Для пельменів
Для крему-супу
1. Насамперед слід приготувати пельмені. З м’яса зрізати всі плівки та сухожилля. Перекрутити його на м’ясорубці. Цибулю очистити і теж перекрутити. Додати яйце, соєвий та устричний соуси. Вимішати фарш, за потреби досолити.
2. Замісити тісто, загорнути його в харчову плівку й прибрати на 30 хвилин у холодильник. Діставши тісто з холодильника, наліпити пельменів.
3. Далі обсмажити на рослинній олії порізану великими кубиками цибулю. Додати борошно та обсмажити до золотистого кольору.
4. Влити бульйон, посолити. Варити 10-15 хвилин до загустіння. Додати зелень. Проварити 5 хвилин. Потім пюрирувати й розвести суп вершками до потрібної консистенції.
5. Тим часом окремо відварити пельмені. Налити в тарілку крем-суп, викласти пельмені та прикрасити страву зеленню.
СБУ та Нацполіція затримали двох агентів російських спецслужб, які 6 червня вчинили теракт у Дніпрі,…
У суботу, 7 червня, в Камʼянському на базі СК “Прометей” пройшов відкритий кубок Дніпропетровської області…
Як ми вже повідомляли, на цьому тижні стали відомі довгоочікувані результати ІІІ Міжнародного конкурсу мистецтв…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Обстріли з РСЗВ «Град» та важкої артилерії, застосування…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Ніч у Кам’янському минула без тривог та надзвичайних…
У Дніпрі виявили автомобіль у розшуку. Учора на вулиці Лозовій патрульні помітили припаркований на узбіччі…