Сьогодні розглянемо рецепт, вартий того, щоб його спробувати.:
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. В окремій мисці змішуємо м’яке масло, яйця та цукор до однорідності.
2. Частинами додаємо борошно і розпушувач поки не отримаємо кульку тіста. Ділимо її навпіл і одну частину прибираємо в морозилку.
3. Половину тіста викладаємо на деко, формуючи прямокутник. Розподіляємо варення і зверху натираємо підморожене тісто на тертку.
4. Випікаємо до рум’яного кольору. На це піде близько 30 хвилин, залежно від вашої духовки та розташування дека в ній.
Пирогу даємо охолонути і потім нарізаємо на порційні квадратики.
Цього тижня у Кам’янському стартували дорожні роботи. І, що тішить найбільше, – цього разу увагу…
Війна змусила багатьох наших співвітчизників залишити рідні міста та шукати безпечний прихисток в інших регіонах.…
З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання; збереження культурної спадщини…
Поліцейські м. Кривий Ріг встановили та затримали чоловіка за підозрою у вбивстві знайомої. 45-річний зловмисник…
У Кам’янському відбулись матчі чемпіонату міста з футболу. У вівторок, 12 серпня, "Олімпік" впевнено обіграв…
Українського співака Володимира Дантеса та бізнесвумен Дашу Кацуріну запідозрили в розриві стосунків. Про це йдеться в програмі "ЖВЛ представляє".…