Сьогодні розглянемо рецепт, вартий того, щоб його спробувати.:
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. В окремій мисці змішуємо м’яке масло, яйця та цукор до однорідності.
2. Частинами додаємо борошно і розпушувач поки не отримаємо кульку тіста. Ділимо її навпіл і одну частину прибираємо в морозилку.
3. Половину тіста викладаємо на деко, формуючи прямокутник. Розподіляємо варення і зверху натираємо підморожене тісто на тертку.
4. Випікаємо до рум’яного кольору. На це піде близько 30 хвилин, залежно від вашої духовки та розташування дека в ній.
Пирогу даємо охолонути і потім нарізаємо на порційні квадратики.
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
25 пожеж на відкритих територіях та понад 19 гектарів знищених вогнем екосистем, ліквідували надзвичайники регіону…
У суботу, 19 квітня, у Кривому Розі в Тернівському районі у ставку виявило тіло потопельника.…
З 15 по 17 квітня 2025 року в Таллінні (Естонія) відбувся чемпіонат Європи з тхеквондо…
15 квітня 2025 року в місті Дніпро відбувся Обласний фестиваль-конкурс учнів-піаністів мистецьких шкіл, у якому…
Прес-служба ДСНС повідомляє: 20 квітня 2025 року по Дніпропетровської області очікується висока (IV класу), місцями…