Легкий салат можна приготувати в якості перекусу – він хоч і низькокалорійний, але добре насичує. І на смак – зовсім не дієтичний.
Інгредієнти:
1. Виріжте у яблук серцевину, наріжте фрукти тонкими скибочками і збризніть лимонним соком.
2. Наріжте цибулю тонкими півкільцями. Змішайте шпинат, яблука, цибулю, горіхи, покришіть 1/2 частину сиру.
3. Приготуйте заправку: змішайте олію, лимонний сік, гірчицю, подрібнений часник, сіль, перець і мед.
4. Полийте салат заправкою, перемішайте і посипте сиром, що залишився.
У Козацькій церкві Пресвятої Покрови вшанували пам’ять кам’янчан, які віддали життя за нашу країну. Про…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Провів черговий особистий прийом громадян. Мешканці зверталися з…
Міжнародний день молоді – не просто яскраве літне свято, а й чудова нагода відзначити тих,…
Україна отримала 4 місця на чемпіонаті світу – 2025 з шашок-100 серед жінок. Наближається головний…
З 11 серпня у Кам'янському почала свою роботу комісія, яка перевіряє готовність закладів до нового…
За підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень поліцейські Дніпра затримали 40-річного містянина. Через ревнощі до…