Кабачкова піца з куркою, шинкою або будь-якою іншою начинкою стане у вас улюбленою сімейною вечерею.
Інгредієнти:
1. Кабачки натріть на крупній тертці, посоліть і залиште на 5-10 хвилин, щоб вони виділили сік. Відіжміть масу руками і злийте всю рідину. Додайте до кабачків яйця, борошно і розпушувач, перемішайте до однорідності. Тісто має бути густим, як на оладки. Можливо, знадобиться більше борошна, ніж зазначено в рецепті.
2. Якщо після замішування тіста кабачки виділили багато води і тісто стало занадто рідким, то можна додати пару ложок манки і залишити для набухання.
3. Потім підготуйте начинку для піци кабачкової: тонко наріжте ковбасу і помідори, натріть сир. Начинку можна міняти на свій розсуд.
4. Круглу форму для випічки або деко застеліть пергаментом і обов’язково змастіть олією, інакше тісто пригорить. Посипте основу італійськими травами, викладіть ковбасу і помідори, посипте зверху сиром. Можна зробити одну велику страву або кілька міні-піц.
5. Випікайте блюдо в розігрітій до 180° духовці близько 25 хвилин. Якщо краї тіста стали золотистими, то піца з кабачків готова.
15 листопада Софіївська федерація гирьового спорту ( президент Віктор Круглик) провела в Софіївці три відкритих…
Не всі знаки Зодіаку легко наважуються на серйозні зміни у стосунках. Астрологи виділили три знаки,…
У Кам’янському минулими вихідними відбулися матчі чемпіонату міста з футзалу сезону 2025-2026 серед виробничих підприємств…
Незважаючи на війну, Дніпропетровщина залишається одним із лідерів за кількістю нових закладів громадського харчування. У…
В понеділок, 17 листопада 2025 року, у зв’язку з впливом бойових дій у регіоні, тимчасово…
У суботу, 15 листопада, на Набережній Заводській у Дніпрі сталась аварія. Тут зіштовхнулися Mazda та…