тісто. Викладіть на нього начинку й акуратно загорніть штрудель.
5. Деко вистеліть пергаментом і змастіть маслом. На нього покладіть сформований рулет. Випікайте десерт 30-40 хвилин до золотистого кольору.
У Кам’янському розпочав роботу простір розвитку дитини «Дитинство і РАС» створений для підтримки малечі із…
Сьогодні у приміщенні Кам’янської міської раді відбулася зустріч із представники скаутів станиці Селидове Національної Скаутської…
За публічного обвинувачення прокурорів Дніпропетровської обласної прокуратури суд визнав винним мешканця м. Горлівки за фактом…
Український співак Дмитро Монатік втретє став батьком. Про це виконавець оголосив в Instagram у доволі оригінальний спосіб.…
У Дніпрі судитимуть екс-помічницю судді, яка «зливала» інформацію з закритої бази даних в інтересах кримінальних…
Городян попереджає Кам’янська районна військова адміністрація. "Шановні жителі та гості м. Кам’янське! Сьогодні, 26 грудня…