Для приготування цього напою найкраще обирати сухе столове вино. Глінтвейн може не тільки зігріти та підняти настрій, але й врятувати від застуди.
У каструлю виливаємо біле вино (можна взяти шардоне). Додаємо паличку кориці, 5 зірочок гвоздики, 2-4 зірочки бадьяну, 2 ст. ложки меду. Ставимо на слабкий вогонь і, помішуючи, варимо до моменту закипання.
Не даємо напою закипіти. Далі нарізаємо у глінтвейн апельсин, лимон, яблуко та інші свіжі фрукти. Проціджуємо від спецій та даємо настоятися 15 хвилин, потім смакуємо гарячим.
Прокурори Дніпра повідомили про підозру інформатору рф, який зливав дані про ППО та енергооб’єкти. Уродженцю…
У м.Самар слідчі повідомили про підозру 50-річному місцевому мешканцю за вчинення домашнього насильства щодо власної…
Села Криворізького району, розташовані неподалік Інгульця, буквально накриває пилова завіса під час кожного подиху вітру.…
Співачка родом з Кам'янського Віра Брежнєва вперше за тривалий час показалася з родиною. Так, у фотоблогу зірка…
Дніпропетровщина отримала 2200 музично-теоретичних книжок. Вони – для 80 мистецьких шкіл області. Отримали такі підручники…
Моніторингові ресурси повідомили, що війська Росії зайшли у Дніпропетровську область. В РНБО прокоментували цю інформацію.…