Інгредієнти:
Приготування:
1. Почистити цибулю, моркву і картоплю. Картоплю нарізати великими часточками, моркву – кільцями, цибулю подрібнити.
2. Викласти овочі в киплячу воду. Додати сіль, перець, лавровий лист. Варити овочевий бульйон на маленькому вогні 15 хвилин.
3. Рибний фарш викласти в миску і змішати з яйцем. Всипати в фарш панірувальні сухарі, сіль і перець. Перемішати і сформувати фрикадельки.
4. Викласти в бульйон макарони і рибні фрикадельки. Варити все разом 10 хвилин на маленькому вогні. В кінці варіння додати в суп зелень.
Такий суп також буде смачним з томатною пастою.
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
25 пожеж на відкритих територіях та понад 19 гектарів знищених вогнем екосистем, ліквідували надзвичайники регіону…
У суботу, 19 квітня, у Кривому Розі в Тернівському районі у ставку виявило тіло потопельника.…
З 15 по 17 квітня 2025 року в Таллінні (Естонія) відбувся чемпіонат Європи з тхеквондо…
15 квітня 2025 року в місті Дніпро відбувся Обласний фестиваль-конкурс учнів-піаністів мистецьких шкіл, у якому…
Прес-служба ДСНС повідомляє: 20 квітня 2025 року по Дніпропетровської області очікується висока (IV класу), місцями…