М’які та повітряні виходять котлети з кабачків і фаршу.
Інгредієнти:
1. Натріть кабачок на середній тертці, посоліть, перемішайте, залиште на 5 хвилин. Відіжміть сік.
2. Перекрутіть на фарш курячу грудку, збийте яйця.
3. Змішайте кабачки, фарш, яйця, крохмаль, поперчіть. Сформуйте невеликі котлети й обсмажте їх на розігрітій олії на середньому вогні – спочатку до рум’яності з одного боку, потім переверніть, накрийте кришкою й смажте ще кілька хвилин.
2 жовтня, о 21:05, на провулку Золотий Дніпровського району Кам’янського, сталася пожежа. Горів дах літньої…
Овен Сьогодні у вас прокинеться спрага змін. Енергія дня штовхає до нових звершень, і будь-яка…
Ввечері 2 жовтня на вулиці Медова Саксаганського району Кривого Рогу, виникла пожежа. Горів покинутий дачний…
Жінка, яка проживає в Іспанії, взяла кредит на понад півмільйона гривень, аби переправити свого військовозобов'язаного…
Слідчі Дніпра скерували до суду справу стосовно чоловіка, який пограбував підлітка. На вулиці Панікахи злочинець…
За підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень слідчі Дніпра повідомили про підозру 36-річному чоловікові. Нападник побив…