Яке м’ясо купувати для тушонки з курки – гомілки або стегна. Водночас грудку варто уникати, оскільки вона буде занадто сухою після тривалого тушкування.
Цей базовий рецепт можна сприймати як пробний, щоб зрозуміти, що вам подобається. На основі цієї маленької порції ви можете регулювати спеції та інгредієнти на свій смак.
Інгредієнти:
1. Курятину нарізаємо на шматочки й обсмажуємо до золотистої скоринки.
2. Крупно нарізаємо цибулю та моркву. Додаємо до м’яса та тушкуємо до м’якості. Всипаємо спеції та заливаємо водою, щоб вона покрила інгредієнти.
3. Готуємо під закритою кришкою на повільному вогні близько 1,5-2 годин або до готовності. Розливаємо по банках і закатуємо.
Скільки тушонки виходить з 1 кг м’яса? Близько 500-600 грамів. Можна орієнтуватися на цю кількість, щоб розрахувати потребу в банках.
У четвер, 2 жовтня, на вулиці Посполитій (колишній Гвардійській) сталася ДТП. Попередньо, там зіштовхнулись BMW…
З нагоди поважного ювілею керівництво Криничанської селищної ради завітало з подарунками та щирими вітаннями до…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "За повідомленням начальника ОВА, цієї…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Цієї ночі ворог атакував область БпЛА. Гучно було…
У четвер, 2 жовтня, у Дніпрі на Сонячній Набережній сталася ДТП. Зіткнулися автомобіль Opel та…
2 жовтня, о 21:05, на провулку Золотий Дніпровського району Кам’янського, сталася пожежа. Горів дах літньої…