Для пельменів
Для крему-супу
1. Насамперед слід приготувати пельмені. З м’яса зрізати всі плівки та сухожилля. Перекрутити його на м’ясорубці. Цибулю очистити і теж перекрутити. Додати яйце, соєвий та устричний соуси. Вимішати фарш, за потреби досолити.
2. Замісити тісто, загорнути його в харчову плівку й прибрати на 30 хвилин у холодильник. Діставши тісто з холодильника, наліпити пельменів.
3. Далі обсмажити на рослинній олії порізану великими кубиками цибулю. Додати борошно та обсмажити до золотистого кольору.
4. Влити бульйон, посолити. Варити 10-15 хвилин до загустіння. Додати зелень. Проварити 5 хвилин. Потім пюрирувати й розвести суп вершками до потрібної консистенції.
5. Тим часом окремо відварити пельмені. Налити в тарілку крем-суп, викласти пельмені та прикрасити страву зеленню.
До ювілею Театр ім. Лесі Українки оголосив конкурс малюнків для юних глядачів під назвою «Твій…
Навчальний заклад відвідав мер Андрій Білоусов. "Разом із заступницею начальника Дніпропетровської ОВА Іриною Грицай та…
Реклама онлайн казино сьогодні з’являється скрізь — від соцмереж до спортивних трансляцій. Одним кліком можна…
Інтерактивні завдання, поради правоохоронців і корисні знання – саме так відбувся урок для дітей у…
Український співак Віталій Козловський подарував друге життя одній із своїх найвідоміших пісень "Знаєш". Вперше вона прозвучала ще…
В Україні різко зросла кількість боргів за житлово-комунальні послуги. Станом на середину вересня 2025 року…