Яке м’ясо купувати для тушонки з курки – гомілки або стегна. Водночас грудку варто уникати, оскільки вона буде занадто сухою після тривалого тушкування.
Цей базовий рецепт можна сприймати як пробний, щоб зрозуміти, що вам подобається. На основі цієї маленької порції ви можете регулювати спеції та інгредієнти на свій смак.
Інгредієнти:
1. Курятину нарізаємо на шматочки й обсмажуємо до золотистої скоринки.
2. Крупно нарізаємо цибулю та моркву. Додаємо до м’яса та тушкуємо до м’якості. Всипаємо спеції та заливаємо водою, щоб вона покрила інгредієнти.
3. Готуємо під закритою кришкою на повільному вогні близько 1,5-2 годин або до готовності. Розливаємо по банках і закатуємо.
Скільки тушонки виходить з 1 кг м’яса? Близько 500-600 грамів. Можна орієнтуватися на цю кількість, щоб розрахувати потребу в банках.
У Кам'янському 5-6 червня в СК "Прометей" відбувся турнір ДЮФШ "Надія" з баскетболу серед дітей…
Трагічну новину повідомив мер міста Андрій Білоусов. "1 червня внаслідок ракетного обстрілу поблизу населеного пункту…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
6 червня в Кам’янське відбулася робоча нарада щодо впровадження пілотного проєкту “Шлях чемпіонів”, започаткованого Міністерством…
Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: 8-11 червня по області збережеться надзвичайна (V класу) пожежна…
СБУ та Нацполіція затримали двох агентів російських спецслужб, які 6 червня вчинили теракт у Дніпрі,…