Тісто на налисники готується як і на млинці, але вони мають бути не мереживними і не в “дірочку”, а тугими та еластичними водночас.
Тонкі та еластичні млинці на молоці та воді, для яких не потрібні ваги – достатньо мати під рукою склянку 200 мл.
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування:
1. Для початку приготуємо млинці: змішуємо яйця з сіллю, цукром та ванільним цукром, вливаємо олію. Всипаємо борошно, перемішуючи масу, додаємо порціями молоко, а потім теплу воду. Перемішуємо до однорідної консистенції та даємо постояти впродовж 10-15 хвилин (щоб набухла клейковина).
2. Виливаємо тісто порціями на добре розігріту сковорідку, випікаємо з одного боку (краї млинця мають підрум’янитися), а потім перевертаємо на інший бік. Випікаємо таким чином усі млинці, щоразу перемішуючи тісто перед тим, як налити його на сковорідку.
3. Для начинки змішуємо до однорідної маси сир, яйце, цукор, ванільний цукор та подрібнену курагу.
4. Викладаємо на охолоджений млинець 1-2 ст. л. начинки, загортаємо налисник у закриту трубочку чи конвертик. Викладаємо у форму, змащену вершковим маслом. Запікаємо до золотистого кольору 15-20 хвилин.
Чоловік отримав важкі опіки внаслідок пожежі, спричиненої «буржуйкою» у власному гаражі у Кам'янському. Як з'ясувалося,…
На Люблінському провулку в Соборному районі Дніпра очевидці стали свідками події, яка викликала серйозне занепокоєння…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Разом із керівником благодійного фонду «Осоння України» Олександром…
У найскладніші часи підприємства Метінвесту – сталева опора економіки України. Цьогоріч за підсумками дев’яти місяців…
Деталі повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Розпочали підготовку проєкту з реконструкції та будівництва зупинкових комплексів…
З нагоди Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом представники громадської організації «Бджола» та медичні фахівці…