Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Приготування:
1. Спочатку зробимо тісто на булочки на молоці. Підігрійте рідину на плиті приблизно до кімнатної температури. Вершкове масло розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовці, залиште охолонути. Змішайте молоко з рідким маслом, звичайним і ванільним цукром.
2. Сухі дріжджі змішайте з борошном і поступово вмішайте в молочну суміш. Замісіть густе тісто. Накрийте рушником і залиште в теплому місці приблизно на 1 годину.
3. Коли тісто підніметься, розкачайте його в тонкий пласт. Потім викладіть начинку – змастіть тісто розтопленим маслом, рівномірно посипте цукром і корицею. Розріжте тісто на 12 скибочок завширшки приблизно 1,5 см, скрутіть кожну в рулет і викладіть на деко з пергаментом.
4. Накрийте вироби рушником і залиште для підйому на 20 хвилин. Випікайте сінабони 25-30 хвилин за 200°.
Трагічну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов. "11 квітня в бою поблизу населеного пункту Юнаківка…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
25 пожеж на відкритих територіях та понад 19 гектарів знищених вогнем екосистем, ліквідували надзвичайники регіону…
У суботу, 19 квітня, у Кривому Розі в Тернівському районі у ставку виявило тіло потопельника.…
З 15 по 17 квітня 2025 року в Таллінні (Естонія) відбувся чемпіонат Європи з тхеквондо…
15 квітня 2025 року в місті Дніпро відбувся Обласний фестиваль-конкурс учнів-піаністів мистецьких шкіл, у якому…