Яке м’ясо купувати для тушонки з курки – гомілки або стегна. Водночас грудку варто уникати, оскільки вона буде занадто сухою після тривалого тушкування.
Цей базовий рецепт можна сприймати як пробний, щоб зрозуміти, що вам подобається. На основі цієї маленької порції ви можете регулювати спеції та інгредієнти на свій смак.
Інгредієнти:
1. Курятину нарізаємо на шматочки й обсмажуємо до золотистої скоринки.
2. Крупно нарізаємо цибулю та моркву. Додаємо до м’яса та тушкуємо до м’якості. Всипаємо спеції та заливаємо водою, щоб вона покрила інгредієнти.
3. Готуємо під закритою кришкою на повільному вогні близько 1,5-2 годин або до готовності. Розливаємо по банках і закатуємо.
Скільки тушонки виходить з 1 кг м’яса? Близько 500-600 грамів. Можна орієнтуватися на цю кількість, щоб розрахувати потребу в банках.
Про поїздку розповів міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні побували на Запорізькому напрямку, де несуть службу…
Двоє мешканців Дніпропетровської області затримані в Житомирі під час підготовки теракту проти поліцейських. Чоловіки, завербовані…
Про це повідомили в адміністрації лікувального закладу. "Важко знайти слова, щоб висловити співчуття з приводу…
Пізнавальні заняття зі школярами навчальних закладів м.Кам’янське провели ювенальні поліцейські спільно з рятувальниками. За допомогою…
Головна антикінопремія року "Золота малина" нарешті оголосила список номінантів. Вручення статуеток за сумнівні досягнення у світі кіно…
Прокурори Дніпропетровської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно трьох учасників злочинного угруповання і…