Інгредієнти:
Для того щоб печиво вийшло саме таким, як в рецепті, важливо дотриматися правил – почистити горіхи, дістати заздалегідь яйця, щоб білки були кімнатної температури, і не замінювати цукор цукровою пудрою.
1. Подрібніть горіхи в дрібну крихту. Якщо використовуєте мигдаль, то попередньо його потрібно залити окропом, залишити відмокати, а потім почистити і просушити в духовці при 50 градусах, і тільки потім подрібнювати.
2. Збийте білки до появи легкої піни на третій швидкості блендера, а потім на п’ятій до пишності.
3. Не припиняючи збивати, додавайте цукор дрібними порціями, домагаючись гострих піків білків. Висипте в цю ж ємність горіхи, акуратно перемішайте.
4. Нанесіть по периметру дека 4 краплі білкової маси, на неї приклейте пергамент, змащений олією.
5. Перемістіть білково-горіхову масу в кондитерський мішок і видавіть печиво на деко. Відстань між печивом має бути мінімум 2-3 см. Випікайте 20-25 хвилин при 180 градусах.
Історії людей, які змінюють життя навколо себе, народжуються з мрії. Саме так сталося з пані…
Фронтмен українського рок-гурту SKAI Олег Собчук опинився в лікарні після різкого погіршення самопочуття. Так, музиканту діагностували передінфарктний стан,…
Уночі 17 листопада, у багатоповерхівці на вулиці Козака Мамая Шевченківського району Дніпра. сталася пожежа. Прибувши…
Трагічну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "29 серпня 2023 року в бою поблизу Кліщіївки на…
Сильне зіткнення двох автомобілів у Дніпрі на Лівобережному-3 налякало місцевих мешканців. Аварія сталася на перехресті…
Про епідеміологічну ситуацію на Дніпропетровщині розповів голова облради Микола Лукашук. "Ситуація з COVID-19 продовжує покращуватися. Минулого тижня…