Інгредієнти:
Для того щоб печиво вийшло саме таким, як в рецепті, важливо дотриматися правил – почистити горіхи, дістати заздалегідь яйця, щоб білки були кімнатної температури, і не замінювати цукор цукровою пудрою.
1. Подрібніть горіхи в дрібну крихту. Якщо використовуєте мигдаль, то попередньо його потрібно залити окропом, залишити відмокати, а потім почистити і просушити в духовці при 50 градусах, і тільки потім подрібнювати.
2. Збийте білки до появи легкої піни на третій швидкості блендера, а потім на п’ятій до пишності.
3. Не припиняючи збивати, додавайте цукор дрібними порціями, домагаючись гострих піків білків. Висипте в цю ж ємність горіхи, акуратно перемішайте.
4. Нанесіть по периметру дека 4 краплі білкової маси, на неї приклейте пергамент, змащений олією.
5. Перемістіть білково-горіхову масу в кондитерський мішок і видавіть печиво на деко. Відстань між печивом має бути мінімум 2-3 см. Випікайте 20-25 хвилин при 180 градусах.
Прийшов липень — найтепліший місяць року. Синоптики прогнозують мінливу погоду та попереджають про аномальну спеку. Літній сезон у розпалі —…
У вівторок, 1 липня, на трасі неподалік села Знаменівка Самарівського району сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода.…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі агресор спрямував на Дніпропетровщину БпЛА. За інформацією…
Мер Андрій Білоусов повідомив про ситуацію в місті на ранок. "Зустрічаємо новий день без надзвичайних…
Найімовірніше, вони будуть позитивної якості: ймовірно приємне грошове надходження, пропозиція нової роботи, зустріч із людиною, у стосунках…
У Дніпрі правоохоронці припинили діяльність організованої злочинної групи, яка щомісячно заробляла близько 7 мільйонів гривень…