Інгредієнти:
Для того щоб печиво вийшло саме таким, як в рецепті, важливо дотриматися правил – почистити горіхи, дістати заздалегідь яйця, щоб білки були кімнатної температури, і не замінювати цукор цукровою пудрою.
1. Подрібніть горіхи в дрібну крихту. Якщо використовуєте мигдаль, то попередньо його потрібно залити окропом, залишити відмокати, а потім почистити і просушити в духовці при 50 градусах, і тільки потім подрібнювати.
2. Збийте білки до появи легкої піни на третій швидкості блендера, а потім на п’ятій до пишності.
3. Не припиняючи збивати, додавайте цукор дрібними порціями, домагаючись гострих піків білків. Висипте в цю ж ємність горіхи, акуратно перемішайте.
4. Нанесіть по периметру дека 4 краплі білкової маси, на неї приклейте пергамент, змащений олією.
5. Перемістіть білково-горіхову масу в кондитерський мішок і видавіть печиво на деко. Відстань між печивом має бути мінімум 2-3 см. Випікайте 20-25 хвилин при 180 градусах.
7 березня відбулася захоплююча гра найрозумніших, присвячена Дню народження Тараса Шевченка. Цей захід зібрав молодь,…
9 березня Україна відзначила 211-ту річницю від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. До цієї визначної…
Міський голова Андрій Білоусов ініціював створення міської програми, щодо доступу мешканців Кам’янського до безоплатної правової…
Розлютившись на родичку, підозрювана понад 20 разів вдарила її ножем у спину. З тяжкими тілесними…
Хлібозаводу №1 ТОВ «АГРОСС» м. Кам'янське на постійну роботу потрібні: з можливим бронюванням Водій 14000-19500…
У Кривому Розі вже три дні гуляє кінь.Його помітили на стадіоні в районі Дружби, повідомляють…