Кулінар Сергій Джуренко радить дуже простий салат, на приготування якого вдома піде 15 хвилин.
Інгредієнти:
Для заправки взяти майонез або йогурт, діжонську гірчицю, цукор, сіль і перець.
Приготування:
1. Зварити моркву і яйця круто.
2. Буженину, огірок і варену моркву порізати соломкою і з’єднати з консервованою кукурудзою.
3. Потім навпіл порізати яйця, дрібно нарізати огірки і додати до решти інгредієнтів. Після цього салат посолити і поперчити.
Для заправки: змішати в мисці 2 ст.л. йогурту або майонезу, додати чайну ложку діжонської гірчиці і пів чайної ложки цукру, поперчити і перемішати. Заправити блюдо і поставити ненадовго в хлодильник.
Двоє братів з Дніпра у Чернівецькій області вимагали 68 тисяч доларів неіснуючого боргу у місцевого…
27 березня відбудеться премєра історичної документальної драми «Ярослав Мудрий – тесть Європи», значна частина якої…
Днями у Покрові, що на Дніпропетровщині, в одній зі шкіл міста стався конфлікт між учнем…
Міський голова Андрій Білоусов провів робочу нараду з представниками громадської організації "Голос Героїв" Вікторією Новоселець…
Прати новий одяг чи ні - це питання, яке хвилює багатьох людей. Купили нову річ…
Вогнеборці щоденно долають численні та масштабні займання в екосистемах регіону. Більшість пожеж на відкритих територіях…