Інгредієнти:
Приготування:
1. Нарізаємо печінку на шматочки та видаляємо все зайве. Відкидаємо її на друшляк і промиваємо. Коли стече вся вода, помістіть субпродукти в миску та залийте окропом.
2. Залишаємо на три хвилини і в цей час нарізаємо цибулини на тонкі півкільця. Обсмажуємо їх до м’якості та золотистості, приправляємо за смаком, додаємо дрібно порізаний часник і готуємо ще трохи.
3. З печінки зливаємо рідину і поміщаємо субпродукти в сковорідку. Тушкуємо близько п’яти хвилин, накривши кришкою. Змішуємо сметану та гірчицю. Якщо соус буде занадто густим, то розбавляємо водою.
4. Переливаємо його на сковорідку і доводимо до кипіння. Після цього зменшуємо вогонь до мінімуму й тушкуємо ще близько десяти хвилин. Коли страва приготується, спробуйте її на смак і за потреби додатково приправте.
Що потрібно зробити, щоб печінка була м’якою під час смаження
Не всі знають, навіщо заливати курячу печінку молоком, хоча цей розповсюджений лайфхак зробить цей субпродукт ніжнішим, менш гірким і навіть усуне будь-які неприємні запахи.
Криворізькі поліцейські розшукують 37-річного Сергія Коровайного. 1 лютого чоловік вийшов дому та наразі його місцеперебування…
Про це повідомила Міська інформаційна служба. "З великим сумом повідомляємо, що 5 лютого пішов з…
Поліція Дніпропетровщини спільно з СБУ затримала трьох чоловіків, які на замовлення спецслужб рф скоїли теракт…
Деякі представники астрологічного світу наділені немов "шостим чуттям", яке дозволяє їм добре знати та відчувати…
Програма заходів у закладах культури Кам’янського з 5 по 12 лютого. Музей історії міста Кам’янське…
В області розшукують Євдокію Гульвак. Вона зникла 2 лютого у селі Мар’янське. Про це повідомили…