Інгредієнти:
Приготування:
1. Нарізаємо печінку на шматочки та видаляємо все зайве. Відкидаємо її на друшляк і промиваємо. Коли стече вся вода, помістіть субпродукти в миску та залийте окропом.
2. Залишаємо на три хвилини і в цей час нарізаємо цибулини на тонкі півкільця. Обсмажуємо їх до м’якості та золотистості, приправляємо за смаком, додаємо дрібно порізаний часник і готуємо ще трохи.
3. З печінки зливаємо рідину і поміщаємо субпродукти в сковорідку. Тушкуємо близько п’яти хвилин, накривши кришкою. Змішуємо сметану та гірчицю. Якщо соус буде занадто густим, то розбавляємо водою.
4. Переливаємо його на сковорідку і доводимо до кипіння. Після цього зменшуємо вогонь до мінімуму й тушкуємо ще близько десяти хвилин. Коли страва приготується, спробуйте її на смак і за потреби додатково приправте.
Що потрібно зробити, щоб печінка була м’якою під час смаження
Не всі знають, навіщо заливати курячу печінку молоком, хоча цей розповсюджений лайфхак зробить цей субпродукт ніжнішим, менш гірким і навіть усуне будь-які неприємні запахи.
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
Трагічні новини повідомив мер міста Андрій Білоусов. "4 серпня в одній з лікарень Дніпра помер…
Російська дронова атака на Синельникове спричинила тимчасове скасування поїздів та зміну маршрутів курсування через станцію…
Кожну другу неділю серпня в Україні відзначається День будівельника. Професійне свято людей, які своєю працею…
У суботу, 9 серпня, у Дніпрі біля станціїї "Дніпро Лоцманський" стався трагічний інцидент. Там чоловік…
8 серпня 2025 року у Покровській селищній територіальній громаді Синельниківського району Дніпропетровської області розпочалася примусова…