Легкий салат можна приготувати в якості перекусу – він хоч і низькокалорійний, але добре насичує. І на смак – зовсім не дієтичний.
Інгредієнти:
1. Виріжте у яблук серцевину, наріжте фрукти тонкими скибочками і збризніть лимонним соком.
2. Наріжте цибулю тонкими півкільцями. Змішайте шпинат, яблука, цибулю, горіхи, покришіть 1/2 частину сиру.
3. Приготуйте заправку: змішайте олію, лимонний сік, гірчицю, подрібнений часник, сіль, перець і мед.
4. Полийте салат заправкою, перемішайте і посипте сиром, що залишився.
В Курилівці, що у Кам’янському районі, спалахнула будівля на території кінного двору «Отаман». На щастя,…
У Кам'янському правоохоронці нагадують мешканцям правила безпечної поведінки біля водойми. З початком літнього сезону поліцейські…
Український співак Макс Барських зустрічає літо новою гучною прем’єрою — синглом Sound of Bloom. Це третій трек із…
У ЗМІ з’явилася інформація , що молода капуста і огірки у порівнянні з травнем, подешевшали,…
Поліцейські скерували до суду кримінальне провадження відносно фізичної особи-підприємця, який завдав збитків бюджету міста Кривий…
З 2 по 8 червня в Києві проходив чемпіонат України з тенісу серед юнаків та…