Інгредієнти:
Для того щоб печиво вийшло саме таким, як в рецепті, важливо дотриматися правил – почистити горіхи, дістати заздалегідь яйця, щоб білки були кімнатної температури, і не замінювати цукор цукровою пудрою.
1. Подрібніть горіхи в дрібну крихту. Якщо використовуєте мигдаль, то попередньо його потрібно залити окропом, залишити відмокати, а потім почистити і просушити в духовці при 50 градусах, і тільки потім подрібнювати.
2. Збийте білки до появи легкої піни на третій швидкості блендера, а потім на п’ятій до пишності.
3. Не припиняючи збивати, додавайте цукор дрібними порціями, домагаючись гострих піків білків. Висипте в цю ж ємність горіхи, акуратно перемішайте.
4. Нанесіть по периметру дека 4 краплі білкової маси, на неї приклейте пергамент, змащений олією.
5. Перемістіть білково-горіхову масу в кондитерський мішок і видавіть печиво на деко. Відстань між печивом має бути мінімум 2-3 см. Випікайте 20-25 хвилин при 180 градусах.
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди на Дніпропетровщині. Внаслідок ДТП загинула жінка,…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Зустрівся з представником військової частини А4741 — передали…
У селі Вільне місцеві мешканці жаліються на підняття тарифу на водопостачання майже у 7 разів.…
Поліцейські управління міграційної поліції Дніпропетровської області видворили за межі України трьох нелегальних мігрантів. Двох 29-річних…
Шахраї швидко адаптуються до технологічних новинок – зокрема, вони вже почали активно використовувати ШІ (штучний…
Двоє молодих туристів із Дніпропетровської області планували звичайну прогулянку Карпатами — милуватися гірськими краєвидами, зробити…