Кабачкова піца з куркою, шинкою або будь-якою іншою начинкою стане у вас улюбленою сімейною вечерею.
Інгредієнти:
1. Кабачки натріть на крупній тертці, посоліть і залиште на 5-10 хвилин, щоб вони виділили сік. Відіжміть масу руками і злийте всю рідину. Додайте до кабачків яйця, борошно і розпушувач, перемішайте до однорідності. Тісто має бути густим, як на оладки. Можливо, знадобиться більше борошна, ніж зазначено в рецепті.
2. Якщо після замішування тіста кабачки виділили багато води і тісто стало занадто рідким, то можна додати пару ложок манки і залишити для набухання.
3. Потім підготуйте начинку для піци кабачкової: тонко наріжте ковбасу і помідори, натріть сир. Начинку можна міняти на свій розсуд.
4. Круглу форму для випічки або деко застеліть пергаментом і обов’язково змастіть олією, інакше тісто пригорить. Посипте основу італійськими травами, викладіть ковбасу і помідори, посипте зверху сиром. Можна зробити одну велику страву або кілька міні-піц.
5. Випікайте блюдо в розігрітій до 180° духовці близько 25 хвилин. Якщо краї тіста стали золотистими, то піца з кабачків готова.
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "До благодійного фонду «Осоння України» звернувся захисник із…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті.
У Дніпровському районі водій, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння, запропонував поліцейським 100 доларів,…
Ввечері, 28 червня, на вулиці Степана Тільги, що у Металургійному районі Кривого Рогу горіла квартира.…
У Дніпрі в одному з мобільних укриттів місцеві мешканці виявили труп. Про це повідомляє "Дніпро…
30 травня відбувся Міжнародний двотуровий дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв “Творча весна”, організований Центром освітніх інновацій та…