Кабачкова піца з куркою, шинкою або будь-якою іншою начинкою стане у вас улюбленою сімейною вечерею.
Інгредієнти:
1. Кабачки натріть на крупній тертці, посоліть і залиште на 5-10 хвилин, щоб вони виділили сік. Відіжміть масу руками і злийте всю рідину. Додайте до кабачків яйця, борошно і розпушувач, перемішайте до однорідності. Тісто має бути густим, як на оладки. Можливо, знадобиться більше борошна, ніж зазначено в рецепті.
2. Якщо після замішування тіста кабачки виділили багато води і тісто стало занадто рідким, то можна додати пару ложок манки і залишити для набухання.
3. Потім підготуйте начинку для піци кабачкової: тонко наріжте ковбасу і помідори, натріть сир. Начинку можна міняти на свій розсуд.
4. Круглу форму для випічки або деко застеліть пергаментом і обов’язково змастіть олією, інакше тісто пригорить. Посипте основу італійськими травами, викладіть ковбасу і помідори, посипте зверху сиром. Можна зробити одну велику страву або кілька міні-піц.
5. Випікайте блюдо в розігрітій до 180° духовці близько 25 хвилин. Якщо краї тіста стали золотистими, то піца з кабачків готова.
У Нікополі водієві, який збив дитину на пішохідному переході, повідомили про підозру. 12-річну дівчинку після…
1–2 жовтня у м. Кривий Ріг відбувся чемпіонат області зі стрибків на акробатичній доріжці. У…
3 жовтня на території Козацької церкви Святої Покрови у Кам'янському відбудеться святковий захід під назвою…
Павлоградські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який спричинив ДТП, внаслідок якого загинув пасажир. Після аварії…
Кінокомпанія 20th Century зробила несподівану заяву для всіх любителів легендарної родини Сімпсонів. Зокрема, Гомер, Мардж, Барт, Ліза та…
1 жовтня у Кам’янському міському ветеранському просторі пройшов шостий спортивно-патріотичний захід «Незламний народ незламної країни!»,…