Для приготування цього напою найкраще обирати сухе столове вино. Глінтвейн може не тільки зігріти та підняти настрій, але й врятувати від застуди.
У каструлю виливаємо біле вино (можна взяти шардоне). Додаємо паличку кориці, 5 зірочок гвоздики, 2-4 зірочки бадьяну, 2 ст. ложки меду. Ставимо на слабкий вогонь і, помішуючи, варимо до моменту закипання.
Не даємо напою закипіти. Далі нарізаємо у глінтвейн апельсин, лимон, яблуко та інші свіжі фрукти. Проціджуємо від спецій та даємо настоятися 15 хвилин, потім смакуємо гарячим.
15 років позбавлення волі за умисне вбивство двох людей – на Дніпропетровщині суд виніс вирок…
Днями у місті завершилась перевірка підготовки закладів освіти до нового навчального року. Про це повідомила…
21 серпня, до Дня незалежності України, у широкий прокат вийде пригодницький історичний екшн "Троє". Представлено фінальний трейлер…
З нагоди Всесвітнього дня безпритульних тварин активісти ГО «Бджола» завітали до міського притулку, аби підтримати…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру 34-річній жінці за крадіжку грошей з картки містянина. Підозрювана незаконно…
Громадська організація «Бджола» провела благодійний футбольний марафон «Герої в серці — м’яч у грі», який…