Сьогодні розглянемо рецепт, вартий того, щоб його спробувати.:
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. В окремій мисці змішуємо м’яке масло, яйця та цукор до однорідності.
2. Частинами додаємо борошно і розпушувач поки не отримаємо кульку тіста. Ділимо її навпіл і одну частину прибираємо в морозилку.
3. Половину тіста викладаємо на деко, формуючи прямокутник. Розподіляємо варення і зверху натираємо підморожене тісто на тертку.
4. Випікаємо до рум’яного кольору. На це піде близько 30 хвилин, залежно від вашої духовки та розташування дека в ній.
Пирогу даємо охолонути і потім нарізаємо на порційні квадратики.
Війська РФ як вдень, так і вночі продовжують скидати на Дніпропетровщину за допомогою дронів вибухонебезпечні…
11 лютого на базі СК «Прометей» був зіграний третій тур традиційного турніру з футзалу серед…
Кам'янською районною військовою адміністрацією постійно здійснюється контроль за дотриманням законності реалізації підакцизних груп товарів. Від…
Сьогодні вдень на лівобережжі Кам'янського довелося спостерігати таку картину: чоловік чи то обївся, чи то…
За розпорядженням Міністерства освіти і науки у громадах України розпочалося створення осередків для викладання оновленого…
Український актор Тарас Цимбалюк похвалився схудненням і показав свої сталеві м'язи. Артист в Instagram-stories зізнався, що перед…