Кулінар Сергій Джуренко радить дуже простий салат, на приготування якого вдома піде 15 хвилин.
Інгредієнти:
Для заправки взяти майонез або йогурт, діжонську гірчицю, цукор, сіль і перець.
Приготування:
1. Зварити моркву і яйця круто.
2. Буженину, огірок і варену моркву порізати соломкою і з’єднати з консервованою кукурудзою.
3. Потім навпіл порізати яйця, дрібно нарізати огірки і додати до решти інгредієнтів. Після цього салат посолити і поперчити.
Для заправки: змішати в мисці 2 ст.л. йогурту або майонезу, додати чайну ложку діжонської гірчиці і пів чайної ложки цукру, поперчити і перемішати. Заправити блюдо і поставити ненадовго в хлодильник.
Про епідеміологічну ситуацію на Дніпропетровщині розповів голова облради Микола Лукашук. "Ситуація з COVID-19 продовжує покращуватися. Минулого тижня…
Шаровий салат - чудова ідея на свято або вихідний. Така страва ситна і поживна, кожен…
Кам’янчанин Олександр Остапенко, ветеран і талановита особистість, став лауреатом Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв “Золота соната”, що пройшов у…
У мережі з'явився перший тизер-трейлер другої частини культової фешн-драми "Диявол носить Прада". До своїх ролей повертаються…
Додавання кондиціонера чи ополіскувача під час прання рушників може накопичуватися в їхніх волокнах, знижуючи здатність…
15 листопада Софіївська федерація гирьового спорту ( президент Віктор Круглик) провела в Софіївці три відкритих…