Інгредієнти:
Приготування:
1. Кокосову стружку поступово змішати зі згущеним молоком. Має вийти густа маса, яка не розтікається.
2. Викласти на деко з пергаментом масу у формі цукерок, накрити зверху плівкою і поставити в морозилку на 20-30 хвилин.
3. Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовці. У застиглі цукерки увіткнути вилку, і занурити кожну в розтоплений шоколад. Залишити в холодильнику на кілька годин для застигання.
Слідчі Дніпра скерували до суду справу стосовно чоловіка, який пограбував підлітка. На вулиці Панікахи злочинець…
За підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень слідчі Дніпра повідомили про підозру 36-річному чоловікові. Нападник побив…
У Нікополі водієві, який збив дитину на пішохідному переході, повідомили про підозру. 12-річну дівчинку після…
1–2 жовтня у м. Кривий Ріг відбувся чемпіонат області зі стрибків на акробатичній доріжці. У…
3 жовтня на території Козацької церкви Святої Покрови у Кам'янському відбудеться святковий захід під назвою…
Павлоградські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який спричинив ДТП, внаслідок якого загинув пасажир. Після аварії…