Інгредієнти:
Приготування:
1. Почистити цибулю, моркву і картоплю. Картоплю нарізати великими часточками, моркву – кільцями, цибулю подрібнити.
2. Викласти овочі в киплячу воду. Додати сіль, перець, лавровий лист. Варити овочевий бульйон на маленькому вогні 15 хвилин.
3. Рибний фарш викласти в миску і змішати з яйцем. Всипати в фарш панірувальні сухарі, сіль і перець. Перемішати і сформувати фрикадельки.
4. Викласти в бульйон макарони і рибні фрикадельки. Варити все разом 10 хвилин на маленькому вогні. В кінці варіння додати в суп зелень.
Такий суп також буде смачним з томатною пастою.
КП КМР "Транспорт" оголошує набір на КУРСИ ВОДІЇВ ТРАМВАЯ. Учням гарантується: - СТИПЕНДІЯ; - навчання…
Про надзвичайний випадок розповіла Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Мобільний садок запрацював на Дніпропетровщині. Це унікальний проєкт…
Правоохоронці Нікопольщини затримали 17-річного підлітка, який побив та пограбував колишнього військового. На вулиці Центральній у…
Тривожна новина надійшла з села Чаплинка, Дніпровського району (колишній Петриківський): тут було підтверджено випадок сказу…
Інцидент стався 14 квітня в Індустріальному районі Дніпра — у квартирі, де 31-річний підозрюваний орендував…