Сьогодні розглянемо рецепт, вартий того, щоб його спробувати.:
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. В окремій мисці змішуємо м’яке масло, яйця та цукор до однорідності.
2. Частинами додаємо борошно і розпушувач поки не отримаємо кульку тіста. Ділимо її навпіл і одну частину прибираємо в морозилку.
3. Половину тіста викладаємо на деко, формуючи прямокутник. Розподіляємо варення і зверху натираємо підморожене тісто на тертку.
4. Випікаємо до рум’яного кольору. На це піде близько 30 хвилин, залежно від вашої духовки та розташування дека в ній.
Пирогу даємо охолонути і потім нарізаємо на порційні квадратики.
Доброю традицією в Кам’янському стало щотижневе проведення толок органами самоорганізації населення. Приємно бачити, що люди…
Неймовірно гарна подія відбулася на Новій сцені нашого театру – захід у рамках Всеукраїнського проєкту…
У Марганці, що в Дніпропетровській області, медики отримали виклик про домашнє насильство. З’ясувалося, що 20-річну…
Atlas Festival презентував рімейк на легендарну пісню Океану Ельзи "911", який зробив, власне, Святослав Вакарчук…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 12.06.2025 по 19.06.2025 було…
У четвер, 19 червня, на вулиці Менахем-Мендл Шнеєрсона у Дніпрі було гучно. Там стався конфлікт,…