Легкий салат можна приготувати в якості перекусу – він хоч і низькокалорійний, але добре насичує. І на смак – зовсім не дієтичний.
Інгредієнти:
1. Виріжте у яблук серцевину, наріжте фрукти тонкими скибочками і збризніть лимонним соком.
2. Наріжте цибулю тонкими півкільцями. Змішайте шпинат, яблука, цибулю, горіхи, покришіть 1/2 частину сиру.
3. Приготуйте заправку: змішайте олію, лимонний сік, гірчицю, подрібнений часник, сіль, перець і мед.
4. Полийте салат заправкою, перемішайте і посипте сиром, що залишився.
У Дніпрі патрульні виявили літнього чоловіка, який загубився. Нещодавно під час патрулювання ввечері патрульні помітили…
АТ «Дніпровська ТЕЦ» інформує: "З 06.10.2025р. по 13.10.2025р. буде перекрито дорожній рух від житлового будинку…
Військових привітав мер Андрій Білоусов. "1 жовтня відзначаємо День Захисників і Захисниць України – день,…
У Кривому Розі жінка, виконуючи обов`язки продавця-консультанта на стажуванні та маючи доступ до каси й…
З 22 по 28 вересня у місті Вишково відбувся юнацький турнір «Ukrainian Open J30» (ITF)…
У неділю, 28 вересня, у Нікополі сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждала п’ятирічна дитина. Про…