Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Котлети з кабачків та курки

Кабачок – корисний, низькокалорійний і гіпоалергенний овоч. Його просто готувати, і він прекрасний практично в будь-яких поєднаннях, а не тільки смажений у клярі або оладках. Розповідаємо, як приготувати з кабачків ніжні та поживні котлети.

М’які та повітряні виходять котлети з кабачків і фаршу.

Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт;
  • куряча грудка – 500 г;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • яйця – 2 шт;
  • картопляний крохмаль – 3-4 ст. л.;
  • чорний мелений перець – за смаком;
  • олія – 3 ст. л.
Приготування:

1. Натріть кабачок на середній тертці, посоліть, перемішайте, залиште на 5 хвилин. Відіжміть сік.

2. Перекрутіть на фарш курячу грудку, збийте яйця.

3. Змішайте кабачки, фарш, яйця, крохмаль, поперчіть. Сформуйте невеликі котлети й обсмажте їх на розігрітій олії на середньому вогні – спочатку до рум’яності з одного боку, потім переверніть, накрийте кришкою й смажте ще кілька хвилин.

Олена

Recent Posts

Троє чоловіків із Дніпропетровщини намагалися утекти до Румунії

Групу верхолазів зупинили 19 квітня у горах прикордонники відділення "Богдан" Мукачівського загону. Про це передає "Відомо" з…

54 хв. ago

На Сумщині загинув захисник із Кам’янського

Трагічну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов. "11 квітня в бою поблизу населеного пункту Юнаківка…

14 години ago

Головні події Кам‘янського за тиждень (відео)

Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:    

18 години ago

На Дніпропетровщині за добу відбулося 25 пожеж

25 пожеж на відкритих територіях та понад 19 гектарів знищених вогнем екосистем, ліквідували надзвичайники регіону…

19 години ago

На Дніпропетровщині зі ставка дістали потопельника (фото +18)

У суботу, 19 квітня, у Кривому Розі в Тернівському районі у ставку виявило тіло потопельника.…

20 години ago

Кам’янські тхеквондисти вибороли “бронзу” чемпіонату Європи

З 15 по 17 квітня 2025 року в Таллінні (Естонія) відбувся чемпіонат Європи з тхеквондо…

21 годину ago