Інгредієнти:
Приготування:
1. Кокосову стружку поступово змішати зі згущеним молоком. Має вийти густа маса, яка не розтікається.
2. Викласти на деко з пергаментом масу у формі цукерок, накрити зверху плівкою і поставити в морозилку на 20-30 хвилин.
3. Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовці. У застиглі цукерки увіткнути вилку, і занурити кожну в розтоплений шоколад. Залишити в холодильнику на кілька годин для застигання.
У Дніпрі правоохоронці викрили масштабну схему ухилення від мобілізації, організовану колишнім адміністратором сервісного центру МВС.…
Під час поховання чоловіка-військового дружина помітила, що з його руки зникла обручка. Вона звернулась до…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Шановні мешканці Кам’янської міської територіальної громади та внутрішньо…
Український співак Позитив, він же Олексій Завгородній, вперше став батьком. Дружина виконавця, танцівниця Юлія Сахневич, народила артистові доньку.…
З 25 листопада в Україні стартувала процедура декларування вогнепальної зброї на період дії воєнного стану,…
Усіх бажаючих запрошують на індивідуальні прийоми психологині Наталії з Товариства Червоного Хреста України. Запрошуються діти,…