Інгредієнти:
Приготування:
1. Збиваємо яйця, цукор і ваніль. Вливаємо молоко та перемішуємо до однорідності. Далі всипаємо какао, борошно та збиваємо.
2. Масло розтоплюємо і додаємо туди, перемішуємо. Вливаємо окріп і швидко мішаємо.
3. Смажимо млинці на сухій пательні, поки не закінчиться тісто. Залишаємо їх охолонути і змішуємо інгредієнти для крему.
4. Поверхню столу потрібно застелити харчовою плівкою. Викладаємо млинець і змащуємо його кремом і накриваємо другим млинцем так, щоб той покривав перший тільки наполовину. Повторюємо так з усіма.
5. Далі можна посипати млинці улюбленими сухофруктами на свій смак або горішками і будемо згортати рулет. Робити це треба з того краю, де був перший млинець.
6. Скручений рулет загортаємо у фольгу і прибираємо в холодильник на дві години для стабілізації.
7. Розтоплюємо 100 грамів шоколаду і додаємо туди подрібнені горіхи, перемішуємо. Потім поливаємо цією глазур’ю наш торт. Після застигання можна різати на шматочки завширшки близько 2 см.
Якщо вам не подобається згущене молоко, то можна приготувати млинцевий торт із заварним кремом.
Кам’янчанин Олександр Остапенко, ветеран і талановита особистість, став лауреатом Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв “Золота соната”, що пройшов у…
У мережі з'явився перший тизер-трейлер другої частини культової фешн-драми "Диявол носить Прада". До своїх ролей повертаються…
Додавання кондиціонера чи ополіскувача під час прання рушників може накопичуватися в їхніх волокнах, знижуючи здатність…
15 листопада Софіївська федерація гирьового спорту ( президент Віктор Круглик) провела в Софіївці три відкритих…
Не всі знаки Зодіаку легко наважуються на серйозні зміни у стосунках. Астрологи виділили три знаки,…
У Кам’янському минулими вихідними відбулися матчі чемпіонату міста з футзалу сезону 2025-2026 серед виробничих підприємств…