Для приготування цього напою найкраще обирати сухе столове вино. Глінтвейн може не тільки зігріти та підняти настрій, але й врятувати від застуди.
У каструлю виливаємо біле вино (можна взяти шардоне). Додаємо паличку кориці, 5 зірочок гвоздики, 2-4 зірочки бадьяну, 2 ст. ложки меду. Ставимо на слабкий вогонь і, помішуючи, варимо до моменту закипання.
Не даємо напою закипіти. Далі нарізаємо у глінтвейн апельсин, лимон, яблуко та інші свіжі фрукти. Проціджуємо від спецій та даємо настоятися 15 хвилин, потім смакуємо гарячим.
Двоє братів з Дніпра у Чернівецькій області вимагали 68 тисяч доларів неіснуючого боргу у місцевого…
27 березня відбудеться премєра історичної документальної драми «Ярослав Мудрий – тесть Європи», значна частина якої…
Днями у Покрові, що на Дніпропетровщині, в одній зі шкіл міста стався конфлікт між учнем…
Міський голова Андрій Білоусов провів робочу нараду з представниками громадської організації "Голос Героїв" Вікторією Новоселець…
Прати новий одяг чи ні - це питання, яке хвилює багатьох людей. Купили нову річ…
Вогнеборці щоденно долають численні та масштабні займання в екосистемах регіону. Більшість пожеж на відкритих територіях…