Для приготування цього напою найкраще обирати сухе столове вино. Глінтвейн може не тільки зігріти та підняти настрій, але й врятувати від застуди.
У каструлю виливаємо біле вино (можна взяти шардоне). Додаємо паличку кориці, 5 зірочок гвоздики, 2-4 зірочки бадьяну, 2 ст. ложки меду. Ставимо на слабкий вогонь і, помішуючи, варимо до моменту закипання.
Не даємо напою закипіти. Далі нарізаємо у глінтвейн апельсин, лимон, яблуко та інші свіжі фрукти. Проціджуємо від спецій та даємо настоятися 15 хвилин, потім смакуємо гарячим.
Вночі 16 листопада у селі Новоселівка Самарівського району горів приватний будинок. Про це повідомляє "Відомо"…
Вдень 15 листопада у Центральному районі Дніпра посеред вулиці виявили тіло людини. Про це повідомляють…
Про них повідомив міський голова Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
14 та 15 листопада в СК «Прометей» проходив Відкритий всеукраїнський турнір з тхеквондо «Золотий Даянг»…
Трагічну новину повідомив мер міста Андрій Білоусов. "12 листопада в лікарні міста Запоріжжя, внаслідок отриманих…
16 листопада в Україні відзначається День працівників радіо, телебачення та зв’язку. До привітань доєднався міський…