Інгредієнти:
Приготування:
1. Нарізаємо печінку на шматочки та видаляємо все зайве. Відкидаємо її на друшляк і промиваємо. Коли стече вся вода, помістіть субпродукти в миску та залийте окропом.
2. Залишаємо на три хвилини і в цей час нарізаємо цибулини на тонкі півкільця. Обсмажуємо їх до м’якості та золотистості, приправляємо за смаком, додаємо дрібно порізаний часник і готуємо ще трохи.
3. З печінки зливаємо рідину і поміщаємо субпродукти в сковорідку. Тушкуємо близько п’яти хвилин, накривши кришкою. Змішуємо сметану та гірчицю. Якщо соус буде занадто густим, то розбавляємо водою.
4. Переливаємо його на сковорідку і доводимо до кипіння. Після цього зменшуємо вогонь до мінімуму й тушкуємо ще близько десяти хвилин. Коли страва приготується, спробуйте її на смак і за потреби додатково приправте.
Що потрібно зробити, щоб печінка була м’якою під час смаження
Не всі знають, навіщо заливати курячу печінку молоком, хоча цей розповсюджений лайфхак зробить цей субпродукт ніжнішим, менш гірким і навіть усуне будь-які неприємні запахи.
Про епідеміологічну ситуацію на Дніпропетровщині розповів голова облради Микола Лукашук. "Ситуація з COVID-19 продовжує покращуватися. Минулого тижня…
Шаровий салат - чудова ідея на свято або вихідний. Така страва ситна і поживна, кожен…
Кам’янчанин Олександр Остапенко, ветеран і талановита особистість, став лауреатом Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв “Золота соната”, що пройшов у…
У мережі з'явився перший тизер-трейлер другої частини культової фешн-драми "Диявол носить Прада". До своїх ролей повертаються…
Додавання кондиціонера чи ополіскувача під час прання рушників може накопичуватися в їхніх волокнах, знижуючи здатність…
15 листопада Софіївська федерація гирьового спорту ( президент Віктор Круглик) провела в Софіївці три відкритих…