Кулінар Сергій Джуренко радить дуже простий салат, на приготування якого вдома піде 15 хвилин.
Інгредієнти:
Для заправки взяти майонез або йогурт, діжонську гірчицю, цукор, сіль і перець.
Приготування:
1. Зварити моркву і яйця круто.
2. Буженину, огірок і варену моркву порізати соломкою і з’єднати з консервованою кукурудзою.
3. Потім навпіл порізати яйця, дрібно нарізати огірки і додати до решти інгредієнтів. Після цього салат посолити і поперчити.
Для заправки: змішати в мисці 2 ст.л. йогурту або майонезу, додати чайну ложку діжонської гірчиці і пів чайної ложки цукру, поперчити і перемішати. Заправити блюдо і поставити ненадовго в хлодильник.
Під час конфлікту чоловік спричинив 61-річному перехожому тяжких тілесних ушкоджень. Потерпілого госпіталізували до лікарні. Подія…
На урочистому відкритті побував міський голова Андрій Білоусов. "У селищі Карнаухівка відкрили памʼятний знак на…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру 52-річному мешканцю міста за незаконний вилов риби та спробу надання…
Працівники ДБР у взаємодії з СБУ завершили досудове розслідування стосовно військовослужбовця одного з районних Територіальних центрів комплектування…
На Червоному Камені у Дніпрі літній чоловік стрибнув у воду в карʼєрі та зламав обидві…
Про це розповів міський голова Андрій Білоусов. "Відкрили на базі Молодіжної ради Кам’янського освітньо-ресурсний хаб…