Кабачкова піца з куркою, шинкою або будь-якою іншою начинкою стане у вас улюбленою сімейною вечерею.
Інгредієнти:
1. Кабачки натріть на крупній тертці, посоліть і залиште на 5-10 хвилин, щоб вони виділили сік. Відіжміть масу руками і злийте всю рідину. Додайте до кабачків яйця, борошно і розпушувач, перемішайте до однорідності. Тісто має бути густим, як на оладки. Можливо, знадобиться більше борошна, ніж зазначено в рецепті.
2. Якщо після замішування тіста кабачки виділили багато води і тісто стало занадто рідким, то можна додати пару ложок манки і залишити для набухання.
3. Потім підготуйте начинку для піци кабачкової: тонко наріжте ковбасу і помідори, натріть сир. Начинку можна міняти на свій розсуд.
4. Круглу форму для випічки або деко застеліть пергаментом і обов’язково змастіть олією, інакше тісто пригорить. Посипте основу італійськими травами, викладіть ковбасу і помідори, посипте зверху сиром. Можна зробити одну велику страву або кілька міні-піц.
5. Випікайте блюдо в розігрітій до 180° духовці близько 25 хвилин. Якщо краї тіста стали золотистими, то піца з кабачків готова.
Українська співачка Наталія Могилевська потішила прихильників українськомовною версією свого хіта "Я весна". Вперше композицію, яка неабияк полюбилася…
7 травня відбулося перше засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва в Кам’янській міській територіальній…
У середу, 7 травня, на Донецькому шосе загинув чоловік. Він потрапив під колеса трамвая. Інцидент трапився…
Міський голова Андрій Білоусов взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові…
Риба - це дуже корисний і смачний продукт. З неї виходить безліч поживних і ароматних…
6 квітня у Саксаганському районі Кривого Рогу група, ймовірно, п’яних людей лаялась та порушувала публічний…