Кулінар Сергій Джуренко радить дуже простий салат, на приготування якого вдома піде 15 хвилин.
Інгредієнти:
Для заправки взяти майонез або йогурт, діжонську гірчицю, цукор, сіль і перець.
Приготування:
1. Зварити моркву і яйця круто.
2. Буженину, огірок і варену моркву порізати соломкою і з’єднати з консервованою кукурудзою.
3. Потім навпіл порізати яйця, дрібно нарізати огірки і додати до решти інгредієнтів. Після цього салат посолити і поперчити.
Для заправки: змішати в мисці 2 ст.л. йогурту або майонезу, додати чайну ложку діжонської гірчиці і пів чайної ложки цукру, поперчити і перемішати. Заправити блюдо і поставити ненадовго в хлодильник.
Підакцизних товарів на півтора мільйона гривень вилучили поліцейські м.Кривий Ріг із незаконного обігу. Понад 17…
Городян привітав мер Андрій Білоусов. "Сьогодні разом з усією європейською спільнотою ми відзначаємо День Європи.…
Компанії видобували каолін на родовищі у Дніпропетровській області, хоча дія спецдозволів на користування надрами цього родовища…
Вночі з 3 на 4 травня у Шевченківському районі міста фігурант підпалив три автомобілі, які…
Екологічна агітбригада “Дитячий екологічний рух” під керівництвом Олени Неїченко гідно представила Кам’янське на обласному етапі…
У Дніпрі чоловік спускався у підземний перехід на вокзалі, але знепритомнів і впав. Про це…