Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Приготування:
1. Спочатку зробимо тісто на булочки на молоці. Підігрійте рідину на плиті приблизно до кімнатної температури. Вершкове масло розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовці, залиште охолонути. Змішайте молоко з рідким маслом, звичайним і ванільним цукром.
2. Сухі дріжджі змішайте з борошном і поступово вмішайте в молочну суміш. Замісіть густе тісто. Накрийте рушником і залиште в теплому місці приблизно на 1 годину.
3. Коли тісто підніметься, розкачайте його в тонкий пласт. Потім викладіть начинку – змастіть тісто розтопленим маслом, рівномірно посипте цукром і корицею. Розріжте тісто на 12 скибочок завширшки приблизно 1,5 см, скрутіть кожну в рулет і викладіть на деко з пергаментом.
4. Накрийте вироби рушником і залиште для підйому на 20 хвилин. Випікайте сінабони 25-30 хвилин за 200°.
Про них розповів голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук. "Дніпропетровська обласна рада оновила перелік доступних грантових…
Нова продукція за програмою-2025 – вже сталева реальність. Прокатники Каметсталі у першому місяці нового року…
На Новому мосту у Дніпрі жінка перелізла через огорожу та, скоріше за все, збиралася стрибнути…
Кінокомпанія Blumhouse Productions показала перший тизер науково-фантастичного фільму жахів "М3ГАН 2.0" (M3GAN 2.0), що стане продовженням хітового…
У Кривому Розі підліток з передозуванням наркотичними засобами мало не втопився у ванні. Про це…
6 лютого міський голова Андрій Білоусов провів зустріч із представниками громадської організації "Радість жити", яка…