М’які та повітряні виходять котлети з кабачків і фаршу.
Інгредієнти:
1. Натріть кабачок на середній тертці, посоліть, перемішайте, залиште на 5 хвилин. Відіжміть сік.
2. Перекрутіть на фарш курячу грудку, збийте яйця.
3. Змішайте кабачки, фарш, яйця, крохмаль, поперчіть. Сформуйте невеликі котлети й обсмажте їх на розігрітій олії на середньому вогні – спочатку до рум’яності з одного боку, потім переверніть, накрийте кришкою й смажте ще кілька хвилин.
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Для окремого зенітно-кулеметного батальйону передали необхідне обладнання, яке…
Видавництво "Дружко та мистецька спільнота VivArt спільно з Кам’янською міською радою та Національною спілкою письменників…
Криворізькі правоохоронці розшукують 13-річну Альону Хавець. В ніч з 24 на 25 лютого дівчина вийшла…
КП КМР "Транспорт" у Кам'янському запрошує на роботу. Підприємству потрібні: Кондуктори громадського транспорту. Телефон для…
Російський актор Михайло Галустян, який є палким прихильником загарбницької політики путіна, поплатився за підтримку війни в…
На Селянському узвозі у Дніпрі вантажівка застрягла під мостом, через що рух транспорту в обидва…