Інгредієнти:
Приготування:
1. Нарізаємо печінку на шматочки та видаляємо все зайве. Відкидаємо її на друшляк і промиваємо. Коли стече вся вода, помістіть субпродукти в миску та залийте окропом.
2. Залишаємо на три хвилини і в цей час нарізаємо цибулини на тонкі півкільця. Обсмажуємо їх до м’якості та золотистості, приправляємо за смаком, додаємо дрібно порізаний часник і готуємо ще трохи.
3. З печінки зливаємо рідину і поміщаємо субпродукти в сковорідку. Тушкуємо близько п’яти хвилин, накривши кришкою. Змішуємо сметану та гірчицю. Якщо соус буде занадто густим, то розбавляємо водою.
4. Переливаємо його на сковорідку і доводимо до кипіння. Після цього зменшуємо вогонь до мінімуму й тушкуємо ще близько десяти хвилин. Коли страва приготується, спробуйте її на смак і за потреби додатково приправте.
Що потрібно зробити, щоб печінка була м’якою під час смаження
Не всі знають, навіщо заливати курячу печінку молоком, хоча цей розповсюджений лайфхак зробить цей субпродукт ніжнішим, менш гірким і навіть усуне будь-які неприємні запахи.
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
25 пожеж на відкритих територіях та понад 19 гектарів знищених вогнем екосистем, ліквідували надзвичайники регіону…
У суботу, 19 квітня, у Кривому Розі в Тернівському районі у ставку виявило тіло потопельника.…
З 15 по 17 квітня 2025 року в Таллінні (Естонія) відбувся чемпіонат Європи з тхеквондо…
15 квітня 2025 року в місті Дніпро відбувся Обласний фестиваль-конкурс учнів-піаністів мистецьких шкіл, у якому…
Прес-служба ДСНС повідомляє: 20 квітня 2025 року по Дніпропетровської області очікується висока (IV класу), місцями…