М’які та повітряні виходять котлети з кабачків і фаршу.
Інгредієнти:
1. Натріть кабачок на середній тертці, посоліть, перемішайте, залиште на 5 хвилин. Відіжміть сік.
2. Перекрутіть на фарш курячу грудку, збийте яйця.
3. Змішайте кабачки, фарш, яйця, крохмаль, поперчіть. Сформуйте невеликі котлети й обсмажте їх на розігрітій олії на середньому вогні – спочатку до рум’яності з одного боку, потім переверніть, накрийте кришкою й смажте ще кілька хвилин.
У четвер, 14 серпня, у Дніпрі на проспекті Лесі Українки поруч з вулицею батальйону Дніпро…
21 серпня Музей історії міста запрошує кам’янчан і гостей міста на презентацію унікального видання, а…
14 серпня фахівці Кам'янської філії Дніпропетровського ОЦЗ запрошують шукачів роботи прийняти участь у ярмарку вакансій…
20 серпня о 13:00 в приміщенні кіноконцертного залу "Мир" відбудеться презентація історико-краєзнавчого видання "Невідоме Тритузне.…
У Дніпрі на Запорізькому шосе стався трагічний інцидент із летальним кінцем. Чоловік потонув у каналізації,…
У середу, 13 серпня, у Дніпрі на перехресті вулиць Набережної Заводської та Павлова сталася ДТП.…