Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Приготування:
1. Спочатку зробимо тісто на булочки на молоці. Підігрійте рідину на плиті приблизно до кімнатної температури. Вершкове масло розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовці, залиште охолонути. Змішайте молоко з рідким маслом, звичайним і ванільним цукром.
2. Сухі дріжджі змішайте з борошном і поступово вмішайте в молочну суміш. Замісіть густе тісто. Накрийте рушником і залиште в теплому місці приблизно на 1 годину.
3. Коли тісто підніметься, розкачайте його в тонкий пласт. Потім викладіть начинку – змастіть тісто розтопленим маслом, рівномірно посипте цукром і корицею. Розріжте тісто на 12 скибочок завширшки приблизно 1,5 см, скрутіть кожну в рулет і викладіть на деко з пергаментом.
4. Накрийте вироби рушником і залиште для підйому на 20 хвилин. Випікайте сінабони 25-30 хвилин за 200°.
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
У п’ятницю, 1 листопада, в Кам’янському на базі СК “Прометей” відбувся фестиваль з футзалу серед…
Про це повідомив мер міста Андрій Білуосов. "31 грудня 2024 року в бою поблизу Успеніна…
Ввечері у суботу, 1 листопада, у Дніпрі на Мануйлівському проспекті автомобіль насмерть збив людину. Про…
З 27 по 31 жовтня в місті Вінниця відбулися Чемпіонат України серед юнаків та Кубок…
Під час конфлікту жінка завдала потерпілому смертельного ножового поранення. Повідомлення про злочин надійшло до поліції…