Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Приготування:
1. Спочатку зробимо тісто на булочки на молоці. Підігрійте рідину на плиті приблизно до кімнатної температури. Вершкове масло розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовці, залиште охолонути. Змішайте молоко з рідким маслом, звичайним і ванільним цукром.
2. Сухі дріжджі змішайте з борошном і поступово вмішайте в молочну суміш. Замісіть густе тісто. Накрийте рушником і залиште в теплому місці приблизно на 1 годину.
3. Коли тісто підніметься, розкачайте його в тонкий пласт. Потім викладіть начинку – змастіть тісто розтопленим маслом, рівномірно посипте цукром і корицею. Розріжте тісто на 12 скибочок завширшки приблизно 1,5 см, скрутіть кожну в рулет і викладіть на деко з пергаментом.
4. Накрийте вироби рушником і залиште для підйому на 20 хвилин. Випікайте сінабони 25-30 хвилин за 200°.
У Кривому Розі поліцейські повідомили про підозру чоловікові у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень перехожому. Під…
На вулуці Метробудівській перед перехрестям із Набережною Заводською у Дніпрі позашляховик збив жінку. Про це…
Подробиці повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. "Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30.…
Про ситуацію в місті повідомив мер Андрій Білоусов. "Ніч минула спокійно, надзвичайних подій на території…
У Вільногірській територіальній громаді жінка народила четверту дитину поза пологовим будинком. Про це у Facebook розповіла медикиня…
Міський голова Андрій Білоусов зустрівся із важковаговиками та обговорив майбутні змагання. "Зустрівся з представниками Федерації…